Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са впечатленията на учениците и родителите от учебните предмети, учителите и отделните учители в училището?
Какви са впечатленията от адаптацията на децата в училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са впечатленията на учениците и родителите от учебните предмети, учителите и отделните учители в училището?
Различни са впечатленията от учебните предмети и учителите. Някои се оплакват от използването на макетни ножове в училище, докато други хвалят успеха на учениците по различни предмети като математика, немски език и домашен бит и техника. В училището има различни впечатления сред родителите за учителите. Някои родители изразяват недоволство от учители, които не се справят добре с материала или не се държат правилно с учениците. От друга страна, други родители са доволни от учители, които отдават приоритет на обучението и поддържат ангажираност с учениците. Впечатленията на родителите от отделните учители варират. Някои родители са доволни от учителите по литература, математика и история, докато други изразяват недоволство от учителите по английски, български и физическо възпитание.
-
Какви са впечатленията от адаптацията на децата в училище?
-
Какви са впечатленията от рождения ден на дете?
-
Каква математическа надпревара се проведе на 25 октомври?

И нигога за нищо вината не открива в себе си ,все някой друг за нещо е виновен...но не и нейна милост...Абе деца!!!!!!!
. Гадно е, но е етап, няма как!
/.Е ,ако ви кажа ,че го хванах, и му намазах езика с...люта чушка. Бях извън себе си ,собственото ми дете да се подиграва така, а аз да търча да се разправям с учителката...След това - мнооооого лекции.Ама почти всеки ден, колко е лошо и гадно ,колко ни обижда, и т.н. Бях му обидена ,но непрекъснато му четех на главата. Казвала съм хиляди пъти - и най-лошото да стане ,трябва да знам истината ,за да мога да му помогна.Е, нещата се обърнаха ,наистина имаше нужда от от подкрепа , и я получи.но определено разбра, че честността и откровеността са най-важни. Сега /пу,пу/ ,му имам 100 % доверие, но той много добре знае,колко бързо може да го загуби.
Тъгува искрено за старото училище, та чак на мен ми става жално, но гледаме напред. Днес даже му казвах, че ако иска при старата госпожа, ще го върна без никакъв проблем в първи клас с новия й випуск, дано сега се научи да пише по-красиво

! Да им беше дала едно контролно , и тогава да им напише 2-ките, Неочаквано контролно върши страхотна работа за оправяне на дисциплината. Явно си е откачакалка / като нашата/.