Добре дошли на новите момичета!

Марти, това е просто прекрасно

Мациписи и всички други в черни серии, дано излезете от тях в най-скоро време и късмета ви компенсира в обратна посока с положителен знак!

Евелинка, честита ти свобода:))))....Роси, дано и ти скоро се похвалиш

Ние до година поне ще се храниме така, а после пък ще гледам поне сутрин и вечер да мога да я кърмя, защото това до сега ми е спестило много притеснения. Най-важното за мен е че детето ми не се е разболявало до сега, въпреки че откакто се е родила аз бях болна няколко пъти, а да не говорим за хората около нас. Освен това сега това ми е единственото спасение и успокоение за нея при кризите от зъбите и съм много благодарна, че мога така да я облекча! Така че ще направя всичко, което зависи от мен, ако мога така да я предпазвам, докато ми е толкова мъничка или поне до 2 години!
Покупката, за която говорех в предният ми пост е столче за кола. Но се разочаровах от това, което бях избрала, защото се оказа много неудобно и твърдо, а аз не го бях огледала добре и се подведох по страхотното намаление. Беше на Чиполино и е 70 лв. Обаче взехме от Джъмбо едно за 140-150 (не се сещам точно сега), което е супер. Има мека основа, допълнителни възглавници и регулираща се част за главичката, както и разбира се полулегнало положение. Купих и възглавничка за вратле, за да й е максимално комфортно като пътуваме на дълъг път и тя заспи. Марката е френска, но непозната за мен - TEAMTEX, а модела е 33 team evolution. Grupata e 0-1 (до 18 kg), като първоначално мислех да взема по широк диапазон (9-36 кг), но прецених, че на тази цена, ще мога после да взема друго като го израсте и не си заслужава да се дават повече пари за комбинирано, което може да се окаже неудобно, да ми омръзне и пак да поискам ново след време! Сега остава и да разберем как да го монтираме, че сме малко индианци и се суетихме без особен успех вчера

Ох, не ми дават да пиша повече