ОКТОМВРИ месец преполовява, а бебевалежа продължава!

• 11 237
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Здлавейте и от мен.
Не съм мислила, че може да ме повтори вирус веднага, ама явно е възможно  Crazy
Честити бебета на всички нови мами, които съм пропуснала    bouquet
Да се гледкат, бебоците да папкат и да кротуват  Heart Eyes
Барабинка честит рожден ден. Пожелавам ти здраве, защото щастието и любовта си мисля, че вече си ги намерила в две детски очи и в една мъжка прегръдка   bouquet
Пуки независимо, че съм защитник на работническите интереси  Wink в такъв случай мисля, че сте напълно прави д си потърсите правата по всеки разрешен начин. Още повече, че това е човек, който работи с парите на другите и на когото хората са се доверили да им защитава интересите. За съжаление се срещат доста такива хора - в практиката ми доста често се е случвало да установя такива нередности, а де се оказва че клиентите ми хал-хабер си нямат какви ги вършат счетоводителите им  Rolling Eyes
Относно педиатрите, Шики струва ми се, че попадаш на странни доктори  Thinking Когато се роди Веско педито дойде вкъщи, даже не бях говорила с нея предварително. Прегледа го, даде си наставленията, не ни е искала и 1 лев, а каза, че когато стане готов акта за раждане трябва да й го занесем, за да оформи документите пред НЗОК и след това си взема от тях парите за прегледа. Просто ми е странно при условие, че нашия акт за раждане излезе след 20 дена, а се наложи да дойде педито поне 3 пъти дотогава какво щеше да стане, ако искаше на всеки преглед по 25 лв  Thinking

# 121
Добро Утро,
след престоя ми в болницата много добре се наспивам вкъщи ама много тихо се хваля че да не се развали доброто спане  Laughing.

Сега си пия безкофеиновото капучино и си чета форума, голямо блаженство! Днес ми е последния курс за бременни, ама преди това трябва да се стегна и да оправя леглото  Grinning, ама до 17 имам време  Joy.

Абе момичета, доста от нас вече родиха.Не е ли време да си направим темичка в родилите? newsm78Стига вече сме очаквали бебоци Laughing
ААААА, не може така поне да мине октомври, някой още чакат.

За посещенията на детските лекари ми е било странно, защо ги правят. А кой им плаща пътните? Тук си правиш час и отиваш, нищо не плащаш, но първите два прегледа се правят в болницата.

Честит син на мама Поли! Браво за големия мъж.
Честито и на мама Didique!

Марианка, знам че имаш Хигротермометър и термометър за стая - Chicco (http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=91_81&products_i … e7a137b1b102ec739) Кажи от кой магазин си го взела от София, да пратя да ми го купят, че тук не намерих нищо свястно. Мерси предварително. И спокойно, не трябва да се настройваш така като дойде момента, мисли позитивно. Аз съм като теб ама раздавам съвети  Confused.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
Уааааааааааааауууу!

# 122
Ох, не мога да не споделя с вас тия две клипчета Joy hahaha Joy!
http://vbox7.com/play:361e60f6&ef=1
http://vbox7.com/play:d8ab69cc
Няма общо с раждане! Да не се обърка някой, че това е за секциото!

# 123
  • на Земята
Пуки ,много ти благодаря! С гледането нямам проблем дори и на живо,не се притеснявай! Hug

# 124
  • Варна
Пуки ,много ти благодаря! С гледането нямам проблем дори и на живо,не се притеснявай! Hug

Абе тя и Адинка снощи беше много курназ. Mr. Green

# 125
Относно педиатрите, Шики струва ми се, че попадаш на странни доктори  Thinking Когато се роди Веско педито дойде вкъщи, даже не бях говорила с нея предварително. Прегледа го, даде си наставленията, не ни е искала и 1 лев, а каза, че когато стане готов акта за раждане трябва да й го занесем, за да оформи документите пред НЗОК и след това си взема от тях парите за прегледа. Просто ми е странно при условие, че нашия акт за раждане излезе след 20 дена, а се наложи да дойде педито поне 3 пъти дотогава какво щеше да стане, ако искаше на всеки преглед по 25 лв  Thinking

Ами, мананче, права си! Аз имам дарбата да привличам "странни" събития и хора! Но съм толкова уморена вече от търсене... Нали уж се доверявам на хора, които имат опит и са добронамерени. Знам, че пътя към ада е осеян с такива, но все пак... Как да постъпя? Аз ли съм много наивна, що ли?! Задавала съм си този въпрос многократно!

