Есенни листа танцуват, ФЕВРУАРЧЕТА в къщи ще лудуват!

• 18 422
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Слънчев лъч по клавишите бяга,
колебливо към теб се протяга,
леко пръстче по пръстче докосва,
със свежест утринна омагьосва.

През прозорец ветрец се промъква,
лист недописан почти отмъква,
невинно, подчертано небрежно,
роши косите лекичко, нежно.

Слънчев лъч, малко вятър в косите
и навярно зов на лято в очите
в спомен за изгреви поставени,
с "Добро утро!", с обич отправени.

ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ!  bouquet
РОСИ стискам палци,да се оправят бабите fingerscrossed а за другото не мога да ти помогна Rolling Eyes за съжаление.
Лек ден на всички!

# 241
Пожелавам розова серия на всички, които са влязли в черна такава.
Роси, далече си ми, миличка, иначе бих експериментирала за времето на престоя ви във Валенсия какво е да си Бубето, но с три момчета Hug
 smile3507 С това наше нощно кърмене и накъсан сън ме връхлетяха едни странни форумски сънища под надслов "Приказки под шипковия храст" . Първо, преди една вечер сънувах Galiv, която съм виждала само на снимка. Бяхме у тях и навсякъде беше застлано с вестници с насипани върху тях шипки. Попитах я защо са й толкова много, а тя ми обясни, че Георги пиел много чай, затова Flutter. Тази нощ пък сънувах Ефросина, която...ми преподаваше лекции за здравословното хранене (нещо съм омешала изпитите на Сенди с Ефросина newsm78). И познайте на каква тема беше лекцията, на която бях принудена да стоя - ами, за шипките. Опитах се да се измъкна от лекцията, но Ефросина държеше една показалка и тропаше по дъската много страшно, така че си се върнах кротко на мястото. Да видим коя съфорумка ще сънувам довечера с шипкова интерпретация Thinking
Иначе от няколко дни лъжа Калоян и му пробутвам на закуска обезсолено овче сирене с безмлечната каша от моркови на "Слънчо", тъй като попарата ми я връща претоплена. Ако усети по-твърда частица, плюе. Овесените ядки също не ги иска засега, въпреки че му ги пасирам. Вода не иска да пие, само чайчетата на HIPP. Плодовите пюрета ги яде с нежелание и то само ако са смесени с оризова каша, но усети ли ябълков вкус, стиска уста или ми прави "Тпруу", докато не изкара всичко навън. Ето защо акцентът в захранването ни са зеленчуковите, месните пюрета и кашите. Всичко му харесва, дори спанака. Захраних го включително и с фин алабаш, който се оказа доста вкусничък, ако се съди по реакцията му.

# 242
Mоми4ета здравейте!Така се надявах в4ера да ми кажат пола на бебока,ама не.........седали6тно е и то за сега и ни6то не се вижда!Не 4е има зна4ение ,но ми е адски любопитно......Ина4е днес съм на фм,дали 6те можеда ми каже пола въпреки позата  newsm78.Е,май малко ви върнах в 1ви клас с тоя въпрос Crazy(майтапя се )
Ина4е Йоан  е о6те със сополи,но лекарства 6те давам до утре,то ве4е 6те станат 2 седмици #Crazy.Вие как сте?Времето е страхотно и вси4ки предполагам се въсползваме от него family.Желая ви хубав ден!6те пи6а по-късно ,ако имам новини,но да не се надявам много  Naughty

# 243
Здравейте майчета! Ние от вчера сме в проходилка то голяма радост беше, голям кеф. РОСИ дано всичко се подреди така както искаш. Отностно водата моето дете не пие по-малко от 300мл вода на ден, но според мен това е добре! Peace

# 244
Марти, ако специалистът е добър и апаратурата също - може би би могло да се види. Маги беше седалищно до 20 г.с., но Марков й видя пола много по-рано - още в 13 г.с., а после потвърди в 17 г.с.  Hug

# 245
  • ВАРНА
Здравейте.
Роси, мерси за кафенцето  Hug и дано по-бързо се закрепят бабите, че да не си пропуснете почивката.  fingerscrossed
Пухкаааа, к'ви шипки, к'ви лекции. Много се смях с теб   bouquet
Марти, надявам се док. да успее да види пола на бебчето. И да се похвалиш после  Peace
Еления, много хубаво стихче.

За водата: Емо все още не пие вода, кашата му я правя с Изворна на Девин, а понякога и преварена.
Приятен ден на всички   bouquet

# 246
  • sofia
Пух, смях се с глас на сънищата, особено този с Ефросинка... Joy

# 247
  • София
Привет!
Момичета, много  Hug на всички и хубав ден от нас!   bouquet
Имам питане, към тези от вас, които дават АМ. Искам да използвам едно мляко, което имам за дом. приготвени пюрета, но нямам мерителна лъжичка. Дали чаената лъжичка съответства на мерителната, въобще с какво мога да направя съотношението вода - мляко?  Hug

# 248
Здравейте!

Вижте това: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-09-22&article=248934

Може би сте слушали по новините, но имам приятелка с бебе, колко нашите тукв Габрово, майка и работи в ХЕИ, получили са документ, да спрат всичко с мляко на нестле и фризолак, не само адаптирано мляко, бисквити, кексове, много неща са... довечера ще сканиртам и ще ви го пусна, сега нямам време.

Хубав ден!

Hug

# 249
  • София
....С това наше нощно кърмене и накъсан сън ме връхлетяха едни странни форумски сънища под надслов "Приказки под шипковия храст" . Първо, преди една вечер сънувах Galiv, която съм виждала само на снимка. Бяхме у тях и навсякъде беше застлано с вестници с насипани върху тях шипки. Попитах я защо са й толкова много, а тя ми обясни, че Георги пиел много чай, затова Flutter. Тази нощ пък сънувах Ефросина, която...ми преподаваше лекции за здравословното хранене (нещо съм омешала изпитите на Сенди с Ефросина newsm78). И познайте на каква тема беше лекцията, на която бях принудена да стоя - ами, за шипките. Опитах се да се измъкна от лекцията, но Ефросина държеше една показалка и тропаше по дъската много страшно, така че си се върнах кротко на мястото. Да видим коя съфорумка ще сънувам довечера с шипкова интерпретация Thinking
Иначе от няколко дни лъжа Калоян и му пробутвам на закуска обезсолено овче сирене с безмлечната каша от моркови на "Слънчо", тъй като попарата ми я връща претоплена. Ако усети по-твърда частица, плюе. Овесените ядки също не ги иска засега, въпреки че му ги пасирам. Вода не иска да пие, само чайчетата на HIPP. Плодовите пюрета ги яде с нежелание и то само ако са смесени с оризова каша, но усети ли ябълков вкус, стиска уста или ми прави "Тпруу", докато не изкара всичко навън. Ето защо акцентът в захранването ни са зеленчуковите, месните пюрета и кашите. Всичко му харесва, дори спанака. Захраних го включително и с фин алабаш, който се оказа доста вкусничък, ако се съди по реакцията му.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha Joy Joy Joy hahaha nazemiata

Хайде стига за тези шипки, време е за урока по пеене, а после и цигулка Wink   

Между другото Анна вече похапва горе-долу...условието е да има тиква вътре:))))). А попарата на майка й се оказа много вървежна Mr. Green
Ние сме малко болни. Днес сме на консултация и преглед (изместих я по-рано, заради тези сополи). После ще купуваме столче за колата, че вече се извърта като шило в кошницата, за да ме гледа. Избрали сме нещо много хубаво, но като го купим ще споделя!
Лек ден от нас Hug

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 12:28 от ephrossina

# 250
Здравейте момичета!
Еееех, Пух, много цветни сънища... hahaha много ме развесели Hug
Голданче - една мерителна лъжичка съответства на една супена - но добре изравнена, в смисъл да няма връх...дано да си ме разбрала. А иначе дозата сигурно я знаеш - една лъж. на 30мл.вода.
Марти - аз мисля, че на ФМ няма как да не видят пола, нали апаратурата е триизмерна и вижда всички органи.... Heart Eyes...успех и да се похвалиш непременно след прегледа. Peace
Лелеее... Силвия...браво на вас...ние 300 мл. вода я пием почти 4дена #Crazy
Отивам да приготвям обедного пюренце - днес ще хапваме жълтък.

# 251
Върнахме се от разходка...
Силве, какви ти 300 мл. вода - моята хубавица и 30мл. не близва  Twisted Evil
Пухче, страшно ме развесели и мен!   bouquet
Еления,   bouquet!
Мациписи, много добре знам през какво си минала. Дано всичко е зад гърба ви!  Hug
Роси, стягай ги твоите баби! Hug
Иначе и моите нещо се дърпат за гледането на децата Tired.

