"ДЕКЕМВРИйчето лудее, пее, бяга и се смее!"

• 17 328
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • Vaudreuil Canada
Бети благодаря за темичката  Hug  и Честита годишнина   bouquet .

Бети, Венетка има ли си приятел?

Аааа аз докато се усетя че има нова тема и гаджето ще ни забършат  Rolling Eyes

Шемет Невероятен, как е Марти? Направихте ли операцията?
 Praynig надявам се да ви се е разминала...

Утре демек по БГ-време днеска ни е операцията - стискайте палци  Sad

Честит Рожден Ден на Адена   bouquet .

Тини-мини лека адаптация ти желая.

# 61
shemet_neveroiaten сори за въпроса ,но каква операция ще правите на Марти

# 62
На Марти ще му оперират ушенцето, че все там го удря при разболяване. Много отити направи и явно се налага интервенция. Дано всичко мине по план Praynig Praynig Praynig.
И аз се замислих за връщане на работа. Може още от 1-ви ноември. А дотогава има САМО две седмици. Изобщо не ми се връща, ама моментът е подходящ. Времето застудява и няма смисъл с баба ми две жени да си стоим вкъщи затворени. За финансовата страна няма да говоря, на всички е ясно.
Няма да ви обяснявам ние нощем какви рокади правим. Баткото реве, сънува кошмари, лягам при него, гушкаме се, Венета се буди междувременно, не иска при таткото, хайде пак аз сменям легла - всъщност тя се премества в нашето, нали са събрани едно до друго. Та нощес по едно време бях между двете деца! А на Венета любимото е да ме скубе лекичко докато се приспива. Shocked Хич не е приятно. Та, исках да кажа, че сме много далеч от отделянето в друга стая на което и да било дете. Sad
Хайде де! Измислете нещо за среща, аз преди време още споменавах, ама... Добре би било и ходещите на ясла да дойдат, тоест може би следобяд трябва да е срещата.

# 63
http://sholio.multiply.com/photos/album/16/16#21    за Дидето
Такива прегради има във Вис Виталис.Видях и по разни он-лайн магазини, но излизаха по-скъпо.Има различни модели.

Късмет на Марти!Стискам палци всичко да мине по вода!

# 64
Късмет на Марти!
И аз съм за среща! КАкво ще кажете в понеделник, след 5.30 на Слона в Борисовата?

# 65
Шаменет , невероятно се получи тиквичената манджа !  Hug  bouquet
Целокупно бе приета радушно, най-сетне намерих какво да им готвя с тиквички на мъжете  Laughing
Палци за Марти и Шемет - всичко вярвам да е наред !  Peace

# 66
  • София
ние няма да можем да дойдем другата седмица на среща, защото отиваме в ямбол за седмица.
А на Венета любимото е да ме скубе лекичко докато се приспива. Shocked Хич не е приятно.
бети, ния заспива като ми стиска, мачка, разпъва, огъва, т.н. ухото. и нещо като се вкисне задължително ми висва на ухото. и посред нощ като се събуди, задължително търси ухо да мачка.  newsm78 аз вече обеци не слагам, защото рискувам да ми ги откъсне.
късмет на марти за операцията Praynig  bouquet

# 67
Шеметче, стискаме ви палци  Hug Hug Hug  Да споделиш още утре   Praynig

# 68
Стискаме палци и ние за Марти!  Heart Eyes Hug

# 69
  • Варна
 Praynig за Марти , дано това реши проблема  Confused

# 70
Марти, Шемет с вас сме! Heart Eyes Hug Peace

Нора освен, че суче като заспива, ми дърпа и опъва една брадавичка на лицето. Тъкмо мислех да я махам, ама добра работа върши за сега. hahaha
ШаМенет, завиждам ви благородно за отбиването, че и на нас ни предстои. Ще ми се да извади кучешките и тогава, ама ще видим. Дай идея, как я отбиваш, защото на мен не ми увира главата как ще стане тая работа. Sad

# 71
Привет момичета !
Само да ви кажа , че не си правя оглушки за срещата - продължавам да настоявам да има такава  Peace
Просто не мога да правя планове / сигурни / поради безкрайното ми лутане измежду обявите за работа и произтичащите ангажименти следствие на това  Confused
Така, че действайте .... уговорите ли нещо сигурно, ще направим възможното и ние с отрока да се присъединим !
Хубав ден ви желая !   Hug

# 72
Успех на Марти Praynig и всичко да премине нормално  bouquet
Братанчо заспива като ми стиска пръстите на ръцете, все още спи в нашето легло а таткото е наказан в кухнята Mr. Green
Искам да ви попитам нещо но малко се притеснявам Embarassed "Има ли момент в който ви избиват нервите и си го изкарвате на децата?" В смисъл да им се развикате и да се чувствате абсолютно отчаяни и не контролирани. Напоследък все по често се случва така и все по трудно ми е да се справя. Нямам търпение да тръгна на работа

# 73
Диде,аз за яслата и за отделянето на каката,нищо не мога да ти кажа.
Шеметче,стискам палци за Марти.

# 74
  • Düsseldorf
Шеметче, стискаме палци и чакаме да се включиш с новината, че всичко е минало и ще забравяте всички болежки!!!  Hug Hug Hug

За срещата: аз лично ще пропусна, на интервю съм в понеделник...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт