Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-21)

• 20 160
  • 290
  •   1
Отговори
# 150

Добро утро мамчета хайде на кафенце Hug
Бейби надявам се малката бубка бързо да се оправи Peace

# 151
Ние всички сме болни. Аз не съм спала тази нощ, гледах филми. Не можах да заспя, запушен ми е носът и капки не помагат. Айде стига съм се оплаквала. Ще се включа, когато се пооправим, поне да се похваля с нещо.

# 152
Цитат
клеевата тинктура може да се ползва като капки за нос при сополи и за подпомагане на имунната система. В първия случай се прави разтвор от 5 мл вода (аз ползвах морската - Тонимер, която е на ампулки и е точно 5 мл) и 5 капки к.тинктура. От тази смес се капва във всяка ноздра по 2-3 капки 3 пъти дневно. Аз го пробвах и на себе си, че ме беше налегнал зловещия хроничен ринит, който с нищо не се оправя. Докато капах от разтвора ми идеше да се гръмна - носът ми запушен, едва дишах, абе гадна работа. Но си казах, че ще издържа до вечерта и ако не се оправя, пак ще мина на силни антибиотични капки. И вечерта - чудо, започнах да дишам. Заспах си нормално и на следващия ден буквално нямах нужда от капки.
Вижте какво открих дано ви помогне  Hug

# 153
Бейби на мен когато ми беше запушен носът ми помагаше паста РИНОЛЕКС .Мажеш носа на вътре и вдишваш

# 154
Здравейте!Това за клеевата тинктура го практикува д-р Михайлов- хомеопат. Можете да прочетете на сайта на предаването "Часът на мама". В предната темичка имаше коментар и от Буба 85.Мисля,че е по-добре от всички капки,особено за малка дете. Peace Има много добри отзиви за бързото  действие на капки от клеева тинктура във форума на предаването. Аз вече си направих. И се възползвах от съветите там. А също и за сребърната вода. Simple Smile

# 155
Ринолекса ми помагаше много, когато бях ученичка. Миналата зима пак ми беше запушен носът, но не помогна. А преди, само да се намажа с него и ми се изчистваше носът. Ще взема да пробвам това с тинктурата май. Мерси на всички за съветите. Ако има нещо, което мразя колкото паяците, това е запушен нос. Горкият ми мъж, когато ми е запушен носът, нощем му мъркам(хъркам)  Blush

# 156
_baby, обърни внимание само на приготвянето на капките.В 10 мл. физиологичен разтвор се капват 5 капки тинктура. Да знаеш,че щипе малко и мисля, че в 5 мл. както е цитирала ZuzyM ще щипе много.

# 157
Само да кажа че цитирах друга майка как го е правила.
Аз още несъм ползвала тинктурата

# 158
Мамчета, помагайте ако можете. Аз миналата седмица направих 6 месеца стаж и съответно съм осигурена. До сега бях при Социални та ми изплащаха всеки месец Помощ за отглеждане на дете. Сега ми казаха, че трябва да се прехвърля към НОИ вече, тъй като мога да взимам майчинство. Кажете какво точно трябва да им занеса. Какви документи? Звънях им на телефоните, които сте написали на 1ва страница, но никой не вдига newsm78

# 159
Не знам какво се прави, но ако никой не ти отговори потърси в този подфорум http://www.bg-mamma.com/index.php?board=14.0

# 160
  • Бургас
Веси, мисля да си пробия нослето, а всички са против, я кажи как ги убеди твоите близки:)!
Приятна вечер, дами и господа;)!
Да сме живи и здрави! Laughing

# 161
МиШеНцЕ ето ти темата за Майчино счетоводство http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=334182.0 Там отговарят бързо и компетентно

# 162
Тази вечер изпуснах новините на кабелната. Ще гледам повторението в 21:30ч. Весе, Галя, смешни ли бяхме (особено аз)?
Муци, има и обички с магнитче, не е задължително да го пробиваш. Я си представи, да си направиш дупки, да настинеш и от дупката да излиза секрет.  hahaha Майтапче

# 163
Ох и аз ги опуснах , Веси ми каза на скайпа че са ни дали за малко . Дано да го дадат и в 9:30

# 164
  • Бургас
Бейби, пак сте дърпали чанти по Пробива и са ви фанали с камерата, знам аз Joy, за носа- води ме при тия с магнита да си ги купа, белким придърпам некоя чанта със златна купа па яс Joy, е одеве мернах един от Враца в Сделка или не- пеесе иляди лева спечели човека, дано почерпи по ено кафе, ше го следа от утре из целия град Joy

Общи условия

Активация на акаунт