Есенни листа танцуват, ФЕВРУАРЧЕТА в къщи ще лудуват!

• 18 426
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Честито на празнуващите!!!!!!!!! Hug  bouquet

# 226
  • София
Честити Месечинковци на всички бебочета! Да са ни живи и здрави! Heart Eyes
Мери, АлинкаHug
Хубав и ползотворен ден!  bouquet

# 227
Влизам само да се похваля,че днес открих 2 зъбчета,отдолу.....Ох,ама то е неописуема радост!!! newsm44Не мога да спра да я мачкам и целувам,от толкова време ги чакаме тези зъбчета!Много ме радва ! Днес даже си изяде цялата манджа! (от кухнята) feeding
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ!   bigdance2

# 228
  • Бургас
Честито на днешните месечинковци Емма и  Борис да са ви живи  и здрави и  само да ви радват.
Около нас нищо ново моята панта сега спинка, а аз успях да  wash NeWS28 NeWS79 и да сготвя.
Elenia честити ви зъбчета  tooth tooth и аз бях много щастлива като излязоха нашите.Извинявай за въпроса , но от къде си?Учуди ме това , че вече си записала малката на кухня тук в Б-с е след навършени 9 месеца.

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 15:24 от zlatоmira boneva

# 229
  • Sofia
Честити месечинки на Емма и Борис, живички и здравички да са!
Мери, уважих ти почерпката да знаеш, Пламена на тази част от месото им вика крила и няма сила на света която да я убеди, че това не са крила.  hahaha
Едно ЧРД и за моята половинка, да ми е жив и здрав и още дълги години да ме търпи!  Laughing
Почерпете се и за негово здраве:

Мациписи, съжалявам че ти се е наложило да преживяваш такива кошмари, надявам се скоро да се отърсиш от този ужас.
Сенди, браво за изпита, поздравления. Аз вечер не мога да си съсредоточа вниманието 2 задачи от домашното на щерката да реша на кръст ти цял изпит си взела.  bowuu

Вчера каката беше на екскурзия до Копривщица, малко ми беше странно защо толкова малки деца ще ги водят там при положение, че все още не учат възрожденска литература, но в последствие реших че просто ще се разходят и ще отпочинат. Звънях и цяла сутрин на телефона и не ми вдигаше, по обед вече се притесних и започнах да издирвам телефон на госпожата, която е с тях, но тя взела че звъннала на баща си да го пита можела ли да си купи сувенирчета, игнорирайки 20-те неприети повиквания от мен, казах му че на сувенирченце ще ми стане само да си дойде.
Пристигат си те и тя страшно въодушевена започва да ми обяснява как купила подарък на баща си за РД и как сувенирчето се било счупило, но било поправимо, прибираме се ние и аз и казвам опаковай на баща си подаръка, за да му ги подарим тази вечер, че утре сутринта няма да ставаме в 7 да го изпращаме. Лута се тя, мота се по едно време идва, нарисувала опаковъчна хартия, сгънала го на плик и вътре мушнала подаръка и му го подарява.
Ахнахме и двамата като го видяхме, едно бяло синджирче /тип сребърно/ без висулки по него, баща и и обеща че ще го носи няколко дни, защото такива не носи по принцип и ще го свали но ще си го пази и каза че много е хубав подаръка и много се радва, че се е сетила за него. Мен обаче яко ме напуши смях, защото ме върна години на зад, когато аз с моята сестра бяхме първи пушки в шир потребите на магазин Евмолпия, когато се зададеше някой роднински празник. Купувахме всевъзможни щуротии от рода на уред за отделяне на белтъка от жълтъка и все се чудихме защо никой не ги ползва. hahaha
Връщахме купчини буркани от кисело мляко на вторични суровини само и само да зарадваме татко за РД му ден с пликче пълно с капачки за консерви.  Laughing Върха на сладоледа беше когато на една годишнина им подарихме жив заек, който изяждаше на котката кюфтетата и мустаците, майка ми го потърпя няколко месеца и след като започна да минира цялата къща го нарита на някъде.

Тази сутрин се успахме яко, защото Ева снощи се събуди стенейки в 1ч и до 5ч ме прави дива и щастлива. В 5 вече капнала от умора, хапна и заспа и нямаше и 10 минути напълни памперса /не беше акала от 4 дни/, обаче познайте дали я смених веднага  Twisted Evil оставих си я наакана да си спи. Единствено като се обърнех към нея ми се насълзяваха малко очите от миризма, но толкова ми се спеше, че я игнорирах. Sick
А каката днес била на тенис от 10, а аз съвсем изключих, станахме в 11 и вече бяхме закъсняли доста порядъчно.

Добре дошли на новите мами.  wavey

# 230
Мила Мери ,честита месечинка на Емма,да е все така  здравичка и чаровна,да ви радва  и слуша ,да има слънчево и красиво детство... Да я нацелуваш от нас...  

Валерия,да ти е жив и здрав съпругът,мноооого години още заедно да си празнувате рожденните дни...Весело посрещане...Пак ли закъсняхте за тениса... #Crazy Този път какво ви каза тренерката ...подсигурила ли е пейка за резервите.. ooooh!

Еления.. Heart Eyes честити зъбчета,все така лесно да излизат и другите ,бели  и  Hugздрави да са ....

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 18:03 от бубето 29

# 231
  • Бургас
Валерия да ти е жив и здрав съпруга.
Все се каня да питам момичета вие водичката на бебчетата изварявате ли я или давате мин.вода с розов етикет?Бях чула в едно предаване, че можело да се дава и от кана Брита ама не разбрах след кой месец точно някой да е чувал нещо?

# 232
Здравейте момичета!
Минавам набързо да честитя месечинките на Ема и Борис - да са живи и здрави и да растат много умни и послушни деца! newsm51
Валерия - честит рожден ден на съпруга ти! newsm59
Браво и на малките сладурчета които ще се кандидатират за корицата на 9месеца - желая ви успех от все сърце!
Добре дошли на новите мами Hug
Ние отиваме на имен ден - Честито на имениците днес, ако има такива сред нас.  bouquet

# 233
Благодаря на всички за поздравите за зъбчетата ни. Hug
Златомира Бонева,аз за Бургас знам,че е след 9-я мес,даже някъде е след 10-я,при нас в Приморско е след 6-я мес.
А за водата да вам преварена и изворна-фифти-фифти Peace
Лека вечер на всички!

# 234
Добър вечер милички  Hug! Да дадем отчет от днешната консултация +900г(вече сме 10кг  Laughing) и +2см(72см сме)
Мери,честита месечинка на Ема.Да ти е жива и здрава и много засмяна! Честита месечинка и на Борис!
Валерия, nbirthday на мъжа ти.Да ти е жив и здрав и много да те слуша  Wink
Еления,честити зъбчета  tooth tooth.Да са белички и здравички и все лесно да ги вадите!
Златомира,аз още преварявам водата(чешмяната),но и розов девин съм давала!

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 20:38 от adi_v4

# 235
  • София
Честит Петковден на всички именници и празнуващи!
Честит Рожден Ден на мъжа на Валерия!
Честити зъбки! Да са бели и здрави!

bouquet  bouquet  bouquet

# 236
 Честит празник на всички именници
 Честити месечинки
 Честито и н асъпругът на Валерия
 Вода давам изворна на Девин. В този ред на мисли исках да питам майките които са на АМ, дали може да се прави с такава вода или трябва непременно да е чешмяна преварена? Купих днес кутия мляко и вероятно утре ще заместя едно кърмене (на малкия само ам ам му е в устата и където ме хване там ме съблича  Shocked ). Много ми е кофти ама не ми харесва и идеята цяла сутрин да тъпче хляб и бисквити в промишлени количества...
 Кухнята и във Варна е от 6 мес, но трябва доста неща да са въведени. Моя лакомник си я хапва с удоволствие. Вече така свикна да дъвче парченцата в пюрето, че ако е пухкаво (напр. чисто картофено) се кара и мръщи  #Crazy
 Хайде мацки от мен лека нощ на всички.

# 237
Добър вечер Grinning
Честити месечинки на Емма и Борис!!!Палави и щастливи да растат!!!  Gift  bigdance2  ura
Валерия,честит рожден ден на съпруга ти!!!Още много години да те слуша и обича!!! nbirthday Drunk
Роси,благодаря ти!!!newsm51
Добре дошли на новите мами welcome
Честити зъбчета на всички бебенца tooth tooth
Болничките бързо да оздравяват Praynig Hug
Сенди,браво за изпита newsm74
Мациписи,съжалявам за това което сте преживели,гушни Вики и се дръж Hug
Евелинка,страхотни са ви снимките от рден Heart Eyes
Алинка hahaha Joy,само си представям каква гледка сте били Laughing,Петър ми е правил подобни номера.
Драконче,внимавай Hug
За водата-давам изворна Девин,ама тя и толкова пие.
За пристъпянето-Мони прави крачки като я държа права,но предпочита да пълзи .Започна да се изправя вече навсякъде и после не може да седне,пуска се и пада ooooh!,вече има две синки на челото. Tired
За детската кухня-започваме другия месец.Преди и в Бургас беше от 6 навършени,но сега е от 9 месеца Peace
За сутрешното мляко-Мони суче като се събуди breastfeeding,после към 9,30-10 часа закусва.
Утре пак ще пиша,лека и спокойна нощ на всички 1countingsheep

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 23:21 от mama avi

# 238
Добро утро!
Да ви споделя кафето си тази сутрин, а и други неща също...

И аз май съм влязла в серия... днес няма да отида на работа, защото няма кой да гледа Алекс. Свеки е на легло, а майка ми гледа баба ми, която и тя е на легло... Картинката е пълна... Как ще летим за Валенсия в неделя не ми е ясно Sad Как и на кого ще си оставим децата нямам никаква идея. Само се моля бързо да се закрепят бабите Praynig Praynig Praynig защото иначе никъде не тръгвам.
Иначе нищо ново - много нерви покрай баткото, който е непоправим и нищо не помага за да влезе в релси. Алекс е послушен и за сега не ми създава никакви грижи. Днес ме на консултация, та ще видим как сме с мерките и теглилките.
Имам един проблем с кърменето. Не ми се смейте но съм ЕДНОцицеста. Много отдавна нямам грам мляко в едната гърда, но за това пък другата е като напомпена със силикон. Срам се е да показвам...
Хайде оплаках ви се рано рано... Отивам да донаготвя, че макар и лоша снаха не мога да ги оставя моите "роднини" гладни и Ники ще им занесе за обяд храна. Мъчно ми е и в такива моменти забравям всичката им лошотия през годините...

Усмихнат и слънчев ден на всички Hug

п.с Честити месечинки на всички  Hug
Валерия, макар и със закъснение жив и здрав да е вашия тати bowuu Мноооооооооооооого да те слуша и да ви обича Hug

Мациписи  Hug

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 07:44 от rosi_bosi

# 239
  • Кьолн
Добро утро мили мами! Роси мерси за кафето! Лошо е така като се случи, но нещата ще се оправят бъди сигурна и не се притеснявай! Виждам говорите за водата моята мома въобще не пие и съм в чудо как да я накарам. Дори и в жегите не пиеше.Как може човек без вода не знам? Честито на всички месечинки днес! Да са живи и здрави и много щастливи!!!

Общи условия

Активация на акаунт