ОКТОМВРИ месец преполовява, а бебевалежа продължава!

• 11 238
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, сладурки! И ние с бебка сме си още 2 в 1 и си седим вкъщи. Тая нощ спах 2 часа и реших да не си лягам сутринта в 8ч. (както правя обикновено), а да свърша малко работа. Да ви кажа всички тазобедрени кости вече ме болят ужасно, даже ми е трудно да ходя. Ако продължава така утре сигурно няма да мога да стана от леглото  #Crazy Понякога имам чувството, че някоя бебешка ръчичка ще се покаже отдолу,ама утре ако пак ми каже доки, че не ми е мръднало разкритието вече много ще се учудя.
Виждам, че и другите преносващи мами са си още тук - кураж момичета  Hug И нашето време ще дойде.

Честито на всички мами, сдобили се с рожбички!  smile3504

Барабинка, Честит рожден ден! nbirthday

Днес и мойто братче има рожден ден! Много го обичам и ми е голяма слабост!
Чувствайте се почерпени от мен (нарочно няма да слагам картинки).

Хайде, аз отивам да спя, че вече не издържам!  Heart Eyes

# 136
Здравейте момичета!
Честити бебчета на всички нови мами!
Фийл, страхотна фотосесийка си си направила.
Сев, малката госпожица май доста й харесва в коремчето на мама, представям си вече колко си нетърпелива и всички около теб, пожелавам ти всичко да мине супер безпроблемно и леко!
Да ви се похваля бебе Дани е много послушен, през нощта се буди през часа, но през деня си наваксваме с по-често кърмене. Снощи нещо нямах кърма и направо изпаднах в паника, даже му дадох 1 замразен запас ,че беше гладен горкичкия, а ми е доста лакомичък. Сутринта нещата се оправиха, ама бая се поуплаших.
Днес мисля да направим първата разходка за 5 мин. на тераската.
Приятен ден на всички!

# 137
  • Габрово
Леле, ама вие не спирате да пишете! Ох и аз като Северинка вече изобщо не мога да спя нощем - ужасно е! На всичкото отгоре аз си имам точен час, в който се будя (ако изобщо съм успяла да заспя...) 4:00 отварям очи и минимум до 5 - 5:30 не мога да заспя. После пък в 7 ставам задължително, за да изпратя Емо и мъжа ми на градина и... няма сън. И все още не мога да дишам докато съм легнала, а сега вече и като седна ми е трудно... а имам още 2 седмици до термин... Поне преносилите знаят, че със сигурност малко им остава  Mr. Green Пък около мен всички стискат палци да е след 22-ри, щото мъж ми е в командировка до 21.10! Най-добрата ми приятелка пък се жени в събота и сега съм изправена пред огромна дилема да ходя ли или не newsm78 (защото сватбата ще бъде в друг град... вярно, че не е много далеч, но все пак си е път... ) А пък ми е най-добрата приятелка...

# 138
  • София
Здравейте момичета!
На родилите - честито!!! Много радост и хубави моменти!
 Embarassed Пуки, може ли да пуснеш линковете със секциото.. Аз все пак реших да видя какво ми се е случило,
ама сега пък не ги намирам.. Миси   bouquet
Фийл, добре че каза за Еличка_мама, че я мисля от доста време, чаках да разкаже тя за болницата.
Много се радвам, че са добре Simple Smile

# 139
Здравейте, мамчета, бъдещи и настоящи:) Честито за новите бебчета!!!
Това с преносването не е лесна работа, всеки ти звъни да те проверява, постоянно си в очакване... тежи ти... Но така или иначе до седмица ти предизвикват раждането, така че скоро ще си гушкате малките съкровища:)  Peace
И аз вече съм си стегнала багажчето, въпреки че има още 3 седмици до термина. Вчера си купихме и комплекта за изписване, взехме го в жълто- зеленичко, за да няма изненади. Розовото не ми е от най- любимите цветове, затова много си харесвам комплектчето. Остава да го изпера и изгладя и съм готова. Утре съм на преглед и ще докладвам как се развиват нещата при нас.
На всички раждащи днес, стискам палци всичко да мине много леко и бързо:)

# 140
Мис Феъри, по- полека плийз Wink Peace... не е твърде етично така ша знайш, тез дето сме с по- късни термини да не сме грозни?  Mr. Green Laughing
Гери_роуз, страхотен ти е аватара... Дени шоколадов заек ли държи?  Heart Eyes
Сев, видях, аз че висиш горе "на жицата" по никое време... ти спиш ли изобщо?

Следствие на романтичната ни вечеря с 3 вида скариди и доста предястия преди това- моето бебе цяла нощ ме мачка като мечка, не можех да си намеря място и имах усещането, че съм се превърнала в тюлен, който ще ражда извънземна форма на живот... спях на серийки по 45 минути... обещавам повече да не преяждам никогаж! Сега пия любимото си пепси да си разкарвам... ще ме прощавате за обстоятелствеността...  Crazy

Извинете ме, че пльоснах това на върха на страницата!

# 141
 Ох момичета  тези хемороиди  са ужасни -Фийл ,лекувала съм се ,но неуспешно с редуващи се обостряния и успокоения .Поне съм доволна ,че сега нямам друг -то този си ми стига ... Joy

Да ви кажа ,че и на мен ми се струва ,че нашите бебета са-най-красиви  Hug
 И моля ,моля  хич не си мислете да се отделяте мамите с бебета -никой няма да ви пусне !

