НОЕМВРИйските надежди и мечти изпълват най-прекрасните ни дни!

• 10 941
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Вале, на мен с Теа всички ми казваха, че нося като за момче...нямах петна по лицето, имах само корем, в гръб не ми личеше да съм бременна.Дори майка ми до последно си мислеше, че все пак ще е момче.Така че не ги слушай.Сега пак нямам петна и не ми личи в гръб, но коремът ми е далеч по-голям, по-остър.

Браво на всички момичета за хубавите резултати  Hug

Лека нощ   bouquet

# 166
  • Пирдоп
Честит рожден ден, Рози. Бъди жива, здрава и много обичана жена.
Ние днес сме вече 1800кг., но май не качва като преди. Докторката каза, че е нормално да качва нерегулярно и по - малко, защото се е въвело сученето, а то изразходва енергия.
Искам да се похваля, днес сама си го взех и само го оставих в кувьоза и както ме бъзика моя мъж - не ме ухапа. Mr. Green Mr. Green, обаче е страшен кеф. На първото ни хранене не се представихме добре, на второто средна работа изяде си половината доза, но пък за първи път пи кърма, за което съм много щастлива. Храненето в 7ч. го пропуснахме, ще му преливат кръв Cry, казаха, че хемоглобина му бил нисък, а това било нормално за недоносените.
Утре и в петък няма да ходя при него защото имам друга работа за оправяне - осигуровки, нои, чистене и подготвяне вкъщи за бебо и т.н., малко ми е тъжно, но няма как и това трябва да се свърши. Важното е все пак, че ще получавам инфо за него.

# 167
  • София
Събра се нощния екип  Mr. Green

И аз си мисля, че тези методи за определяне на пола са отживелица, в крайна сметка всеки месец ме гледат на 3D и всеки път е момиченце... elleee, didipidi, благодаря!

Шуши, ще чакаме изненадата тогава!!!  Hug
Аз съм самичка, чакам татито да се върне от Варна, чак се учудих колко съм привикнала да не съм сама вкъщи. Преди да се съберем живях 5,6 години сама и не ми правеше впечатление, сега имам чувство че не мога да заспя като съм самичка.

Аз си чета цяла вечер тази тема, поне се смях на глас http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=249044.0

Мери, радвам се че Алекс наддава, колко трябва да тежи за да ви пуснат да се приберете?

# 168
  • София
Мери   много се радвам, че всичко върви във ваша полза  Hug  Надявам се скоро да се приберете вкъщи и да се наслаждавате на най-красивите мигове заедно   bouquet

# 169
  • Бургас
Вале - не мога да те успокоя, освен да кажа, че на бебока ти гаранцията му изтече преди 8 месеца smile3533 smile3532! Късно е да се притесняваш! smile3521 Да е жив и здрав и толкова newsm10! Но всички казват, че е много важно ТИ какво предчуствие имаш, то било най-вярно! Това е положението, сега е момента да си почиваш на спокойствие а после "каквото сабя покаже...." или перефразирам "каквото го доктора извади..."  love001 Joy  love001
elleee - ако си първата дето си обърка контракциите и роди в къщи обещавам ти тържествено, че освен кабеларките и БНТ и "НОВА" и "Националното радио" ще бъдат уведомени! Hug  bouquet Hug
Оооо мами да ви се оплача, че тук от 2 дена съм наясно какво представлява истинско ритане! Шокирана съм! До скоро мислех, че изтървам нещо съществено, защото моят бебок само ме подбутваше лееекинко за 2-3сек., 2-3пъти на ден, ама от 2 дни акъла ми взема! Crossing Arms Не съм съгласна, не мога да спя и не е чаак толкова приятно, ама айде няма да връзвам кусур на беборанът, че ще вземе да се обиди и после какво ще го правим.... не знам! newsm78 Таткото си е поръчал нахилено дебело бебе и ако му пробутам някой сърдитко - просто не ми се мисли за какво двустранно мрънкане ще става дума (от бебо и от таткото)! Мани... маааниии! newsm12 smile3516 newsm62 Шъ трябва да съ изнасям от къщи....! Crossing Arms Е пооплаках се и аз! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лека и спокойна нощ на всички желая! И дано бебчовците ви оставят да се наспите!

# 170
  • Пирдоп
По принцип над 2 200 - 2 300 вече ги изписват, но има и други фактори, които гледат. Например има едно бебче       3 200, което още не може да се храни с биба, дохранват го със сонда. Трябва да се храни самостоятелно без сонда, да е здраво и ако има нужните кила, го изписват.

# 171
  • София
DeeDee, разсмя ме с тази гаранция! Но си напълно права, рекламации не се приемат.
А относно ритането, моето диване отдавна ме използва за боксова круша, но сега явно й е по-тясно защото не рита ами се върти и ми размества всичко отвътре, което хич не е приятно особено като се унасям да заспя. Ама какво да кажа и аз мрънках, че не я усещам..... е вече не мога да се оплача. Mr. Green

# 172
selza- добре дошла  Hug никога не е късно да се метнеш в кюпа  Mr. Green
Розичка -честит празник и много любов ти пожелавам ...
сега и аз да се оплача  smile3515 smile3511 smile3515 smile3515 smile3511 пак гъбиииииии ще полудея вече .Аман и досдни твари бе ейййй ...и са пак гадости дано да ги изморя вече  Praynig
 е наревах се сега мога да ви пожелая лека и спокойна нощ  Hug

# 173
Мери, още малко и ще се класирате за изписване! Много ми е хубаво да ти чета разказчетата Grinning Става ми милно.

Дидипиди, имам един въпрос Embarassed Какво означава 'пупица'? Сякаш съм го чела или чувала, но го нямам ни в активния, ни в пасивния си речник.

Ееее, сега дадоха по телевизията момиченце родено 600гр. и вече е добре-след 62 дни обгрижване.

Вале
, положението с пола е същото при нас. Дори лекари са ме преценявали, че било туй коремче на момче. Друг е въпроса, че вчера ме изкараха веднъж 4 месец #Shocked, а после някъде към 6-я. Направо да паднеш Thinking как ще се осмеля да родя след 25 дни Grinning

# 174
За тези дето сте прали днес-много сте назад с материала.Аз вече изгладих всичко и съм наредила гардероба.Даже мислих да постеля кошарата и да сложа обиколника Embarassed но си викам рано е още.Шуши и аз така смятам да направя-то и без това няма да е тази обявена на първа страница.
Шопи зареждай и почвай  #Sniper
Браво Мари много хубаво е че наддавате.Наистина ти вярвам, че е кеф голям.Сега вече си по-спокойна навярно и ще се отдадеш с цяла душа на подреждане и оправяне за Алекс.
Абе мацки Софито се губи от бая време.Да не ни изненада.
Лайтблу направо ми посиняха палците, а ти да объркаш деня  Joy Споко продължаваме и утре, а и на всички дето са на среща с бебчовците.
Аз тази вечер смятам да пропусна нощния моабет, че съм станала в 8:00 и не съм мигнала цял ден.Направо постижение.Лека доходна и безаварийна  Mr. Green

# 175
Браво на нашето момче,че расте и наддава,все така да продължава,че да се прибере у дома.Мари ти си оправи у дома на спокойствие и знай че бебчо е в добри ръце Hug
Така или иначе сме се във форума и ще се разбере какво става със всяка от нас,така че Валеееее ние ще разберем кога се почва  Heart Eyes

# 176
Ето ме и мен, не съм родила все още  Hug

Майка пристигна, оправи къщата за нула време, строи мъжа ми да й помага и въведе дет се казва ред и дисциплина, та нямам много време за форума, пък и нещо връзката ми не е добра.

Лора моля ти се, стискай краци и си чакай реда  Mr. Green Има по-заслужили  Mr. Green или ако не са по-заслужили, поне по-напред с матриала  Joy Мен бая си ме поболва, да ви кажа, и аха се наканя да мера контракции, и те вземат, че се разредят. Joy Ако устискам до понеделник на следващия час при док, да видим до колко см сме го докарали разкритието.

Ели и аз така - изпрах, изхладих и наредих, чантата ми за болницата също е готова.

Лайтблу голям номер  с объркването на датата. чакаме утре отчет, този път наистина  hahaha

Руми на мен за наблюдение нищо не са ми казвали, но захарта е под контрол.

# 177
Мари, радвам се за вас.  Hug

Валя и аз чакам момче(имам само огромен остър корем и в гръб не ми личи, че съм бременна, петна по лицето нямам Naughty). Това, дали е остър корема не зависи от пола на бебето, а от структурата на майката и позицията на бебето. За петната е до кожа (и хормони според мен). Абсолютни измишльотини са приказките за остър корем и момче.  #Cussing out Ако си бременна с близнаци(момче и момиче) какъв трябва да ти е корема по тяхната логика?  hahaha Много се дразня като ми кажат, че ще имам момче, защото корема ми бил остър.  #2gunfire Ами като съм слаба и тясна къде да се позиционира това бебе? Много ясно, че ще е остър.  Mr. Green

# 178
Здравейте мами!
Да се отчета и аз че от векове не съм ви казвала здрасти.
Прегледите за няма и 5 мин ги минават тука, все идеално идеално казват, пък незнам. Гордост голяма- качила съм през цялата пременност само 8 кила!!! Всички казват че ми е огромен корема, аз незнам, на мен ми изглежда като прикачен, аз съм си същата а то си стърчи там....
За спането нощем, имам чувството че на всеки 10 мин се въртя, мъжът ми отдавна се изнесе да спи в другата стая. Казва, че много качествено съм се обръщала. сънувам някакви бурни сънища, оная вечер метох есенни листа от пода например...такива луди работи. Като стане 5.30 ч винаги се събуждам, гледам 30 мин непо по TV и пак заспивам, Ако това може да се нарече сън де. За приготовленията за бебо, натрупала съм всичко в един кош и чака да бъде прано, отнема 1 час и 30 мин със сушенето и не се тревожа.,Не са сглобявани бебещките мебели, не са размествани мебелите в спалнята, ама заради котката и не бързам, че не искам да свиква да спи в кошарата.. Има време-всичко ще се нагласи.Даже да не е готово като се приберем от болницата, то мъжът за 2 часа ще го оправи, толкова като трябва, в преносимата кошара ще го оставим детето, нищо няма да му стане. Памперси като има-всичко останало е ok. Пък и мама идва след 3 седмици, с голямо нетърпение я очаквам, от 3 години не съм я виждала. За контракциите да кажа,майка ми и баба ми не са усещали никаква болка, а са разбрали че раждат като им е изтекла водата чак. Баба ми с майка ми(трето дете и е било) проспала че полуава разкритие и и се сторило че и се ходи до тоалетната, станала да иде, направила 5 крачки и легнала на земята до печката да ражда. Дядо ми докато доведе бабата от съседната къща и тя едва ли не вече била родила майка ми. Майка ми пък брат ми го е раждала 13 часа а мене 3 и половина. Да не ви плаша, ама тия работи са си индивидуални, на който както му е писано ще се роди, само да са живи здрави и маика и бебе.
Вчера ходих да видя къде точно в болницата ще раждам, абе все си е болница, не е хотел, ама да се надяваме няма да прекарваме много време там. Персонала много мил, това ми хареса.
Успех да ви пожелая на всички, който има проблеми-дано изчезнат като с магическа пръчка. Хайде прегръдки на всички и здрави бебоци родени навреме!

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 02:35 от npoJIeT

# 179
Розичке, Честит Рожден Ден! Желая ти да си здрава и много щастлива мама и съпруга.
При мен нещата се нормализираха и за сега поне се надявам да няма изненади. Поуспокоих се малко и си налагам тиквата да не мисля за пустото раждане Naughty. А относно корема, искам да ви кажа, че при мен точно това се получава. С каката бях с огромен кръгъл корем, носех я ниско, бях с ужасни петна по лицето и ужасно погрознях, имах и линия на корема. Сега с момченце, нищо общо, нормално малко по-остро коремче, нямам петна по лицето и линия на корема. Но общо взето и двете бременностти са ми почти еднакви само с тези разлики yes.
Нашата количка е тази, само че има и зимен кош които не е даден. Много я уважавам тази марка Граkо и каката изгледах в такава, но друг модел. Горещо я препоръчвам Peace Peace.

http://s7ondemand6.scene7.com/s7ondemand/zoom/flasht_zoom.jsp?co … amp;zoomwidth=640

Тази вечер бързам да си лягам, че вече прекалявам, така че ви казвам лека и спокоина нощ мили мамчета.

Общи условия

Активация на акаунт