Есенни листа танцуват, ФЕВРУАРЧЕТА в къщи ще лудуват!

• 18 404
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Добре дошли на всички нови мамчета welcome Дано да ви е уютно тук .

Мациписи,нека всичко по-бързо се размине при вас.Много се радвам,че сте се сплотили и се подкрепяте.
Алинка,аз почти от раждането на Криси изполвам Еви бейби и съм много доволна.Памперс много ме разочароваха и не съществуват като марка за мен.И тук по-трудничко се намират.
Марти,много съм щастлива ,че всичко е наред и нека Господ да ви пази Praynig.Оказва се ,че на местно ниво се определят условията за записване на кухнята и навсякъде е различно.В нашата искат 8 навършени месеца.

Ние сме по-добре.Хремата понамаля и детенцето спинка вече през нощта,но две-три нощти беше кошмар.За първи път се разболява откакто се е родил,дано рядко да се случва,защото ми е много мъчно.В тази връзка подкрепям Ефросинка относно лекарствата.Човек трябва да е много внимателен,мнителен,ако щете.Аз специално се консултирам поне с двама лекари,чета обстойно упътванията на лекарствата ,а и работата ми е в тази сфера и просто съм се убедила,че не бива на сляпо да се взимат нещата-но това си е мое мнение все пак.Освен хремата Криси от няколко дни има и ситни пъпчици,които се оказаха от претопляне.И лигите така му текат,а бе ....Дори кожната предположи,че вероятно вади нови зъбки,но незнам дали е така,защото бебко не ми дава да погледна в устичката.

Роси,Пух и Валерия-винаги действате толкова положително Hug.Дай Боже повече хора като Вас да има,по-добре ще се живее. Flutter

# 286
.За капак днес Вики се събуди с хрема и кашлица.Интересно , хремата започна след като започнах да слагам Виброцил , който ни беше изписан от офталмолога.
Цитат
Виброцила знам,че е за хреми с алергичен произход.Да не ви го е предписал превантивно за евентуални алергии?Говори с него-може да го смени с нещо друго.Аз вече като сектант-ма що не пробваш с неконвенциални средства?Хомеопатията поне при нас добре въздейства.

Освен съвет да говори с лекаря си,какво друго съм и казала?А това,че така ми е обяснено за Виброцила,съжалявам.Не се заяждам,но в крайна сметка промяната на симптомите не е без значение във всяка медицина.

# 287
  • София
Кас, не искам да се засягаш, моля те! Просто професията ми е такава и знам, че трябва да се подхожда внимателно! Аз повечето пъти се въздържам от такива онлайн консултации по отношение на лекарствата, защото съм на мнение, че лекаря най-добре знае състоянието на пациента си и такива съвети тук могат само да подкопаят доверието към него и то безпочвено. Понякога дори и твърде опасно! Това е моето мнение, което наистина твоята реплика ме провокира да изкажа, въпреки че не ми се искаше. Нека се съветваме за бабините илачи и хомеопатията, а другото при доки! Това е Peace

# 288
Здравейте мацки!
Алинка - днес видях цената на Еви бейби тук, в кварталния бебешки магазин - на пакет(72бр.)  излиза 25лв.....а на борсата при всички положения няма да е такава цената.
Ефросинка - страхотно е столчето, със здраве да си го ползвате. Аз засега съм се спряла на Бейбисейф на Мони, но го гледах само в интернет...на живо незнам как изглежда.http://family-bg.com/prX_1268.htm   
Хареса ми и едно друго на Бертони, newsm78 но само заради плюшената материя...така че още събирам мнения.
По- късно ако мога ще се включа пак, че народа е гладен!

# 289
Смятах да пиша много днес ама...както и да е
Само честитя добрите новини и поводи на всички
Роси, дано да минава това нещо, че смешно смешно ама и опасничко ми се струва.
Мацки на мен не ми е ден...да ви се оплача пък туку виж ми олекне...Разбрах че починал един приятел...родила му се дъщеричка (да е жива и здрава) и ...получил инфаркт...дори не я е видял...майка му милата...а за жена му(даже не са женени)...абе трагедия.
Минах и през работа да се видя със шефа да го питам нещо и ...магазина го нямаше  Shocked ама не ми се разправя с това сега...
Хайде лека и мека на всички и да спинкат всички бебета и мами сладко сладко  Hug

# 290
Здравейте!

Ние още сме в Габрово!В неделя се връщаме живот и здраве в София! Роси ти кога ще си в София... иска ми се да се видим.

galiv голям кошмар това с приятеля ти. Съболезнования! Сила на майка му и жена му!

Кас съгласна съм с ephrossina , че лекарствата не са шега работа и че докторите си знаят, кое как, кога, защо  и т.н. Наистина тук във форума четат всякви хора и моите наблюдения са, че много майки взимат инфо от тук, без да се допитат до лекар. В крайна сметка всеки сам решава за себе си...  Hug Hug

Благодаря на всички за отговорите за памперсите. Най-близо ми е Нишава. Ще се разходим с Ина до там още другата седмица.

Ина наистина казва много осъзнато мама и баба. Знае си. Целува ме от както бяхме предния път в Габрово, не помня на колко е била, но точно както ephrossina казва, като и кажа "Целуни мама" и тя ме целува, нежно си отваря устата. Много е мило. Ох, разтопих се само докато го пиша...

marty24 толкоооооооооова се радвам за теб. Йоан ще става батко на малка принцеса. Ако знаеш, че от както си казала, че си бременна си мисля и имам вътрешното усещане, че бебето ти ще е момиче! Браво, да ти е живо и здраво и леко раждане! Их че хубаво беееее  Hug Искам и аааааазззз да съм бременнаааа пак, ама ще си почакам Wink

Момичето, което ми даде инфото от ХЕИ, днес не носеше другите листи. Утре се надявам да ги взема. Исках да ви напиша точните фирми вносители и продукти.

Днес с Ина и мама ходихме да разгледаме Градската Художествена Галерия. На Ина много и хареса. Гледаше картините една по една с интерес и разбиране. На скулптурите крещеше. Има отношение към изкуството, колкото и странно да звучи за толкова малко бебе.

Ето как сестра ми научи Ина да ходи и в градинките, вече не иска да стои в количката и кротко да си разглежда, иска да я държа и да ходи:

И една усмивка:

Това е за сега от нас!

Лека!

П.П. Моля някой да пусне нова тема. От тук ще ми е малко трудно. Ако няма кой, утре сутринта ще пусна аз! Благодаря!
Hug

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 22:16 от alina_si

# 291
Добър вечер Grinning
Ето я новата темичка   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339124.0  Wink

П.П.Аз съм мама Ави Hug

Общи условия

Активация на акаунт