Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-21)

• 20 159
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

ВСИЧКИ ТВОИ ЖЕЛАНИЯ СА МОИ ПОЖЕЛАНИЯ!

# 136
Скорпионка Честит Рожден Ден!!!
Пожелавам ти всичко най-хубаво и много хубави моменти със семейството,много радост във живота.
  party023  bigdance2 newsm59 beer beer3 beer2 smile3510 baloni hbdtu

# 137
Честит рожден ден!
Букет от нежни пожелания
дарявам ти с две ръце
и радост, щастие, любов
желая ти от все сърце!

# 138
                                                                           Честит рожден ден Скорпионка!
                         Желая ти винаги слънчево настроение,много здраве,късмет и щастливи мигове с любимите хора!

# 139
Eй момичета много сте ранобудни бре  Hug
Хайде малко почерпка виртуално пък може и на живо като се видим

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 09:05 от Скорпионка

# 140
ЗДРАВЕ КЪСМЕТ ,ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!     

# 141
Честит рожден ден и от мен
  скромно но от сърце

# 142
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен  bouquet  bouquet  bouquet.Може ли някой да ми каже за борсата в мездра хубави ли са нещата и как са цените

# 143
  • Бургас
Честит имен ден на Димето и Димана за вчера и честит рожден ден на Галка и тук:)! Нека бъдете погалени от " съдбата "с най- прекрасните неща, които могат да ви се случат, пожелайте си ги! Весело изкарване! Hug  bouquet

# 144
Благодаря ви за  пожеланията  момичета Hug
Къде се изгубихте днес ? Имаше ли кафенце ? Аз си забравих тела и не можах да ви звънна , търсих на сувенир ама не  ooooh!
Да знаете не е нарочно , да не си помислите че съм се покрила  Blush .Утре ще се реванширам Naughty

# 145
Може ли някой да ми каже за борсата в мездра хубави ли са нещата и как са цените
По мое наблюдение цените са сравнително добри,малко по-ниски са цените от при Мечо Пух,иначе почти всичко е на Bertoni,количките са една стая с колички,но различни марки.Отделно при автогарата имат друг склад само за дрехи.Ние последно от склада си купихме кошче за колата 60лв беше.Когато си ходим до Мездра ако ни трябва нещо отскачаме до борсата.

# 146
Честит рожден ден на Скорпионка,
Желая ти букети с рози;
никой да не те тормози;
алкохол в големи дози
и секс в рзалични пози.
Mr. Green

# 147
Цитат
Желая ти букети с рози;
никой да не те тормози;
алкохол в големи дози
и секс в рзалични пози
Това беше върха
Искам и аз такова пожелание  Joy

# 148
Честит Рожден Ден, Галя!

Желая ти здраве, щастие и позитивен живот, в който винаги да си заобиколена от усмивки, искреност и чистота! Пожелавам ти любовта да е навсякъде около теб, да я усещаш и съхраняваш! Не спирай да мечтаеш и да бъдеш такава, каквато си!

Бубе, мерси за съвета с чорапогащника   bouquet Този и лепна на дупето, даже ми се струва, че ще и е малък. Ако бях взела по-малкия, щях да сгреша.  Wink

# 149
Ние утре няма да излизаме с вас. Валя кашляше от вчера, а ние си мислехме, че се дави с плюнката си или че е от това, че си бърка в устата. Днес като се прибрахме, започна да и тече носът. Ходихме на доктор и сега сме на сиропчета и капки за нос. То аз съм си виновна  Banghead Добре, че е в началото и май няма да се стигне до антибиотик. Проблемът е как ще пие сиропите, като ги плюе.  Thinking Страх ме е да не ви лепне, за това няма да дойдем на разходката.

Общи условия

Активация на акаунт