# 126
Добър ден дами  Grinning Минавам да кажа, че още съм си тук.Много рано сутринта яко ме болеше кръста и ми трепна сърчицето дали няма да има развитие,но уви  Sad До сега се рахождах ,сега в къщи мисля да потанцувам малко - може да помогне  Crazy
Благодаря на всички ви за подкрепата!Помагате ми страшно много да знаете  Hug
Криси и ние гледахме зелено легълце,но не ни се връзва със стените та затова взехме жълтичко  Grinning
Барабинка Честити Рожден Ден ! Желая ти много щастие и сбъдване на всичко което желаеш   bouquet
Честита радост и на новите мами   bouquet Живи и здрави всички   bouquet

# 127
  • София
хаххаа, Шики, страхотни са клипчетата  Joy

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА! ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА ИМ ПОЖЕЛАВАМ   bouquet   bouquet   bouquet

аз също съм на мнение, че трябва да правим друга тема, чак когато всички, бъдещи мами станат настоящи  Peace А и нас, бъдещите, ни интересува всичко, свързано с новия живот, така че по-добре една тема само да следим, вместо 2  Peace

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 13:51 от jijibiji

# 128
  • София
Диди, честита рожба!

Ванче, термометъра го взехме от магазин Пигис хаус.
И аз давам акъл и окуражавам хората, но когато нещата опрат до мен страхът надделява над разума.

Нашата педиатърка също ще идва в къщи ден след като ни изпишат. До колкото знам гледат и при какви условия се гледа детето (температура на помещението и т.н.). За плащане не съм разбрала, но и 25лв да е пак по-добре тя да  дойде отколкото да водя новородено в поликлиниката да чакаме пред кабинета с болните деца.

Да кажа и аз не съм съгласна да се прави темичка в Родени. Не защото още съм от неродилите, ами не ми се иска да се делим. И тук мамите  могат да споделят ежедневните грижи по бебоците, на мен лично ми е много интересно и чета с удоволствие. Пък и ние да научим нещо  Wink

# 129
Ох, не мога да не споделя с вас тия две клипчета Joy hahaha Joy!
http://vbox7.com/play:361e60f6&ef=1
http://vbox7.com/play:d8ab69cc
Няма общо с раждане! Да не се обърка някой, че това е за секциото!
Олееееееее това какви очи отвори Shocked

# 130
Здравейте момичета! Честити бебчовци на всички мами през последните няколко дни, да са живи и здрави и мооооого послушни! ЧРД на мама барабина много здраве, щастие и късмет! Аз утре съм на косултация и тоновеи после ще разкажа на всички които им предстой раждане днес стискам палци всичко да е наред.

# 131
  • Варна
Ако родилите си направят отделна тема, предлагам ние неродилите да отидем също там и да не ги оставяме на мира. Mr. Green

# 132
Абе момичета, доста от нас вече родиха.Не е ли време да си направим темичка в родилите? newsm78Стига вече сме очаквали бебоци Laughing
Аааааааааа, не съм съгласна! Още не сме родили и половината! Naughty И освен това и на нас ни е интересно какво се случва с вас, вече родилите мами! Ако има друга тема, само за родили, пак всички ще се изсипем там hahaha! Гарантирам! Без нас накъде?! Crossing Arms

Много егоистично изказване!Едва ли ако ти не беше родила щеше да правиш такива предложения!Съгласна съм с другите момичета, които вече са ти отговорили Naughty

Енигма, ние също много се чудихме за жълтичкото...обаче аз съм луднала на тема зелено.. Joy

# 133
Добър ден дами  Grinning Минавам да кажа, че още съм си тук.Много рано сутринта яко ме болеше кръста и ми трепна сърчицето дали няма да има развитие,но уви  Sad До сега се рахождах ,сега в къщи мисля да потанцувам малко - може да помогне  Crazy
Благодаря на всички ви за подкрепата!Помагате ми страшно много да знаете  Hug
Криси и ние гледахме зелено легълце,но не ни се връзва със стените та затова взехме жълтичко  Grinning
Барабинка Честити Рожден Ден ! Желая ти много щастие и сбъдване на всичко което желаеш   bouquet
Честита радост и на новите мами   bouquet Живи и здрави всички   bouquet

Енигма, ти нали си в района на Красна поляна (дано не се лъжа  newsm78) Пробвай да подгониш автобус 83, много добре стимулира родилния процес  Joy
Няма майтап, ама и аз, и жената на един познат родихме по този начин  Laughing Аз - автобус, тя - тролей!  Wink

За местенето не съм и аз съгласна - правилото е - поне да изтече месецът! Минимум! Защото ще има и мами, които ще родят и 2-3 дни след октомври сигурно... За справка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=333303.280

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ДИДИ! Тъкмо днес те мислех като гледах термините...

Днес си говорих с Еличка мама. Добре са с Александра, само където още свикват една с друга и затова не е стигнала до форума.... Много е сладка малката, отсега си я заплювам за снаха!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 14:02 от feel_u

# 134
Miss Fairy, сега ми стана гадно, че така те нападнахме, ама то не е за друго, ама как ще се разделим! Толкова време бяхме заедно, ще си липсваме! Hug Не щем да се разделим с вас/родилите/, на вас разчитаме за много неща, а и така съпреживяваме радоста от появата на бебчетата, които ние чакаме с такова нетърпение! Не си ви даваме!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт