Джи бейби,Галчо,много хубави обувчици,със здраве да си ги ползвате!И аз не съм виждала детски боти под 40-50лв,но ще го посетя тоя Барт,и в нашия Кауфланд го има.А от естествена кожа ли са?
Нели,да се оправяте бързо!

тези доктори направо да не му се налага на човек да има нужда от тях. Тази сутрин Мерт като стана гледам носът му тече. Кашля, киха. Викам ще звънна на докторката дето всеки месец си ходим на частно че педито може де е крив по това време. Мъжът ми вика недей толкова рано звъня още спят само ще ги ядосаш. Ама обадих се аз. И докторката вика ами в 17 часа ще мога да бъда в кабинета до тогава няма да имам възможност. Казах й че се притеснявам да не се влоши детето - че за първи път се разболява - а тя какво да се влоши едни сополи ли. Ох не знам какво ми стана - викам ами добре и затворих. На педито не смея да се обадя още че той като го хване кривотията - ама и той е от 17. И питам аз добре де да чакам да стане вечер ли че да го занеса някъде това дете. А и междувременно почна да се пъне. Сложих го в гърнето и разстройство. Че се чудя зъби ли е - ама до сега не е било така - то го мъчат че го мъчат
. Оплаках ви се поне