ОКТОМВРИ месец преполовява, а бебевалежа продължава!

• 11 242
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Честита Радост на Кали. Ина, Лаурен, SWF, Trixy, Sunlight7, Sirma007, Mirena_80, Svetli_81, Bidapet, Nevcheto, alexandra_85, Nedialka_81, Maja, Didique, Nevidimata, Elli, Elichka_mama, Miss Fairy, mimisofia, mama El, kloto, victorychild,ninka_maslinka, Zlatinabear, mam79,  siconium, Zorri, galaxa, Госпоицата, Ариана,  elina_malina, Поли

Честити празници и на Крисси, Северинка, Барабина!
    bouquet

Аз се включвам да ви честитя, да ви кажа че още ви чета и се вълнувам с вас, и че следващата седмица най-после излизам и аз в майчинство и ако бебо не се появи междувременно ще посъбера малко сън Simple Smile Нямам търпение вече, че с тази ужасна финансова криза вместо да си "почивам" на работа, ни се заформи такъв "акшън", а и още не му се вижда края...   ooooh! #Crazy

Иначе сме добре, още 2 в 1, имам 1 см разкритие, но още сме високо и май ще си издържим до термина. Иначе сме подготвили вече всичко и само очакваме малкия човек да реши кога да ни се представи Simple Smile

Прегръщам ви и чакам с нетърпение следващигте бебчета да се появят!  Hug

# 151
Параходче аз се лекувах и все още лекувам основно с чай с мед (колкото е възможно повече), парацетамол, проспан сироп за кашлица и прополки с мед и лимон. Другото, което правих и на мен лично много ми помага за гърлото е компрес на гърлото с олио и ракия. Звучи и мирише гадно, но е изпитана рецепта през годините.
Не знам какви са симптомит при тебе. При мен всичко почна с ужасна болка в гърлото, но нямам температура или хрема. Ако положението е много зле се консултирай и с лекар, че те най-добре знаят какво може и какво не. Бързо оздравяване  Hug
Севче честит рожден ден на братчето. В другата ми отчетна ми пожелаваха днешния ден, щото родилите се днес били паралии  Grinning

# 152
Енииииииииигмаааааа, тука ли си? Само те проверявам! Hug
Мойто мъж и той май се разболява... Като ви слушам всичките как сте ми настинали хич не ми харесва тая работа Thinking! Днес ще хапна чесън май, превантивно! То лютичкото май спомага контракцийки, ама нема да се плашим, вече може! Поне ще изгоня бацилите!
Darina21, здрасти, как си? Пиши повечко другата седмица щом вече ще си свободна!   bouquet

# 153
Шики колкото и тъпо да ти се струва, ако усещаш че се разболява го прати до аптеката за маски за уста и го командировай да спи в друга стая. Може и да звучи гадно, но сега е по-вано да се мисли за нашето здраве, а от там и за здравето на бебо.
За мое съжаление аз много късно връчих маските, но пък и много късно ми споделиха роднините, че са болни  Rolling Eyes
Имайте предвид, че в това грипаво време, тези маски са задължителен аксесоар вкъщи. Вярно, че хората трябва да се съобразяват, но е вярно, че и ние трябва да сме подготвени.

# 154
Аз да чукна на дърво  smile3538 съм доста силна с имунитета и издържах на доста атаки! Тука цялата фамилия се разболяваха, а аз се опазих, но както казваш, няма да рискувам и ще го държа на разтояние! Naughty Точно сега не е момента да се разболявам! Благодаря ти за съвета, мананче! Hug Абе я ми кажи, твоя ник маняна ли се чете? Че все се чудя Laughing!

# 155
Ох,изакахме се ,ууу най-после се успокоих.Сам си реши така.Те си знаят бе пиленцата какво да правят.
Абе чакайте малко бе,кой е казал че ще се разделяме бе.Аз нямам намерение да спирам да се интересувам от вас.Толкова време делихме тревоги и радости,бива сега да ви изоставим щото сме родили по-рано.Що така го приехте не разбрах.Просто сега да не ви досаждаме с нашите притеснения ,които са малко по-различни вече.Това за нашето акане примерно може вас да ви издразни например.

# 156
  • София
Стискам палци на Галя!

Параход, бързо оздравяване! Аз също си мъкна една хрема от 2 седмици, но е търпимо.

Ще ходи ли някой утре на лекцията в ЦУМ?

# 157
  • София
Шики колкото и тъпо да ти се струва, ако усещаш че се разболява го прати до аптеката за маски за уста и го командировай да спи в друга стая.

Аз явно съм от гаднярките  Mr. Green щото в началото на бременността изгоних мъжа ми да "живее" в хола да не ме зарази. Той бързо се оправи, сигурно от мерак да си го приема обратно, но и аз се опазих. Имунитетът ни все пак вече е поичерпан и тези дето ни заразят ще се оправят сто пъти по-бързо от нас.

Мис, защо пък да не ни интересува кой кога и по колко пъти ака.  Laughing Айде сега пък и ти! Нали и ние тия дни ще се чудим върхо същите въпроси  Simple Smile

# 158
Ох,изакахме се ,ууу най-после се успокоих.Сам си реши така.Те си знаят бе пиленцата какво да правят.
Абе чакайте малко бе,кой е казал че ще се разделяме бе.Аз нямам намерение да спирам да се интересувам от вас.Толкова време делихме тревоги и радости,бива сега да ви изоставим щото сме родили по-рано.Що така го приехте не разбрах.Просто сега да не ви досаждаме с нашите притеснения ,които са малко по-различни вече.Това за нашето акане примерно може вас да ви издразни например.

Ааааааа, мене и акането ме интересува! Laughing Всичко! Знам аз, че така лесно няма да ни прежалиш  Wink! Да знаеш, че абсолютно всичко което ви се случва, на вас и на бебнцата ви ни вълнува! Hug

# 159
НА 02.10. МАМА SISANKA Е РОДИЛА ДЪЩЕРИЧКАТА СИ АНДРЕА С ВНУШУШИТЕЛНИТЕ МЕРКИ 4100 ГР. И 56 СМ. РАЖДАНЕТО Е МИНАЛО ДОСТА ТЕЖКО, НО СЕГА ДВЕТЕ С БЕБКА СА ДОБРЕ И ПИШЕ, ЧЕ ЩАСТИЕТО Й Е НЕОПИСУЕМО!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВЕЧКИТЕ, А МАМА БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТСНОВИ!

# 160
Обаждам сеее  Laughing
Ехаа Честита дъщеричка на Сисанка    bouquet  Щом са добре това е най- важното!Дано намери време като са си вкъщи да пише!

# 161
Честито на всички нови мами. И аз искам вече... Joy Нямам търпение да родя, омръзна ми да се клатя като пате и непрекъснато нещо да ме боли. Сев, Енигма завиждам ви за търпението   bouquet
Никакво местене без нас  Crossing Arms

# 162
  • София
Честита дъщеричка на Сисанка! Нека от тук нататък трудностите да останат зад гърба ви!  Бързо възстановяване!

# 163
  • София
Я да взема да се запиша в темичката, че докато се наканя, ще свърши сигурно  newsm78
При нас - нищо ново, растем си и явно ще се чакаме.
Днес бях на гости на Трикси, видях(даже и гушках) малката бонбонка, какво да ви кажа момичета, страхотна сладурка е, пък колко е мъничка, направо със страх я държах  Laughing А Нелката си я подмята и оправя все едно цял живот това е правила  Laughing Големи са сладурани и двете, а мама Трикси все едно не е раждала или пък забременявала въобще  Heart Eyes
Фийл, няма да се разберем така! Амаха  Crossing Arms Аз Александра на Ели съм си я заплюла за снаха отпреди два месеца още! Даже ги сгодихме двамцата още в коремите и пуснахме официална покана за сватбата през 2030г. на всички съфорумки тук, така чееееее   Laughing изпреварила съм те  Hug
Честита радост на всички мами от последните няколко дни!
А на тези, които са в очакване и на финала - късмет и всичко да мине леко  Hug

# 164
Здравейте момичета.
скоро не съм писала тук,но ми липсвахте много.благодаря за поздравите  много сте милички.

ЩАСТЛИВА СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪММММММ. newsm44ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЛЕКО И  БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ .РАДОСТА Е НЕВЕРОЯТНА МНОГО СЪМ РАЗВЪЛНУВАНА  И ПИША МАЛКО НЕСВЪРЗАНО ,НО МИ Е ПРОСТЕНО hahahaМНОГО ЦЕЛУВКИ .КАТО ИМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ЩЕ ПИША Hug  bouquet БЕБКА СЕГА СПИНКА smile3524 И СЕ УСМИХВА МНОГО СЛАДКО. МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ newsm51

Общи условия

Активация на акаунт