Помолете се с мен за бебето ми

• 10 141
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И ние ще се молим за вас  Praynig

# 121
  • на дъното
 newsm17
Цитат на: v.pluemper
Моля се за детето ви и за вас да имате сили

# 122
Мило майче, това което преживявате е направо ужасно. От все сърце се моля всичко да се оправи и никога повече да не изживявате подобни кошмари  Praynig.

# 123
Милото бебенце...  Cry Господи, чуй молитвите и помогни на бебето да оздравее!!  Praynig  Praynig  Praynig Кураж и сила, майчице!  Praynig

# 124
# 125
 Praynig Praynig PraynigДано се оправи твоето бебенце, мила! Желая ви успех!!!

# 126
  • кв.Изток
Много мъка Cry...Ще се моля  и аз Praynig

# 127
Дано да се оправи по бързо  Praynig

# 128
Малката ще бде силан , ще виидш Praynig  Praynig Praynig

# 129
Моля се, много силно се моля  Praynig Дръж ни в течение как е мъничкото, смело бебченце!
стискаме палци  Praynig

# 130
Цитат
Hug-vi, vseki den edno i sashto,sastoianieto e mnogo zle,niama nikakvo podobrenie,tazi infekcia nemogat da ia izlekuvat,vapreki che se opitvat da potisnat garchovete...vse oshte si gi ima Cry
Of Gospodi chui ni molitvite dai sila na deteto mi! Praynig Dai mu zdrave!

Hug-ви, всеки ден едно и също,състоянието е много зле,няма никакво подобрение,тази инфекция немогат да я излекуват,въпреки че се опитват да потиснат гърчовете...все още си ги има Cry
Of Gospodi chui ни молитвите дай сила на детето ми! :прай: Дай му здраве!

---------------------
Пиши на кирилица!

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 15:54 от Доня Туфиня

# 131
Hug vseki den edno i sashto,sastoianieto e mnogo zle,niama nikakvo podobrenie,tazi infekcia nemogat da ia izlekuvat,vapreki che se opitvat da potisnat garchovete...vse oshte si gi ima Cry
Hug Hug Hugте ,знам колко ти е трудно .Дано има Господ за Вас и чуе молбите Ви!

# 132
искрено съжалявам за ужаса, който преживяваш. бъди силна. и не спирай да се молиш

# 133
Hug-vi, vseki den edno i sashto,sastoianieto e mnogo zle,niama nikakvo podobrenie,tazi infekcia nemogat da ia izlekuvat,vapreki che se opitvat da potisnat garchovete...vse oshte si gi ima Cry
Знам за какво става дума  SadДай боже, организмьт на бебето да се пребори с инфекцията! newsm17

# 134
Кураж, мила!
Бъди силна и дай цялата си любов на малкото същество, създадено с любов.  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт