ДЕКЕМВРИ №89

• 16 427
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Честити месечинки на порасналите ни дечица!Хайде,скоро ще си честитим първата годинка!В тази връзка как решихте да отбележите рожденните дни?Аз май за сега се насочвам да сме в къщи с най-близките роднини.Първо един ресторант ще ни излезе поне 300лв(най -близките роднини възлизат на около 14 човека Laughing) и второ навсякъде се пуши.За рожден ден в детски център смятам,че още и е рано.Та така...

Джи бейби,Галчо,много хубави обувчици,със здраве да си ги ползвате!И аз не съм виждала детски боти под 40-50лв,но ще го посетя тоя Барт,и в нашия Кауфланд го има.А от естествена кожа ли са?

Нели,да се оправяте бързо!

# 226
Галчо, благодаря ти за милите думи. Много се надявам да се окажеш права.  Hug
sVeshti4ka, дано! Hug
Дани,  Hug!
Благодаря ви!

# 227
Да се разпиша и аз, че не съм отваряла форума тия дни.

Как успявате да си обуете децата? Юлето свива пръстите и абсурд да й сложиш обувката като хората  Crossing Arms

За бабите - точно това е новото, че може да е пенсионерка, без да работи, и да си получава пенсия и 220-те лв за детето. Само Иве, ако може само да кажеш, как точно става това нещо? Т.е. къде какви документи трябва да се подават, трябва ли да се сменя адр регистрация (защото моята баба не е от София) и въобще какво е нужно, защото ако може още от другия месец ще я запиша, и без това тя ще гледа бебка.

А утре отивайте в някой парк, времето е супер.  И после да не забравите да сложите снимков материал!

# 228
Мире, точно пенсионерка става за тази програма.
Значи работодател се явява Дирекция"Социално подпомагане", но първо се ходи в Дирекция"Бюро по труда" и бабата-пенсионерка си прави регистрация. Майката трябва да представи сл. бележка или удостоверение (не знам как точно го водят) от НОИ, че има право на тази отпуска по чл. 164 от КТ. НО всичко необходимо ще ви бъде казано в Бюрото по труда. Значи бабите да носят задължително лична карта!

...забравих да честитя на всички малки сладури, които стъпка по стъпка растат и стават невероятни!  bouquet Heart Eyes Hug

# 229
# 230
За неразбралите
Срещата Ви в МОЛ - а се мести от 11.30 в парка св. Троица

# 231
Здравейте, мами и бебоци и честеити месечинки - днешни, вчерашни и онзиденшни, че не сколасах да попиша тези дни. ЦелИвки на всички пораснали бебишори!

Нели, ние така се бяхме изприщили брутално и аз реших, че е алергична от някоя от съставките на попарата - я хляб, я сирене. Педиатърката ме посъветва да изчакам и пак да пробвам и нямаше втора реакция. Пъпките си отшумяха за 5-6 дни и това беше. Луда работа. Иначе аз много се бях паникьосала, викам си алергяса детето, ужас! Дано и вие се оправите бързичко!

Приятно прекарване на срещата, ние за съжаление сме трудноподвижни, живеем далече и транспортът е един никакъв, автомобилът е таралясник, пък и мъжът ми ходи с него на работа. Изобщо съм си закотвена в махалата и си друсаме бузите из махленските дупки и това е...

Цвети, моята мома много си харесва обувките и много гордо си протяга краката да й ги обуя. Е, от любов към обувките по някое време, както си се разхождаме, си сваля някоя и почва да я ръфа. Веднъж я беше метнала на улицата, та се връщахме да я издирваме.

Иве, я и аз да те питам, кат' си ти толкоз информирана, това с бабите до колко годинки на детето може да се прилага? Че аз догодина, ако не успея да я пласирам на ясла, ще трябва да викам някоя баба.

# 232
  • Ilkeston
Здравейте и от нас!
Първо честито на всички,които са имали поводи!
Добре дошли на новите мами!
Бързо оздравяване на болничките дечица!
Благодаря на всички,които се бяха сетили за месечинката на Иван!
При нас общо взето няма нищо ново.
Малко се поувлякох със слагането на снимки в октомврийското албумче:
http://i78.photobucket.com/albums/j97/me4sun_puhela/PICT2891ac.jpg
http://www.december2007.snimka.bg/album.php?album_id=291673&pid=8450099

# 233
  • Sofia
Така нека като виден организатор сложа крайната уговорка за срещата, защото може да има мами,които не могат да следят променящите ни се уговорки и ще бъде грозно да чакат,а ние да се мотаме в парка, за това
11-11.30ч в МОЛа На СТАМБОЛИЙСКИ! после ако решим ще отидем до парка,който е на 5 мин пеша от там.

# 234
Иве, я и аз да те питам, кат' си ти толкоз информирана, това с бабите до колко годинки на детето може да се прилага? Че аз догодина, ако не успея да я пласирам на ясла, ще трябва да викам някоя баба.
...до навършване 3г. на детето Peace

# 235
  • СОФИЯ
Свещичке тая на снимката прилича на мен. Mr. GreenНяма да му хареса.Същото тяло,същата коса.....

# 236
Добро утро!

[imhttp://i.rozali.com/photos/v_1128_3.jpgg][/img]

Да благодаря на всички ви още веднъж за подкрепата и да ви кажа, че се оказа трети вариант-далеч по- успокояващ. Пост-вирусен еритем, който не сърби, не боли и минава от самосебе си. Само трябва да се пазим да не ни повтори. За пореден път се убедих, че нашия алерголог е невероятен лекар. Изобщо да не ви се налага да ходите, но ако все пак имате нужда, горещо ви го препоръчвам. Той е и педиатър, но с касата работи само като алерголог. Гледа си човечеца от ушите до петите...

# 237
Извинете, да се поправя!

# 238
  • София
Супер, Нелка Simple Smile

Галчо, че си много секси бе Wink. Само не си махай нощницата, по онова време роклите са били такива Mr. Green

# 239
Добро утро!
Ох  ooooh! тези доктори направо да не му се налага на човек да има нужда от тях. Тази сутрин Мерт като стана гледам носът му тече. Кашля, киха. Викам ще звънна на докторката дето всеки месец си ходим на частно че педито може де е крив по това време. Мъжът ми вика недей  толкова рано звъня още спят само ще ги ядосаш. Ама обадих се аз. И докторката вика ами в 17 часа ще мога да бъда в кабинета до тогава няма да имам възможност. Казах й че се притеснявам да не се влоши детето - че за първи път се разболява - а тя какво да се влоши едни сополи ли. Ох не знам какво ми стана - викам ами добре и затворих. На педито не смея да се обадя още че той като го хване кривотията - ама и той е от 17. И питам аз добре де да чакам да стане вечер ли че да го занеса някъде това дете. А и междувременно почна да се пъне. Сложих го в гърнето и разстройство. Че се чудя зъби ли е - ама до сега не е било така - то го мъчат че го мъчат  newsm78. Оплаках ви се поне  Tired

Общи условия

Активация на акаунт