# 142
Ох, т'ва диваненце така ме е подпряло в ребрата от дясно, че не мога да се сгъна! Явно и е много тясно вече! Усещам понякога как едновременно ме натиска в дупето и ребрата, голяяяяяяямо разтягане! Не знам как да застана, за да се намести пиклата! Все си мисля, че циците ми са много големи и го натискат отгоре hahaha, ама чак пък толкоз! Май вече бебка расте, а корема ми не/разбирай матката Laughing/, а това е лоша комбинация! Дали ще си дочакам термина е вече въпроса?
А Енигма изчезна... Тя каза, че само минава де, ама дали нещо се случва? Което ми напомня да ви кажа, че Госпойцата се очаква да я изпишат в петък с малкия Грахон-Момо, ако нещо не дай си Боже се обърка. Иначе са добре, няма много кърма, но все пак има време да и слезе и дохранва с кърма от друга мама, която изобилства! Праща ви много поздрави и стиска палци на Енигма да мине бързо и най-сетне раждането без да я мъчат със системи! Това е!

# 143
Краси , кутията ти е препълнена - изпразни я малко де

# 144
shikimiki тука съм мила още  Tired бях пак да се разхождам.Живот и здраве да родя не искам да чувам поне 2 месеца за разходки  Close  Много благодаря за пожеланието на Госпоицата  Hug ох 
Cry
Фил ю в Младост съм,но родителите ми живеят близо до Красно село ,та и от там мога да подхвана 83  Laughing Довечера ще ходим натам и освен и това да пробвам и ако има ефект ша та черпя поне една седмица ден и нощ   Laughing
Да ви кажа почвам да се замислям дали като отида в петък в болницата да на кажа, че искам да ме резнат.Хич не ща зорлем да ме боли от системата .Ама кой ли ще ме пита мене  Sad Всъщност искам само бебчо да е добре  Praynig Аз ще си изтърпя каквото трябва.
Преди малко ми се обади Галка ( galinaig ) .В момента е в болницата.Оставили са я там защото не са били тоновете на бебо добри.Сега чакаше да и правят пак запис.Иначе е общо взето добре като изключим ,че малко или много е притеснена.Утре в 8 сутринта ще и правят изследвания и преполага че ще решават какво да правят.

# 145
А аз пък искам да попитам дали някой е чувал бебочка? Съни, мисля че ти поддържаше връзка с нея  newsm78
И дали някой може да ми обясни какво ще рече, че са я измъчили Госпойцата със системата ? Момичета то по принцип получаването на разкритие боли повече от самото раждане като напъни.
За хемероидите аз получих след раждането и ги лекувах с някакви свещички. Сега нямам идея дали имам или не, но след раждането очаквам пак да се появат  Rolling Eyes
Шики и мен ме разпъва човека по същия начин. Само че мойте ребра са натъртени от лявта страна  Crazy
Аз съм се забила в ей тази тема и се заливам от смях цял ден.

# 146
manana, не знам дали са измъчили Госпойцата със системи, но много е възможно, за да пожелава не Енигма да не и се случва. А може и да го казва, защото преносва и при такива ситуации се прибягва до това... знам ли?
Сега ще разгледам темата, в която си била, че много обичам весели неща!
Ааааааа, аз съм я изчела вече тая тема hahaha, ама много глупости има вътре, направо съм ревала някой път! Joy

# 147
Айде ново 20... и грип ме тръшна в навечерието Sick
Маняна, с какво се лекуваш? На целия хаос отгоре се оказа и че в софийските аптеки не зареждат Осцилококцинум.

Връх просто. Развали ми хубавия ден, в който си направих една дъъъъълга разходка по слънцето до Захи и купих космонавт на бебина, а после за мен - четири книги, две бебешки и две истински Grinning
Като си помисля, че може да вляза в болницата болна, и дваж ме втриса...

# 148
Хубаво я започнахте тази страничка - бисер след бисер!

Софко, Шики  Hug Големи сте скици!

Аз не разбрах за Госпойца - как е родила бързо за 10 минути, а се е измъчила със системи?  newsm78 Според мен напъните са продължили 10 минути, а другият процес (разкритието) се е проточил и затова - системи....  Thinking

Никози, аз днес малко се шашнах с тоя "хермафродит", щото мъжо ме убеждаваше, че се прибирали навътре, а моят е далеч от това "вътре", а и хемороидите били розови, а моят е като съсирек - синьо-лилав (извинете ме за цветущите обяснения  Embarassed)

Но след кратка консултация разбрах, че всичко е наред... Помислих си, че е тромб  Shocked Луда работа...

Лори, ако искаш да си направиш сменящи се снимки мога да дам линкове и инструкции как се прави... Аз много се запалих, затова съм ги нацвъкала всякакви  Mr. Green

Сев, честит рожден ден на братчето! Аз предположих, че е днес, но чаках да кажеш...

Успех на Галя и добре, че е постъпила в болница - за по-сигурно...  Praynig

Параходче, гадна работа.. видя ли сега защо бебка не бързала да се ражда! Почвай Есберитокс Н - 3 пъти по 3, но ги пий докато не видиш поне 2 дни подобрение! Това е моето спасение, и аз преди няколко дни бях с грип, сега са останали само болки в гърлото... Есберитоксът е имуностимулиращо, другите хапове - според симптомите!

# 149
  • София
Фийл, ама те хемороидите ако тръгнат да се прибират ще е след раждането. Сега бебето притиска перинеума.

Параход, само грип ти трябваше сега. Дано се пребориш с неразположението преди да тръгнеш да раждаш.

Стискам палци на Галка да мине добре всичко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт