Добре дошли на всички нови мамчета

Мациписи,нека всичко по-бързо се размине при вас.Много се радвам,че сте се сплотили и се подкрепяте.
Алинка,аз почти от раждането на Криси изполвам Еви бейби и съм много доволна.Памперс много ме разочароваха и не съществуват като марка за мен.И тук по-трудничко се намират.
Марти,много съм щастлива ,че всичко е наред и нека Господ да ви пази

Ние сме по-добре.Хремата понамаля и детенцето спинка вече през нощта,но две-три нощти беше кошмар.За първи път се разболява откакто се е родил,дано рядко да се случва,защото ми е много мъчно.В тази връзка подкрепям Ефросинка относно лекарствата.Човек трябва да е много внимателен,мнителен,ако щете.Аз специално се консултирам поне с двама лекари,чета обстойно упътванията на лекарствата ,а и работата ми е в тази сфера и просто съм се убедила,че не бива на сляпо да се взимат нещата-но това си е мое мнение все пак.Освен хремата Криси от няколко дни има и ситни пъпчици,които се оказаха от претопляне.И лигите така му текат,а бе ....Дори кожната предположи,че вероятно вади нови зъбки,но незнам дали е така,защото бебко не ми дава да погледна в устичката.
Роси,Пух и Валерия-винаги действате толкова положително