Най-после да стигна и аз до компа. Мале, не що много се замотах тия дни. Не спим по цели нощи, избива ни един зъб отгоре, аз ходя от няколко дена с ужасно главоболие и нищо не ми помага от него, 3 дена вече съм на фервекс - нито съм болна, нито съм здрава. Сутрин се събуждам със запушен нос, а през деня съм ок.
Да кажа аз с какво ни мина на нас хремата за 2 дни - Еуфорбиум . Това са хомеопатични капки във вид на спрей. слагат се по 2 впръсквания във всяка ноздра след промивка с ФЗ 3 пъти дневно.
Честито на Нони новата й служба. Да й носи не само удоволствие , но и парички. Честито и на Вещи завръщането на работа и на другите мами също. И на мен вече ми се работи, ама няма на кого да си оставя съкровището. Пък от вкъщи е много трудно да се намери работа.
Добре дошла на новата мама!!!!!. Да се изкажа и аз за гърнето. Викито я слагам от 5,5 месеца, тя тогава почна да седи. И веднага й махнах памперса вкъщи. Сега сме на 3 памперса - един нощем плюс 2 разходки (честно да ви кажа , мен си ме мързи да я изпишквам по градинките). Слагам я на гърнето по моя преценка, аз съм си я научила де, но тя не ми праща никви знаци. Разбира се, че ми се случва да я изпусна, затов аи при нас положението е като при Вещи - перем и сушим. Засега не се притеснявам за настиването - все още ни е топло в апартамента, а после ще видим.
Мислех да почна с гащичките на Памперс - да, много е удобно, ама нещо много скъпо ми идва.
За целия този период може 2-3 пъти е акала в памперса, последния случай беше оня ден. Щях да повърна чак, толкова ми стана гнус - с хубавото бързо се свиква.
Това е от нас засега. Ето ви една сутришна задачка. Открийте 10те разлики между Викито и Неваляшката

Много рано пропълзя девойката, ама сега не иска да се пуска да ходи, пък аз не я насърчавам да я държа за ръце и така... като се хване за нещо - обикаля, ако няма нищо по-височко - пълзи. Дава боц и здрасти. Други номера не знае. Но пък в позите за сучене има и ние какво да покажем
Миналата седмица с премерен жест тип "боц" светкавично си мушна пръста в едната ми ноздра и я разкърви! Вече взе да ми идва в повечко

и две думи не каза