НОЕМВРИйските надежди и мечти изпълват най-прекрасните ни дни!

• 10 937
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен!
Тъкмо се връщам от преглед. Последните няколко дни нещо не ми беше наред - тежест и лека тъпа болка ниско долу, а през нощта си бяха направо менструални болки. Затова днес докато се събудя и право на доктор. Много ми беше притеснено, защото предния път родих точно по това време... Оказа се, че имам малко разкритие, но не било нещо сериозно, нормално било за този етап. Но все пак като цяло изглеждало, че и този път ще родя преждевременно. Да съм си почивала, за да мога да изкарам още някоя седмица. Предишния път рождането ми започна с изтичане на водите и все още нищо не ме беше заболяло - ни корем, ни кръст. Докторката ми каза, че за този етап вече било нормално подготвителните контракции да са придружени с болка - стига да не е мн силна и да не е интензивна.
Мъжът ми като чу резултата от прегледа и веднага ме постави под домашен арест.  Sick А аз дори нощница не съм си купила още...  newsm78
Мери, както ти писах по-назад из темите - няма нищо по-добро за Алекс от кърмата. Ще видиш как за нула време ще наддаде и ще си го вземете вкъщи!  Peace

# 196
Добро утро от мен! От сутринта съм  afwitch. От този понеделник съм в майчинство и едно спокойствие ме беше завладяло, само спях и си гледахме с баткото, ама мойта свекърва нали е голяма досада взе да ми ходи по нервите, рано сутринта пристига на етажа и започва да дава наставления как да си прекарам деня Twisted Evil аз естествено си правя пас, не е познала кой ще командва, д0осега бях достатъчно любезна и тактична, ама вече неиздължам........ smile3515 как ще го карам това майчинство направо незнам smile3514, тая жена немога да я трая, добре че досега ходих на работа, а сега непрекъснато ме докарва до рев newsm45

# 197
Добро утроооо да ви почерпя и отивам да ви чета  Hug

# 198
Добро утро!
Тина,стискам палци,дано всичко завърши благополучно.   bouquet
А това за 5те сантиметра е много относително.
Бубе,дръж се още малко!  Hug
Някой питаше за Нелчо,да ви кажа,че има проблем с кръвното и е в болницата. Но акушерката,която ни води курса,каза че не е притеснително  Rolling Eyes
Аз пък така съм отеклааа,ще правя изследване утре,пък да видим какво ще стане  Sad
Има ли от пловдивските мами,които ще раждат в Селена?
Ох vita, и мойта е същата ,живее в отсрещния апартамент. Първия път като родих ме докара до депресия и ми спря кърмата,сега не искам и да си помислям как ще я караме...

# 199
Бубчеее всичко ще се оправи миличка,спокойно,щом влезеш ще постоиш малко и после ще се прибереш.Ние сме с теб !!!

Tinkatink ще бъдеш супер леля и ще видиш бебока,всички сме с теб -да мине всичко нормално и да са добре
soniamari аз ще раждам в Селена,друг е въпроса кога ше дойде този момент smile3521
Нелчо да се оправя бързо и да идва при нас да си пишем
Свекървите които дразнят да изчезват  smile3513

# 200
Здравейте мамчета ,
Тинка -дано всичко със сестричка и с бебчо е наред и скоро да си имате бебок .А ти не се шашкай само си чакай реда  Joy
 Свекитата  ignore2 и никаква аванта
Отивам на разходка  newsm68
 Алекса см - я да астискаш хич не се реди с мене аз съм в началото на ноември ,а ти накрая  Naughtyникаво раждане преди това  Hug

# 201
  • София
Момичета сестра ми роди - момченце 3000гр. newsm44 newsm68. И двамата са добре Grinning!

# 202
  • София
Честито!!!! Много здраве, късмет, щастие, любов и незабравими детски мигове!!!!!
Тина пожелавам на сестричката ти бързо възстановяване!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 203
  • София
ЧЕСТИТО

Tinkatink пожелавам им бързо изписване и възстановяване на сестра ти Simple Smile

# 204
Честито лелче да ви е живо и здраво момченцето и много да ви радва.

Норас/Лора ти как си има ли вече действие на лекарствата.

# 205
Тинка, честит ти племенник, да е жив и здрав и много послушен newsm44! А на теб леко раждане и да го върнеш на сестра ти с лелинските задължения.

На всички мами които са на финалната права, кураж и спокойствие, имате подкрепата на целия ноемврийски отбор newsm10.

На новите мами макар и със закъснение  от моя сртрана  welcome, никога не е късно за нови попълнения и нови приятелства    bouquet!

# 206
Тинка, Честито племенниче! Да ти е живо и здраво! А на сестра ти - бързо възстановяване!   bouquet

# 207
Тинка,честито! Да е живо и здраво племенничето!   bouquet

# 208
Здравейте и от мен, Tinkatink развалнува ме за добро утро, честито   ylinfant и от мен лелче.

# 209
  • София
Момичета много ви благодаря за поздравите Hug!

Общи условия

Активация на акаунт