МАРТенската мама се вълнува-госпожица или господин в коремчето палува

• 14 939
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Вчера бяхме на театър "Благородният испанец" в Сълза и смях, много яка постановка, още се смея Simple Smile
Готино е, че е петък, нямам търпение да приключи работния ден.  bouquet

# 211
  • София
adi_i_bebe , правим го докато малкият спи  Tired И, естествено - гледаме да не сме шумни  Crazy

# 212
  • Стара Загора
Имам още една вълнуваща новина за Вас - подготвям и сватбата - ще бъде на 20 декември /няма да има църква, че са пости, но пък ще имаме повод после пак да се веселим. Joy

Тогава е Игнажден и поверието е, че който първи ти влезе в къщата - такава ще ти е годината. Така, че внимавайте на вратата като идват да те вземат кой първи ще пуснат  Laughing

И аз ви благодаря за пожеланията. Нека ви се връща и на вас, коя каквото си пожелая такова да бъде. Стават и чудеса нали занете
Party

# 213
Много интересно.за сега ми се струва 4е май пове4е са розовите биби,но 6те видим ...Какво да ви кажа за секса ми по принцип е кофти в една стая,особено ,когато станат на по година и пове4е.Може да се събуди ,да се изправи и да види какво се слу4ва между мама и татко.Моят син е о6те бебе,но имаме приятели ,които са казват ,4е синът им не има дава да се докоснат и те правят секс,когато детето е при баба и дядо или в банята,много неприятно.То да ви кажа и като е бебе не е мн комфортно ,за6тото като зареве по средата ooooh!.6те ре6аваме проблема като поотраснат някак,за6тото 6те е твърде пренаселено в спалнята за интимности ,ако изоб6то ни остане време Laughing

# 214
Здравейте, мамчета  Grinning

Аз напоследък не съм особено активна, но освен да се оплаквам от вируси друго така или иначе няма какво да пиша  Tired
Но от вчера вече мога да ям нормално, което си е постижение  Laughing Аз се смъкнах до килата преди да забременея благодарение на вирусите. Ще видим на следващата консултация колко ще съм  Rolling Eyes

Гледам за секса говорите. Ние го правим основно в хола, когато сложим Маги да спи. Или влизаме да се къпем заедно  Crazy Или на маста в кухнята. Сега в новия апартамент за първи път ще си имаме наша спалня  Grinning И ще сме по-свободни. Не помня от кога не сме го правили в легло  Laughing  luvbed

Аз още не знам какво ще е бебето  Tired Всички вече ме питат. На преглед съм чак края на месеца и се надявам тогава вече да се види  Rolling Eyes

От другата седмица започвам и курс по немски  Grinning Така, че пак ще ставам ученичка  Laughing

Ще кача някоя и друга снимка от Турция в албума ни  Grinning

# 215
  • Ееей тук!
За 180те дни болнични както tai е казала, когато са непрекъснати няма значение дали се застъпват 2 календарни години, но пък за врътките с настаняването в болница  Wink Ivema много добре е описала нещата, всичко зависи от лекаря.
Ivema само в петък ли записват часове при Бялев?  newsm78 странна работа, аз май няма да мога да се впиша при него.
Есме Вихронрав при теб как беше при д-р Яков, ти по-принцип МДом ли си на ЖК или просто за ФМ отиде при Яков,питам просто защото съм чувала, че си гледал гледал и не обяснявал много, затова, а за Давидков... newsm78 една позната ходи при него и е доволна само и се скарал,че закъсняла амааа,иначе тук чета доста негативи за него, незнам дали са основателни? То аз и по-принцип се чудя дали и доколко е необходима ФМ ама тва е една друга тема. Пусто като съм напред с обиколките в годинките иии туй шубето голям страх ... Rolling Eyes сега като споменах за страх и се сетих как щях да ви разправям как паднах  Joy много съм атлетична ейй , та сега лакътя ми охлузен, дупето и коляното ми синкави и боляят, ама на кво да се прави. Joy
Брееей veselina_s_p  ама сте много атрактивни  newsm68, върна ме направо в студентските ми години, когато не ни пукаше къде ще се награбим с мъжо.И като отидете в новия апартамент...иии дали ще можете да го правите в легло  newsm53 , това се питам аз?
 Joy

# 216
Здравейте и от мен
Виждам някой мами се похвалиха с моми, да са им честити   bouquet

слънчоглед аз също ходих при д-р Яков във Варна. Доволна съм, наистина не тръгва той сам да ти обяснява подробно, но ако го питаш каквото те интересува без да се нервира обяснява спокойно. Е после на мен лично ми написа на листа какво е видял, че е наред и т.н.
То аз и по-принцип се чудя дали и доколко е необходима ФМ ама тва е една друга тема.
А за това дали е необходима съм 100% ЗА. Е виж БХС може да се пропусне, и аз не разчитам много на това изследване.
Дори момичета скоро трябва да ми излизат резултатите от БХС ама аз дори и не ги чакам с такова нетърпение както ФМ на края на месеца.

# 217
Здравейте, момичета!

Влизам във вашата прекрасна темичка за да ви предложа часа за д-р Марков, който си запазих преди време, но няма да използвам. Имам час ФМ за понеделник 13.10. следобяд. Ако някой го иска моля, да ми пише на лични за да му кажа на кое име е и точния час.