Да ви се похваля - от вчера Маги е отбита, въобще не ме е търсила да суче и трепери от кеф като си види шишето с мляко. Другата хубава новина е, че спа непробудно от 11 до 9 сутринта и аз най-накрая съм се наспала като хората - една нощ без да ставам въобще от леглото  Laughing .
Иначе и тя се изправя, но не знае да пристъпва, дори когато някоя баба-ентусиаст я придържа (щото майка й е на мнение, че като я е родила с крака да си ходи сама с тях, а не аз да я държа и да ми откапва кръста  Wink Embarassed)
Иначе за храненето - пюретата "Ганчев" пожънаха успех и най-хакрая го докарах до 1 бурканче на обед. Също вечеря с нас от нашата храна, често и на обед й давам (когато съм готвила, де).
Абе, почва да влиза в релси това мое сладко барамунди.

Голдънче, ако имаш път насам мини да ти дам мерителни лъжички - имам поне 20  Crazy.

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 14:48 от evelinar

# 252
Моята серия продължава, но не ми пука Laughing
1-во Пералнята ми се развали. До сега съм вадила накиснати дрехи...
2-ро Надупчиха ми дупето днес - 3 дни поред ще ми бият окситоцин за намаляване на кърмата newsm78 от едната цица де, тя другата нали е празна вече. Има коне - еднорог, а аз съм Роси - едноциц Joy
Но 3-тото е в розовата серия - Алекс си заспа сам в кошарата newsm44
Пухи мила благодаря ти   bouquet Но съм взела мерки срещу бабите - никакво раболяване, защото ИСКАМ ДА СИ ПОЧИНА И АЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ!!!!!
А с твоите шипки колко се смях, не е истина hahaha Обаче виж какво намерих в нета
ШИПКА - ако сънуваш, ще се скараш с любимия. Ако се закачиш на шипка, ще търпиш критики и укори в интимния си живот. Ако береш или ядеш шипки, любовните ти отношения ще са бурни, неустановени и неспокойни.
Шипка - радост.
И все пак - отиди си купи едно бурканче шипков мармалад и се наслади на удоволствието Hug
Еления, това ти ли го писа? Прекрасно е   bouquet
Евелинка, вървя по твоите стъпки. Ще видим какво ще стане с окситоцона, ако не ще почна хапчета  Sad
Боже, Силвия, каква вода, какви 5 лева - пием само вода от ваната по време на къпане! Иначе не ще и не ще това диваненце малко. Нито чай, нито вода, нито сок...
Ауу Алинка, лоша работа - добре че ние пием много малко АМ и то е Нутрилон!
Хайде със здраве  Hug

# 253
Роси, окситоцинът не е ли за да се се отпушат каналите и задържанато мляко да може да се изсуче/изцеди?  newsm78 Мери, включи се, мила, с малко инфо. На мен поне са ми го били когато съм имала бучки и бебето не е могло да ги изсуче или аз да ги изцедя на ръка  Confused. Освен това Нинка ми го слагаше подкожно в рамото, понеже като чуя за инжекция в дупето и ми става лошо и съм готова да се разплача  Embarassed (заради многото инжекции Но шпа).

Иначе току що Нинак си тръгна. Моите гърди хубаво ги прегледа и настиска - имам по 4-5 капки мляко във всяка. Продължавам да си пия бромокриптина до края на блистера (пия по половин хапче сутрин и вечер), тоест още 4 дни. После сигурно пак ще ми види гърдите. Дано млякото съвсем да е спряло.
Също така чувствам леко напрежение в самите гърди, като преди цикъл, което малко ме притеснява. Нинка ми казва, че е нормално и е от спирането на кърмата и хапчетата, поне никъде не се напипват бучки.  Сигурно след 2-3 месеца няма да е зле да посетя мамолог, защото за мой срам не съм ходила от преди да родя Благовест. Но май трябва да мине известно време след като спра с кърменето. newsm78

Магито и тя отнесе един "преглед" и пак я разлепи, че отново срамните устни бяха започнали да се слепват. Прирева за секунди и това беше, ама вече тази процедура ще й се прави по-често, за да избегнем пак да се слепи  Sad.

# 254
Абе сериозно ви говоря за водата. То да е само вода правя й сок от ябълки 150мл и почти винаги го изпива наведнъж, компоти, чайове също. Ами когато я нахраня с нещо, което не е сладко и след това се налива с вода.Ephrossina да се оправяте бързо и да не забравиш да пишеш какво ще копувате Laughing Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт