НОЕМВРИйските надежди и мечти изпълват най-прекрасните ни дни!

• 10 939
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • Попово
Добро утро  Hug
хайде закуска и кафенце от мен

# 181
 Добро утро!
пепена,   bouquet  eat
Е тая сутрин направо се успах  Wink

Да ви кажа, опитвам се да налея в главата на моята рода - мъж и т.н., че има-няма 3-5 седмици и сме вече 4-ма с цел да се поподготвим от единия край, че нищо не е купено, направено... ама нещо не успешно  Crazy те и предния път сами се оправяха, докато бях в болницата, но тогава пък нямах грам желание да правя каквото и да било за разлика от сега...
засега от ентусиазма ми си го отнасят само жените, дето чистят в офиса и в къщи, че тях поне мога да юркам  Wink особено офисът не е виждал такъв период на на чистота и блясък откак го има, смея да твърдя /е, тя и чистачката се опита да напусне, ама после явно си даде сметка, че след няколко седмици ме няма и нещата се връщат по старо му  hahaha /.

# 182
Здравейте отново ето и повече за мен и бебо на 35 г. сам от София и това е 1 бременност термина ми е на 18.09.08 но маи няма да устискам до края от понеденик имам контракции нередовни но от време на време са на 20 мин чакаме момче по последни данни но каквото бог даде да ни живо и здраво  а за безсънието какво да ви кажа не се спи изобщо малкото се разчеква през цялата нощ и се кротва чак към 10 сутринта а и контракциите са ми по това време и си наваксвам с съня през деня това от ме за сега поздрави на всички

# 183
  • София
  food010
Добро утро! Пак се събудих от глад. Никога не съм била от ящните, но сега...
Лек и успешен ден ви желая Hug

# 184
Добро утро! Само минавам да ви кажа, че май ще влезем за малко в болницата. Аз катро казвах, че съм ОК, изглежда дръпнах дявола за опашката. От вчера имам болки ниско долу, а тази сутрин се събудих вече с опасваща болка в кръста и корема. Не е за умиране, но е гадно. Докторката каза да отида да ми влеят Магнерот, че било рано за раждане. Нееее искаааам да раждам още. Бебочка да си седи на топло и да дебелее.

# 185
Добро Утро и от мен !!
Бубе Стискай всичко ще бъде наред  [/color] Hug Praynig !!!!
Май няма много ранобуднички   Rolling Eyes

# 186
  • Попово
има има ранобудници да искаш  Mr. Green
Бубе, я стискай още малко;) след седмица две вече можеш да опущиш края, ама сега не е момента  Wink
да ви кажа нещо ме е обхванала мания да чистя, да пера, да нареждам като големите бели птици ПАТИЦИ май гнездя  Joy

# 187
  • София
Добро утро ранобуднички как сте днеска ,минавам на бързо и лек и спокоен ден на всички.  bouquet

# 188
Добро утро и от мен
Бубе, внимавай като ти казват ще влезеш поне там ще си под наблюдение и не се притеснявай всичко ще е наред.
Мале все по бързо наближава момента и аз започвам да се плаша май.
Лек ви ден и да се пазите
На всички които са на прегледи стискам палци.

# 189
добро утро !!!
ужасно гадно време.
тъкмо мислех да ходя до плажа да се разходя и взе че заваля  Wear Umbrella ами сега..? какво ще правя пак цял ден

# 190
  • София
Здравейте момичета Hug!
Да ви кажа за сестра ми : снощи й изтекли водите и започнаха контракции ( термина й е на 17.10.). До сега има 5 см разкритие и чакаме. Стискайте палци всичко да е наред и днес д астана леля, а след 1 месец и мама Praynig. ще ви държа в течение Hug!
Раждалите мами да кажат как е било при тях - знам, че първите 5см са най-трудни и после става по-бързо разкритието.
Леле момичета, как само се вълнувам все едно аз раждам Laughing. Взе да ме хваща страх Shocked!

# 191
  • Попово
Tinkatink, така ме развълнува поста ти  Hug хайде чакаме с теб и стискаме палци, дано всичко е О'К  Praynig

# 192
Добро утро и от мен.
Бубе стискай още малко.
Tinkatink ,стискам палци всичко със сестрати  да е наред.

# 193
  • София
Добро утро и от мен

# 194
  • София
Тина стискам палци на сестричката ти, да й мине леко и безпроблемно раждането!!! Чакаме новини!!!  bouquet
Тъкмо щях да кажа, че моя бебо се е кротнал, но той се събуди и се почна урока по джудо в корема ми. Laughing
Моя корем е страшно ниско, но всичко си е до структура, също така нямам петна по лицето и всеки като ме види ме пита : "Момче ли ще е?", била съм станала по-хубава, аз това не съм го забелязала, само по-дебела съм станала.  Laughing
Shoppy може и да се засечем в родилното вече Grinning.
Бубе стискам палци, спокойно и всичко ще е наред!!! Hug
Пепенке нали знаеш какво означава гнезденето, струва ми се, че ще си първата за октомври Grinning

Общи условия

Активация на акаунт