Желая ви прекрасна и лека бременност   bouquet

# 218
Здравейте мацки! newsm76
Докато ви изчета  Shocked
Есме миличка много се радвам за твойте розови панделки . Това е и мойта мечта  Hug, но вчера като бях на лекар той не можа нищо да види. 20 мин се мъчи и се отказа - вика ми:  седи си със свити крака и си смуче пръста  Joy Joy Joy. Ще те чакам в скайпа скоро , пък ако аз си сложа и кю ще ти пиша . Heart Eyes
Тук много мами, казват че техните бебета така скачали и се въртели  newsm78, а пък на мен май не ми се е случвало такова нещо.Thinking
slancetoo- честити розови гащи и на теб , знам че и за теб също беше мечта , е вече е реалност. Hug
dilein- и на теб честито момиченце  Hug.
Какво става за един ден 3 момиченца - нали ви казах да ми пазите ред още един месец сигурно  Grinning.
bobsinka-  много хубава новина   loveuuu имаш време за да си подготвиш незабравима сватба. Ние сме женени вече от 13год. и също нямаме църковен брак (тогава не беше модерно , бяха пости и аз не бях  тогава кръстена, а и бях бременна в 4-5 мес. ), така че винаги можете след това да си направите една церемония. А пък и какво по  хубаво от това да имаш сватбари на игнажден в къщата си !
На всички хубав ден!

# 219
  • Варна
Слънчоглед, доколкото знам часове за Балев се запазват само в петък и са за следващата седмица. Първата ми ФМ беше при него и също е много мълчалив. Почти нищо не каза, но после на разпечатка ми даде описание на това, което е видял, плюс снимки. С предната бременност ходих при Давидков. Не спира да говори, но попиташ ли го, нищо не обяснява (поне на мен не обясни). Каза, че има "активност на матката долу в дясно", което ме притесни, защото наистина точно там си ме болеше от време на време. Попитах го какво означава, а той само - "пий си хапчетата (рецепта, която ме чакаше четливо написана) и няма да има проблем". Но пък примерно Fever е доволна от него, а и много други положителни отзиви съм чувала, та ти си решаваш. А за Яков - самата аз съм родена при него, в добричката болница. Това прави поне 30 години стаж и е един от най-добрите в момента. Ходих на преглед за установяване на бременността при него, но също беше много мълчалив. Но пък случайно мина през приемния кабинет като ми правеха запис на тоновете (предния път) и се държа много мило - как съм, защо съм там, какво ще ми правят, даже по име се обърна към мен, без да ме е виждал преди (на апарата го пише името).

# 220
.............

Ходих на изследване за синдрома на Даун - стискайте ми палци, че ми е много притеснено. Praynig. В понеделник ще излезе резултата и ще ви пиша.

Имам още една вълнуваща новина за Вас - подготвям и сватбата - ще бъде на 20 декември /няма да има църква, че са пости, но пък ще имаме повод после пак да се веселим. Joy

Засега пожелавам на всички вас безпроблемна бременност и много, ама наистина много да ви глезят половинките.  bouquet Heart Eyes

Какво е това изследване, предполагам че не говориш за амниоцентеза, на 3Д ли те гледаха?

Желая ти весела подготовка и една много хубава сватба!!

Това още се нарича Биохимичен скрининг - взимат ти кръв от вената.
Ако нещо друго те интересува - насреща съм. Hug

Благодаря много за пожеланията.  bouquet
Мами аз отивам малко на почивка около Пловдив. Бебо трябва да подиша чист планински въздух.
 Hug Grinning

# 221
Здравейте момичета!

Да се включа и аз бързичко. Ако има мами, които искат да ходят на гимнастика за бременни в Младост, във Фитнес център Младост ми предложиха да преместят часа, ако има желаещи. Можем да се организираме в удобно за нас време. Нямат претенции за бройка на групата.

О, това ми звучи интересно и е близо до работа - моля те, дай малко повече информация. лично на мен ще ми е удобно след 16 ч., ако се стигне до консенсус - ПИШЕТЕ ме. Wink
аз съм много навита,
работя в Младост, а иначе живеем в 43бл. и ще ми е близо. Аз мога след 17ч, ама ако решим нещо ще се измъквам, пък и те не са всеки ден.

# 222
  • под кривата круша
20 мин се мъчи и се отказа - вика ми:  седи си със свити крака и си смуче пръста  Joy Joy Joy. Ще те чакам в скайпа скоро , пък ако аз си сложа и кю ще ти пиша . Heart Eyes
Ха-ха-ха, Дидка, много сте били срамежливи бе Joy Пожелавам ти да се сбъдне мечтата ти и март да получиш розово вързопче Hug
слънчоглед, и според мен е добре да се направи такъв подробен преглед Peace

# 223
Здравейте момичета,

Благодаря на всички за хубавите пожелания от вчера. Нека те важат за всички ни!

# 224
Здравейте от мен на БГ земя! Разкошна темичка!
Аз съм с розово вързопче, но е тайно от таткото  Simple Smile
Не се стърпях и отидох на ехограф тук  Embarassed
Поздрави на всички и целувки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт