Есенни листа танцуват, ФЕВРУАРЧЕТА в къщи ще лудуват!

• 18 418
  • 291
  •   1
Отговори
# 90

Добро утро и успешен ден от мен ... Hug Да ви е сладко...  bouquet

честито на днешните месечинки...да са живи и здрави и винаги усмихнати...  bouquet

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 08:11 от бубето 29

# 91
Здравейте!влизам само да ви поздравя и да се запиша  bouquet
Много пропуснах и отивам да си дочета пропуските Embarassed
......................
Дар,миличка,по-вероятно е да се видим когато вие дойдете отново в Бургас,защото ние няма да пътуваме скоро до Русе,особено зимния сезон. Hug Hug Hug
Инак ние още сме от рубриката на "Сблъсък"-"Без зъби" hahaha ама няма проблем,здраве да е!Пък зъбите все някога ще дойдат.......
АЗ пък от днес ще се боря с Дюканската диета ooooh!  и чакам да видя колко часа ще издържа Laughing Laughing Laughing
Целувки на всички!

Оле Бубееееее какви испитания  поднасяш на слабата ми воля Joy Embarassed

# 92
  • Кьолн
добро утро и от мен мили мами! Пия си кафенцето и ви чета. Като говорите за пюрета и ние много трудно ги хапваме. Голяма борба пада. Най- си харесва млякото. Иначе като види някой да яде и си иска и вика. Иначе за затоплянето топля само на водна баня. Сега върлува гаден летен грип и каката ни е болна и много се страхувам и бебка да не прихване. Но повече няма да говоря за болести. направо се чудя как се справяте с две малки дечица. Направо сте героини. В нас по цял ден е разхвърляно малката фуриика цял ден шета. Желая ви лек и усмихнат ден!

# 93
Добро утро!
Бубе, мерси за закуската , но засега ще се задоволя само с мляко с нес+палачинка на Дюкан.Чакам видео репортаж на твоите принцеси...Ами то вече, като са в движение децата, май клипчетата са доста по-
интересни от статичните снимки...
Кас, много интересна статия, но май се отнася за по-големите деца, а не за бебковците на нашата възраст. Как въврви при теб диетата? Аз съм в 3 фаза и ми е много странно, че нямам точно определено количество и качество на храните. Страх ме е да не си възвърна килограмите, защото понякога губя контрол. Май 2 фаза беше по-лесна, по-простичко е някак.
Стискам палци за ин-витрото. Напоследък като се заговори за този проблем, си давам сметка за кой ли път , че сме големи щастливки, имайки до нас нашите слънчица....
Слънчев и усмихнат ден!
 СЕга прочетох:Еления, поздравления за решението ти да остлабнеш с Дюкан. И аз не вярвах, питай Кас. НП сега след месец и половина и минус 5 кила, съм супер щастлива, че си влизам във всички дрехи от преди бременността. Желая ти успех и да знаеш, че това е може би най-гениалния метод за отслабване!

# 94
  • Кьолн
Ох, момичета пак пиша ,но забравих да честитя месечинките на бебченцата . Да са живи и здрави!  bouquet

# 95
Привет и от мен момичета!
Не съм писала отдавна и си викам да драсна някой ред за отчитане.
През лятото четях много рядко темите ни,а сега ми остава повече време като не сме нон стоп на разходки Simple Smile
Гледам,че много малко мами пишат вече и от време на време някоя като мен от четящите .......... А миналата година каква ни беше темичката Simple Smile Определено ми е мъчно за всичко това,което бяхме.

Ние сме добре ,нямаме зъбки и сме от големите трътки(както казват някой),опитвам се упорито да въвеждам храните,но освен тиква,плодови пюрета и каши нищо друго не върви при Маги Sad
От месата съм въвела няколко но с помощта на великата ТИКВА,правя бъркочи всякакви в името на успеха иначе трябва категорично да се откажа от зеленчуците и месата Sad

При нас нищо интересно не се случва Simple Smile
Пожелавам един Хубав и Слънчев ден на всички и много есенни разходки !

Ето и една смешна снимка от нас ,това е след сушоара всеки път

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 09:28 от Nadenceto4

# 96
  • sofia
ЧРД на най-големия батко във Февруарската дружина 08!
Евеленка, да ти е жив и здрав сладура Благунчо! Много да ви слушка с татито и много да обича и пази малката принцеска!
Весел празник и хубави подаръци!

Стана ли добре фризурата? Wink

Дез, радвам се, че Емчо е по-добре! Много неприятно - наистина!
Дар, ама верно забележителни мерки...
За столчетата - ами аз съм една от тези, които си возят бебошората на предната седалка  Embarassed...
Готи, и ти ще ни липсваш!  Hug Но, все пак, друго си е при мама... Как са возилата?

При нас положението е следното - каката има вече само кашлица от време на време, ама бебчо поддържа Т, за сега само му давам Осциоскокцинум  и вит С, ама май няма да се разминем само с това... Sad Най-късно утре пак ще се обадя на педи...

# 97
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Благовест!
Да е най-добрият батко и много да слуша мама и тати!
Жив и здрав!

Честит Рожден Ден на Зузу!
Много здрава, щастлива и добра мама на малкият голям мъж Борис!

Хубав ден на всички!

Hug

# 98
Добро утро момичета,
Честито на днешните ни месечинковци newsm59 Пуда са ни много здрави Laughing
Изида-браво слънце за 3-та фаза.Мале аз кога ли ще я стигна WinkА за статията,същия лекар обяснява във форума /пуснах линк/,че в Хомеопатията това което се предписва за възрастни-е същото което се дава и на бебета.Само при Клеевата т-ра,дозата е 1 до 2 капки за година живот.За бебетата ни 1,2 капки-3-4 пъти на ден.За инвитрото-Да ,всеки ден се радвам каква щастливка съм ,че си имам две дичица от две бременности.
Еления,слънце преди 4 месеца и аз почнах "Само да видя до кога ще издържа,а ела ме виж сега Laughing,още съм си дебела по моите критерии-ама как се фръцкам с нови дрешки,и всеки който ме види ,се чуди как съм се стопила.Пък и с Дюкан се сваля повече на мерки отколкото на кг.
Мери,злато сещаш ли се що за корем имах Shockedлуда работа-да се чудя къде да слагам беба да я кърмя Laughing
Мозилка-дано каката бързо се възстанови,за разхвърляното-Е И?Да са ни здрави децата,пък другото- на който не му изнася да не гледа Wink
Еми-Бадеми- за изразени грипни симтоми по-добре давай
Парагрип.От същата серия като Осцилококцинума е.Но ако имаш време погледни http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=3097.
Алинка- Hug
Много целувки на всички и лек ден.Айде ние се изнасяме на разходка.И 2 смешни снимки и от нас.На първата ,така заварих каката снощи в съня и ,а на втората-зора провокира и такива неща.

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 09:55 от Кас

# 99
  • София
Здравейте!
ЧРД на Зузулунка и на малкият Блажко !!! Много здраве и щастливи моменти ви желая!
Пак ще правя КОЛАЖ, така че който иска дребосъкът му да е на него, може да праща снимки в албумчето в зоната (http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=ALBUM_EDIT&ALBUM_ID=15650) или на cattt@abv.bg .
Бубе, чудя се нещо и реших да те питам. (Незнам дали не е ставало дума вече за това, понеже не винаги успявам да изчета всичко написано) Случайност ли е, че имената и на трите ти съкровища започват с буквата В?

# 100
Добро утро!
Гледам за диетата на Дюкан говорите... Thinking Аз от доста време се боря с едни 5-6кг. и сега много ме заинтригувахте....Кас или Изида, ако не ви затруднявам, моля ви пратете ми малко повече инфо за тази диета на лични. Много ще ви бъда благодарна.
Джесика фреш - радвам се че се разписа Hug
Наденцето - мног къдрици, много нещо при вас.... Heart Eyes снимката е много сладурска( е, то модела като е супер, няма как Flutter...)

Мойда кукла от вчера разбра как се отваря стъклената вратичка под телевизора и сега е нон стоп там....пипа копчетата на уредбата и DVD-то и е супер доволна. Изключила съм ги от контакта и се надявам скоро този интерес да отмине от само себе си. От опит с каката знам, че са им най-интересни за пипане забранените неща и затова този път съм решила да действам на друг принцип, пък да видим докъде ще стигнем.
Честит рожден ден на Блажко! Tada newsm59 happy bd
Евелинка, нека малкия мъж ти донесе най-голямото щастие на земята. Нека расте здравичко и послушно дете и много да се гордеете с него! Heart Eyes

Честито и на днешните месечинки!  ura
Честит рожден ден и на Зузулина! Много много, здраве и поводи за радост и гордост през годините ти желая! newsm51

Хубав ден на всички!

# 101
Добро утро!
Ето почерпка за рождения ден на моя вече "голям" мъж Блажко!

Нека ми е все така лъчезарен и палав, да ми е жив и здрав, той и Маги са най-голямото щастие в живота ми!

Зузу, честит рожден ден!   bouquet  bouquet  bouquet
[/size]

# 102
Евелинка,да ти е честит рождения ден на твоя обичан син-Блажко!!!Да е все така усмихнато и безгрижно детенце,което много,много да те радва!!! newsm59 Tada  Gift
Да честитя мсечинките на всички бебоци,родени на 9то число...И да почерпя,защото Борис днес става на цели 9 месеца Crazy
И last but not the least да почерпя и  за моя рожден ден,който от тази година нататък ще е много,много по хубав празник за мен,защото го има Борис!!!/цяла сутрин го целувам и мляскам и той сигурно реши,че нещо яко съм мръднала Crazy
  party023 cook  cook newsm38
така и не се научих да поставям картинки,язък за образованието ми Mr. Green

# 103
Ох Кас,  hahaha смях се с глас, ще събудя момичетата   Joy Да са ти живи и здрави дано!
Дар, само да сме здрави и да бива времето, пиши като ще идваш, ще дойда до Бургас  Hug Голдънчето не можах да я засека, много съжалявам и се надявам по натам  Hug Бубенце така да искам да те гушна, толкова да си ми на сърце  Heart Eyes
Да поблгодаря пак на Роси за жеста днес, накупи ми хубави пюрета за цял месец, и ми ги и достави милата   bouquet Тъй че Емма има да опитва пащърнаци и спанаци  Joy Ама най им се радва Ива, щото Емма изяжда каквото изяде и Ива чака и дояжда Mr. Green Кас ние сме обратно. Снощи сина ми ме почерпи един дюнер, Ива искала картофките, Емма заръмжа да и давам, та и чупих от палачинката, Ива се амбицира Емма да не изяде повее от нея и в крайна сметка си вкусих 2-3 хапки и аз Tired Тян вика мамо следващия път три.
Алина много свежо, ще ти крадна идеята може ли, аз смятах кремаво или бежово, ама жълто- оранжево е върха! Само дето трябва да взема нов килим (той си ми трябва всъщност).
Манджи и пюрета топля винаги, аз самата не обичам студена храна, знам че топлата е по полезна за стомаха. Топля до телесна Т, в MW.
Емма тази вечер едва дишаше, много сопол много нещо, изчистих я с помпата, цвърках сребърна вода и вит С, сега е добре. Да избива тоя проклетник да ми се оправя детето. Странното е че и Ива се мъчи да се сополиви  newsm78 В градинката всичко живо точи едни реки...
Болничките да оздравяват бързичко!
Краси не мога да видя Киара  Confused
Бубе не виждам с какво ме черпиш но подозирам че е шоколад наллииии?  Heart Eyes
Хм, не съм си пратила снощи съобщението  Rolling Eyes
Честит рожден ден Зузу! Да си много здрава пожелавам, да си все усмихната, много обичана и уважавана!  bouquet
Евелинка да ти е жив и здрав рожденика! Да расте умен, добър, игрив и много щастлив!  bouquet
Благодаря за темичката и списъка, прелиствам го като имам време, голяма полза ще ми е. Обаче ти си чела за Римските щори, аз мисля щори руло да взема  Rolling Eyes
Златомира, Евелина, много ви е хубаво у дома!  Heart Eyes
Златомира благодаря за албумчето!
Денил със закъснение честита годишнина и все така да се обичате! Като прочета така някой как си милее за половинката и ми става много хубаво на душата!

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 12:35 от Мери

# 104
Ахххх, колко много празнуващи днес  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЛАЖКО!!!
НЕКА БЪДЕ ВИНАГИ ТОЛКОВА ЖИЗНЕРАДОСТНО И УСМИХНАТО ДЕТЕ И ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!
ЕВЕЛИНКА, ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК МИЛА!!!

ЗУЗУЛИНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА!!!
Наденце страхотни къдрици има малката кукла.
Дез, радвам се че Емчо е добре и ние имахме преди време една случка, която все ми е пред очите и никога няма да забравя. Не може и без инциденти, но нека те бъдат не толкова стресиращи за нас и бебчовците ни Hug
Кас, страхотни снимки, повдигна ми настроението тази сутрин Peace
Купихме на Андреан бънджи и страшно много му се радваше, но се въртеше като шугав и дига главата и я опъва силно назад и гледа тавана как му се върти и умира от смях, обаче по този начин се случи за 2 дни 4 пъти си удари главичката в страничните каси на вратата. Радва се детето, но няма да можем да го ползваме повече Confused

Общи условия

Активация на акаунт