Casual beauty или Kлубна тема No 7

• 26 394
  • 427
  •   1
Отговори
# 330
Mirama, благодаря ти мила!   bouquet
Чак сега ми останаха 5 мин да попрехвърля темата назад и открих моето палто!  Heart Eyes
http://www.danini.net//ANINI_bg.html
В колекция есен-зима 08/09 четвъртата снимка отгоре надолу. № W1982 DN.
По-надолу има едно бежово, което също ми хвана окото W2082 DN, но ми се струва, че сивото е по-така....
Mirama, твоето също е мнооого яко!!

ПП. Сега като се загледах, то това бежовото не е ли като твоето?

# 331
О, боже, какво става с фона на този подфорум..... Shocked

От мен накратко 2 новости - вече съм изцяло с тъмен маникюр - черно, тъмно червено, тъмно синьо още не смея.
И имам нови панталони - на ластик! На вид са съвсем нормални панталони, но нямат цип и копчета, а ластик. Много удобна ( и коварна) дрешка. Облича се за секунда.

# 332
  • Кацнала на едно дърво.
Тъмно син лак много нося аз, но крачно.  Laughing Ръчно не мога - само безцветен лак ползвам, защото все трябва да върша нещо. Виж, крачно е по-лесно - вървя като жаба, докато изсъхне. Гледам страшно и крякам, за да не ме настъпи някой от троловете.  Joy Joy Joy
Лени, панталони на ластик звучат ужасно и в същото време толкова примамливо.  Laughing Секунда, казваш. Ех.
Аз пък ще си покажа новата рокля. За съжаление тук не се вижда разкошният й цвят. Rolling Eyes
Хоп.

# 333
  • Sofia
Василисе, и аз така с лака, но тъмно много тъмно червен крачно нося. Ръчно - никак не понасям.
Фонът на сайта наистина е ужасен  Sick и в никакъв случай в тон с модните тенденции за сезона! Whistling

# 334
  • Sofia
Роклето много ми харесва!
Аз вече нямам смелост да се изтипосам в толкоз късо, но мога пък да се възхищавам странично  Simple Smile

# 335
  • Кацнала на едно дърво.
Роклето много ми харесва!
Аз вече нямам смелост да се изтипосам в толкоз късо, но мога пък да се възхищавам странично  Simple Smile
Смелост нямаш, а крака имаш.  Grinning
И аз бях решила да не нося мини вече, но тролската компания (плюс двама продавача) ме навиха.  Joy Най-вероятно, ще я нося с панталон, клин или много плътен чорапогащник (понеже съм срамлива, пък и обичам да ми е удобно).

# 336
Василиса, роклята е разкошна! С клин или с кожен панталон по крака ще е абсолютен трепач.

Mirama, честито за палтенцето. Изглежда много шик.

Rinascimento хич не ми изглежда сasual. Иначе има хубави дрешки. Роклята 20222 на стр. 18 и следващата на 19та ме грабнаха.
 За съжаление представите ми в обществото през последните години се съсредоточиха до дефиле на някой празник в яслата или по нова детска площадка, така че само ще зяпам и цъкам с език.

Харесвам тъмните нокти и нестандартните цветове - синьо, зелено, виолетово. Peace

Бижута, пръстени - Ех, мечтая си да съм като онзи пианист с 12те пръста. Общо взето ги редя до втората фаланга. Кич, ама така съм свикнала. същото е и с гривните - до лакетя. Тук има едни магазини "Bijou Brigitte. Като вляза в тях и се чувствам като котка пред половин килограм мишки с каймак.

Бррр. Що за гадост се е случила на фона на този форум. Като насран памперс е.

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 17:06 от surfline

# 337
Rinascimento хич не ми изглежда сasual.

Как бре?! Ти видя ли какви ми ти жилетчици имаше, какви тунички прекрасни? Ми блузичките с дънчиците, тях загледа ли?? Ох, на лелка...  Crazy

Не, не, извинете ме, госпожи, не бих могла да пиша повече връз тези краски - опитвам се да концентрирам мисълта си, но очите ми се насълзяват от сиво-кафявата рекламна полюция тука  Crossing Arms

# 338
crazy chick....хахаха, определението е страшно. )))
Аз няма да казвам на какво ми прилича цвета на форума. )))
Не може ли дружно да информираме модератора и Мамма малко да се погрижи в цветово отношение, че ми писна да гледам лай...а. )

# 339
  • Пловдив
Тъмно лилави, тъмночервени /по-скоро бордо/, тъмносиво-лилавеещи нокти са новата ми вълна и на мен от 1-2 месеца.... Rolling Eyes И крачно и ръчно... Crazy Понеже дълги ноктета не мога да пусна от има няма 2 години и много ми харесват тези цветове на по-къси нокти!
Rinascimento - то на мен ми се нрави за спортно-ежедневните тоалети /въпреки че и една коктейна рокличка ме грабна/.
Фейса на подфорума е Ужасяващ... Sick, но май така ще сме в близкия месец!
С бижутата съм на приливи и отливи....ту ми се носят, ту не ми се носят, но скоро за един отминал празник мъжо ме зарадва с любимия ми Роберто Браво... Hug

# 340
Rinascimento хич не ми изглежда сasual.

Как бре?! Ти видя ли какви ми ти жилетчици имаше, какви тунички прекрасни? Ми блузичките с дънчиците, тях загледа ли?? Ох, на лелка...  Crazy

Поправка - аз съм разгледала само първите страници с официалностите...Отивам на поправителен Crazy.

# 341
с рекламата и вредни трябва да ми дават. ох, за форума ще се жертвам, но съвсем в кратце ще пописвам, че ме заболяват очите.

Към Василиса - веднага да се лакира в тъмно синьо, черно и тъмно червени краски!
да не забравя да го ... гланцира с безцветен лак, ако го прави в домашни условия. Просто нямаш представа к'ъв кеф е да щракаш по клавиатурата нацапотен в нещо различно от безцветен или макс. френски маникюр.  Laughing

# 342
  • Кацнала на едно дърво.
Към Василиса - веднага да се лакира в тъмно синьо, черно и тъмно червени краски!
да не забравя да го ... гланцира с безцветен лак, ако го прави в домашни условия. Просто нямаш представа к'ъв кеф е да щракаш по клавиатурата нацапотен в нещо различно от безцветен или макс. френски маникюр.  Laughing

Ще трябва да почакам две години.  Rolling Eyes Да стане малкия трол човек, ох.
А това "Ринашимиенто" (или както се казва, де  Laughing) ми е съвсем наблизо, но все го пренебрегвам. Пак ще проверя. Влизала съм веднъж-дваж, но нищо не ми хвана окото.

# 343
  • До хладилника, който обичам
Аз не разбрах какво общо има детето с твоя лак?
Изобщо не се оправдавай със съхнене, глупаво е.
От години се продават бързосъхнещи лакове, които за по-малко от минута изсъхват и ги има във всякакви цветове.
Аз ползвам основно бързосъхнещи не, защото имам трол на годинка, а защото не обичам да чакам да съхна по 5-10 минути с разперени пръсти. Струва ми се, че по-бързо се олющват бързосъхнещите, но затова Господ и химиците са измислили лакочистителя и после нов лак.
Тъй че...действай. Да знаеш, че безцветна сватя няма да имам Crossing Arms ако трябва - лично ще те вапцам.

Ходих в Пулкра (ПулХра?) на главната (П-в), нали спрягахме тук шапките и шаловете им. Нямаше много голям избор Rolling Eyes не знам какво очаквах, но се поразочаровах.

За съжаление рекламата ще стои тук мецес - питах Мамма, защото и аз се втрещих от идеята за реклама на съществуващ форум, още повече нямаща нищо общо с красотата (пък и да имаше, пак). Замижете.

# 344
  • Кацнала на едно дърво.
Струва ми се, че по-бързо се олющват бързосъхнещите, но затова Господ и химиците са измислили лакочистителя и после нов лак.
Именно.  Mr. Green Повече ит веднъж седмично с нокти не се занимавам.  Crossing Arms Пък и аз съм жена-домакиня, готвя, пера, чистя ден и нощ и въпреки, че през повечето време нося домакински ръкавици, лакът отива на кино за ден-два. Да не говорим за младия господин, който хленчи и виси на крачола по време на всичките тези дейности.
А когато господинът спи, работя. Как ще губя ценното си време за разкрасяване? Сакън. Crazy
Ще ме търпиш с безцветен лак, това е положението. Хем често и той липсва.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт