ОКТОМВРИ месец преполовява, а бебевалежа продължава!

• 11 249
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Софко, да ти кажа почти не спя. По цяла нощ будувам, заспивам в 8ч. сутринта и ставам към 1-2 ч. по обяд. Направо е много гадно, ама няма какво да направя  Confused

мананка
, не го знаех това за родените на тази дата, но дано да е така. Брат ми е все още на 15 г. и не мога да кажа как ще е с парите, ама му пожелавам да има толкова, колкото иска.

Галинче, стискам палци всичко да е наред и съвсем скоро да си гушкаш бебока  Hug

Да ви кажа аз както си мислех, че се оправям, така и съм се заблудила. Гърлото си ме боли, носа ми тече, а и вече кашлям. Ще се чуя след малко с личната да видим какво ще ми разреши да взема.

За хемороидите - и аз си имам 2 вече. С нищо не съм ги лекувала, защото знам, че по време на раждането могат пак да излязат. Но пък за мое щастие почти не ме болят, рядко ми напомнят, че са там. И един съвет за мамите, които са се сдобили с тази екстра - препоръчва се след като сте ходили по голяма нужда да не се бършете, а да се подмивате, така не се раздразняват хемороидите и положението е по-"спокойно". Пробвала съм го като ме заболят  Peace

# 166
  • Варна
Фийл, и на мене Тони като ми прати СМС писа, че е родила за 10 минути, пък се е измъчила със системите.  Според мене го е написала неправилно, защото няма как да роди за 10 минути. Може напъните да са били 10 минути. Просто се е изразила неправилно. С СМС няма как да се разберат подробности и детайли.

Параход, кво става с тебе бе? Ти болест след болест от колко време караш? Нещо май имунната ти система има нужда от пренастройки мисля.
Аз слава богу въпреки доста контакти с болни хора, изкарах бременноста без болести, но това е защото преди да забременея пих имуностимулатори сигурно.

Утре нали знаете че Адинка й предстои секцио.Затова да й пожелаем безпроблемно и леко да мине всичко, че по-късно може и да не ни чете.  bouquet

Енигма, и ти утре влизаш в болница, нали?

# 167
Здравейте мили мамчета,
Първо честито на всички родили така чаканите прекрасни дечица. Да са винаги здрави и много щастливи.
А сега искам да ви информирам за раждането на мойта дъщеричка - Ная, която се роди на 25.09.
Много отдавна не съм се включвала тук, но последните месеци от бременността ми ги прекарах на село без компютър и интернет.
И така на 25.09 в към девет сутринта постъпих в родилно отделение на болница Св.София /бившата Тина Киркова/ с 2 сантиметра разкритие за нормално раждане. След много чакане, системи, силни контракции и никакво разкритие повече, ми направиха секцио. Ная се роди в 15.20 ч., с перфектните мерки 3.200 кг. и 50 см.
Оказа се, че пъпната й връв се е омотала около врата и затова главичката не може да слезне надолу и да направи нужното разкритие.
Сега се гледкаме, таткото много ни помага и сме най-щастливите родители на едно кротко бебче /за сега/.
Ще пиша пак като мога и ще кача снимки.
Успех и кураж на всички, на които им предстои най-хбавото изживяване! Grinning

# 168
  • София
Али, успех още веднъж, всичко ще е наред и ще си гушнеш скоро малкото съкровище  Hug Стискаме ти палци и те очакваме с хубави новини   bouquet  Hug
Честита радост с прекрасното име Андреа на мама SISANKA   bouquet Щастливо и здраво детенце да расте за радост на мама и татко   bouquet

maria_msb, честито! Все така спокойна да е малката Ная  Hug Надяваме се да се включваш по често  Hug

# 169
Феъри, всички сме любопитни за малчовците  Hug Heart Eyes Понеже не помня вие кърмите ли се или сте на формула, сега ще кажа, че за кърмените бебета и 4 дни без акане е напълно нормално (говоря за малко по- натам!)... важното е, да пишка колкото трябва...
Ох, мен нашия батко ме разбива днес от смях- научил се е да си сваля дайпера и да ми се размотава гол... това добре, ама ако свали дайпер с номер 2 вътре не ми се мисли какво ме чака  Mr. Green Joy
Исках нещо съществено да споделя, но го забравих поради разконцентрираност... извинете ме  Embarassed...

maria_msb,   bouquet  Hug честито, мила!!! Все така да е и ти така да звучиш!!!!

Стискам палци на Адина и Енигма!!!!

# 170
Честити дъщерички на Сисанка и Мария! Да си се гледкате и обичкате, повече да спинкате и по-малко колики! Малее, с тези мерки госпожичките ни ще заемат първите места - Силвена на мама Лора е над 4, 600 кг, Андреа на Сисанка - 56 см!

Момичета, благодаря ви, че ме успокоявате, че все някога ще мине, вече седя само на една страна, дори и права ми дразни и боли... А за хигиената - така правя, ама пак се появи новият. Облекчавало и хладка вода, ще пробвам след малко...

Пуканка, най-вероятно не е обяснила правилно...

Сисилия, как може така... Аз аз толкова й се точих за снаха...  Mr. Green

# 171
Честито на Сисанка и Мария!Много здрави и усмихнати дечица ви пожелавам!
Е,щом сте такива любителки на акитата, ето ви подробности- акаме вече за трети път днес,зелено и миризливо.Да ви кажа подозирам ,че това е от чая на Хип за кърмачки,който пия.Ще го спра за малко, че току виж се е обезводнило малкото човече.
Момичета,как са ви коремите след раждането?Моя е все още леко издут,но след секцио било нормално.И ми се струва,а и така ми казаха,колкото повече кърмя,толкова повече спада.Ха дано!

# 172
  • София
Сев, твоя режим съвсем объркан, но все пак важното е че успяваш да поспиш без значение по кое време на деня. Потрай още няколко дни  Wink Честит рожден ден на братчето ти! Да бъде много готин чичо!

На Адинка и Енигма стискам палци! Малките съкровища да се родят бързо и лесно!

Честита рожба и на Мария! Появявай се по-често да знаем как сте!

Миналия четвъртък половината бяхме на ЖК, за утре само аз ли съм? Ще се отчета като се върна. Стискайте ми палци главичката да се е заклещила вече и да е изпреварила плацентата. Praynig

# 173
Не си само ти и аз съм утре и Бебочка ама тя няма нет Grinning

# 174
Бидапет, Деян изглежда много спокойно бебче-сега му гледах новите снимки в албума! А и ми се струва, че много ще си приличат с батко си...  Hug А как се казва баткото?

# 175
И аз съм утре на преглед, ако не тръгна по-рано  Mr. Green

# 176
Гери_роуз, страхотен ти е аватара... Дени шоколадов заек ли държи?  Heart Eyes
Да това е LaughingТази снимка е от миналогодишното пролетно тържество в яслата

# 177
# 178
Ааа, моля и аз съм на преглед утре от 18 ч. Май на октомврийки ден за прегледи официално ще стане четвъркък  Mr. Green

Мими, много променена ми се виждаш - толкова спокойна и уравновесена някак. Явно майчинството ти  се отразява добре.

# 179
И Аз и Аз! И аз съм на преглед! Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт