ДЕКЕМВРИ №89

• 16 427
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
вещи,понеже ми е криво за това с илюзиите, ще ти кажа, че го прави от 2 седмици, т.е. когато беше на възрастта на филип
а това с пергела Simple Smile и моя ми се врътка така, все имам чувството, че иска да изцока де що има капка по каналчетата и обира ли, обира Simple Smile
никола за акото дава сигнали, някой път и димни, пикото си го върши безсигнално. той пък понеже е свикнал повече на гърне, е по-трудно да го изпикаеш навън
нонич, какво не ти харесва как се гледат с майка ти. и аз си мислех за отбиване към края на годината. ще ми се налага да пътувам по 2-3 дни в месеца, пък и не само за това, но хем ми се иска, хем не. със сигурност обаче скоро ще трябва да въведа АМ, че като ме няма, мъжът ми да има поне някакъв шанс да се справи

още веднъж, стискам палци за болните дечица. като знам никола как беше и то само хрема имаше и колко беше неприятно Sad

# 46
п.п. Някое друго да ходи на един крак на въже или да знае азбуката отзад напред? Mr. Green
Моя син порка мляко от цицата прав  Sunglasses

А моя на челна стойка.  #Crazy

# 47
Добър вечер, сложих си чавенцето в новото албумче и да ви го покажа, а и снимчиците от срещичките ни с Поктор и Сиянка също Grinning http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291673&pid=8172722
Момичета, няма ли да се видим скоро, дайте да се съберем тия дни докато е хубаво времето, Муниии, къде си, ти си по организацийте

# 48
Е,разбихте ме направо!То челни стойки,то пергели... Laughing Мойта пък,откакто и въведох "вечеря"-демек супата от кухнята,почти не иска да цока вечер.Май ще се отбиваме по-рано,отколкото мислех.Венчо,ти пробвала ли си някога Никола с АМ?Защото Боряна не ще и да го помирише,та като се отбием,мисля на кисело мляко да минем Mr. Green.То май друг вариант няма.

Гърне имаме от няколко месеца,но не иска да седи на него,затова като получа сигнал за акане,я издържам над него.Обикновено и тогава пишка.Но сме си с памперс,де,да не си помислите,че съм го махнала.

Хайде от мен спокойна нощ! smile3524

# 49
  • София
 Crossing Arms Ние пъъък, не правим такива неща. Не лазим, не ходим, не ядем на челна стойка и гърнето го използваме зада си го слагаме в-у главата. Растем едно щастливо и вечно усмихнато ЗДРАВО детенце, за радост на мама и тати.

Алекс, много сте сладки. Като гледам на всички им се промениха муцките. Вече си изглеждат като големи дечица - никакви бебчовци не са  Naughty. Вашето диванче замязало на нашето - табуретката отпред и айййде на Маруся. Вечно е пълен с поне един кош с играчки и сто възглавници #Crazy - а седна, а се набоде на нещо  Mr. Green

Ай, лека нощ от нас / ние току що заспахме, бяхме на РД на дядо и се превъзбудихме май  newsm78 /.

# 50
Невена печели тиквен медал за заслуги!
Моля утре, във време удобно за нея (извън времето за кърпене на чорапи) да се яви да си получи наградата... Никола няма да бъде награден защото състезанието е за майки по-по-най, а не за малчугани.. (Можеше да спечели ако примерно си И кърпеше чорапите сам!)

п.п. Свещичката (чудим ти се само за кво си свещичка?!) остава на нелицеприятното второ място! Тикви няма да получи, защото вече си има!

п.п.п. За мен остава награда една, комплексарка да бъда дордето умра!

# 51
  • София
Става и второ място, пак е няк'во зачитане Mr. Green
И не съм свещичка , а с Вещичка , ама какво значи това един дявол знае Mr. Green ш'си връщам старото име, ама ми е много лигаво едно такова - вееещичка Sick ама каквот съм забъркала, ще си го сърбам...лигла.

# 52
Пфу! По ми харесваше свещичка....  Heart Eyes
Наречи се Вещерицата! По-хард е!

# 53
  • София
абе свещичките нали знаеш къде се слагат? Mr. Green

# 54
Знам де!
Ти за тва ми харесваш толкова многУ! Mr. Green

# 55
скорп, бе той сам си ги кърпи, аз не му се бъркам у работите. да расте самостоятелен. напоследък ми е замрънкал за напръстник, че нещо се бодял. как ли е напръстник на румънски да ходя да му търся  newsm78
а за наградата, ако се яде, ще дойдем да си я вземем с първия сутрешен полет, ако е некоя изсъхнала тиква, дръж си я Simple Smile, нема да хабим керосин

дани, АМ е пробвал в родилното. много се надявам да е останал с добри спомени, щото тук кисело мляко кат нашто няма. аз затуй не се и включих по наболялата тема за киселото мляко

# 56
Добре де! Не хабете керосина!
Като си дойдете ще се обадите и ще си я получите!
Наградата е напръстник (виж кво 6-то чувство имам б*си)! Mr. Green
И виж там, ориентирай детето към кръжока по гобленарство или везане! Определено го влече......
И преди да стане известна личност и да се надуе като папуняк го цуни по гъзО от мене..

# 57
влече го и още как. и очите на яна го влекат, ама на, къде сме се забили, чак у румънария. как беше, очи дето не се виждат, се забравят
ще го млясна
пък ако декемврийките направят рождения ден през уикенда, дотогава ще сме извезали знамето на дружината и можем да пробваме да го донесем

хайде, поздрави от нас и влажна целувка

# 58
Венчо,зарежи гобленоплетачеството-няма хляб у него.У дома се таркалят кат' працали,тез ми ти гоблени.Насочи го към друго нещо.Пък той е и красив,та и манекен може да стане.

Скорпс,Янчето не я пиши в "Б" група,щото...Детето най-първо си заслужи медал,медал за най-пъргава мадама.На колко месеца беше,като се изправи самичка в кошарката.Моя мързеланко,тогава още и не се обръщаше,камоли да се изправи.

Вчера,докато бях при докторката за лекарства на баща ми в кабинета влязоха едни от РИОКОЗ.Говориха с докторицата,че на пазара в Бъргария имало вероятност да са внесени хуманизирани млека от Китай,с някаква си там съставка,която предизвиква една камара симптоми(повръщане и какво беше още,забравих).Не можах да разбера за кой млека става дума,защото докторката,набързо ги отряза,като им каза,че при нея има само "баби и дядовци".

# 59

Вчера,докато бях при докторката за лекарства на баща ми в кабинета влязоха едни от РИОКОЗ.Говориха с докторицата,че на пазара в Бъргария имало вероятност да са внесени хуманизирани млека от Китай,с някаква си там съставка,която предизвиква една камара симптоми(повръщане и какво беше още,забравих).Не можах да разбера за кой млека става дума,защото докторката,набързо ги отряза,като им каза,че при нея има само "баби и дядовци".
Жалко,че не си разбрала името на това мляко-какво ли няма да се чуе тези дни! Rolling Eyes

Да попитам мамите,които махат памперса в къщи,не се ли страхуват,че детето ще изстине от честото миене и преобличане?От друга страна пък,ако чакаме лятото,няма ли да е малко късничко?

Не мога да разбера защо не ми се отчитат постовете и си седя на нула. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт