НОЕМВРИйските надежди и мечти изпълват най-прекрасните ни дни!

• 10 943
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Привет пак!

Моят отчет ще е много смешен  Embarassed ЧАСЪТ МИ Е БИЛ ЗА ВЧЕРА, А НЕ ЗА ДНЕС  Cry Направо ми идва да се гръмна.
Сега ще ходя утре вечер към 20.00, като минат всички записани, щото часове няма.Днес изобщо кабинетът не работи.Абе, няма такава шматка като мен   Confused

Лора, стискам палци  всичко да е наред Praynig Дано бързо подейства магнезия.Хубавото в случая е, че нямаш разкритие..По-страшни са болезнените контракции през кратки интервали, че те обикновено и разкритие правят.

Утре пак ще докладвам, този път дано да има какво  Crazy

Лека вечер от мен и изкуфелия ми мозък  Wink

# 151
И аз да докладвам  Simple Smile
Моят час си беше за днес  Wink /lightblue шегичка /
Бебо е добре, но все така си вървим по-големи, даже докторката спомена че може ако стане много голямо бебе да го вадим оперативно  Shocked
Ама имало време ще видим.
Иначе всичко ни е наред, води, размери, сърчице... Praynig и така.

# 152
  • София
DeeDee76  ами я си представи, че съм първата  hahaha  Тогава да не забравите да ме кажете да ме пишат по книгите  smile3532   Аз наистина ставам все по-уплашена и по-уплашена..... Ужас !!! Ако мога да заспя и да се събудя с бебче в ръце направо   Confused

# 153
здрасти бе ама сте изписали света за два дена - не е истина - да дам отчет и отивам да ви дочета
днес бяхме на док и записвахме тонове -  хехе сичко ни е наред - хич не бърза да се ражда - види се и е доста удобно вътре - не е слязла още в таза и по тоя повод пада яка пачанга в пупата на мама Joy
четох че до края на седмицата може да си имаме още бебоци - СУПЕР - стискам палци на мамите
аре лека ви нощ и не му мислете много  Hug

# 154
Рози, честит рожден ден всичко най- хубаво ти желая и леко и безпроблемно раждане    bouquet
Да се отчета и аз от днешния преглед всичко ни е наред, тежим 2938гр.  Shocked и доктора каза, че може да се наложи секцио ако продължава в това темпо с растежа, а и таза ми е малко тесен и сега съм в чуденка дали да е секцио или нормално, защото в крайна сметка аз съм тази дето ще реши. Тонове не е слушал, а беболина така се беше развихрила, че видеозона отчете 175 удара на сърцето.

# 155
Розичка честит рожден ден!
Много здраве, щастие, късмет и много прекрасни мигове
Hug

Ели стискам ти палци каквото и да е решението на доки - щом е по-добре по-рано така да бъде - важното е бебо да е добре Hug
Нора не се притеснявай толкова много, че иначе ефекта от лекарствата ще е много малък, бебата знае кога да излезе Peace
Лайтблу ще чакаме да докладваш, ама НАИСТИНА вече Wink и аз утре ще има какво да докладвам, че и аз съм на ЖК Simple Smile

# 156
  • Попово
Розичка  newsm59
Елице, какво да ти кажа... днес изпрах една пералня с възглавета, протектора, обиколника, и изобщо спланото бельо за креватчето, утре ако не ми мине котка път ще пусна дрехоляка, пък да видим. Полека лека да се стягаме, че после да остане само едно леко чистене за мама, щото с тези калпазани у дома друго не може да свърши като е сама  ooooh!

# 157
Розичка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! С пожелания за леко раждане и най-прекрасния подарък през ноември...   bouquet

Мацки аз пак ви призовавам за утрешното училище на "9 месеца", ако има желаещи ние сме там, разбира се най-редовните аз, Сиската, Петенцето и Румката от време на време. Ако някой съм изпуснала дано ме извини, значи просто не сме се запознали  Joy

Мишле нищо не казваш, как е след ремонта  Thinking

Ако правите сбирки за разходки из София бройте ме и мен, вече кротко си мътя в къщи и кроя планове за щъкане от време на време... Hug

# 158
  • София
Днес ме разбиха, малките в офиса, чак ме подпитваха като родя как да ми се обаждат и кой щял да върши моята работа.. опасни са!
Лора, лежи и си почивай. На мен ми действа повече от магнерота прахчетата диаспорал, пак е магнезий, бяха ми ги изписали за болки и спешни случаи. Най-важното ти да си спокойна, бебка си знае кога й е време.
Ели, и на твоето момченце май вече не му се стои на тясно. Стискам палци  fingerscrossed
Май ще има надпревара за първото октомврийско ноемврийче  Mr. Green
lightblue,  утре пак ще чакам отчет. И аз съм утре, но сутринта в 8:30

Розичка, Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и най-хубавото бебче ноември!

elleee, болката при ставането я имам и аз, смеят ми се че се раздвижвам като баба.

mimeto, браво на вас.  Heart Eyes

Мадам, аз все още не съм си избрала количка, това ми е последната грижа, все още имам на дневен ред боядисване, разместване и приготвяне на нещата от списъка на Тонеса. А от тези марки, които си изброила, аз лично най-харесвам Pliko на  Peg perego и Lola на  Bebe Comfort. И ако си се насочила към такъв клас колички задължително разгледай Carrera на Jane.
Аз сигурно ще си взема някоя на Cangaroo, последно бях решила Victoria, конструкцията и функциите са както на Dayana, но е с по-големи гуми и цяла дръжка. Иначе, пак има кош за новородено и кошничка за кола. Честно да ви кажа гледайте да са леки количките и маневрени и здрави и на вас да са ви удобни за бутане, както и за пренасяне ако се наложи нагоре надолу по стълби.  В крайна сметка, количката е за радост на майката, бебето няма да разбере дали се вози в количка за 1000 или 400 лв.

Добре дошли на новите мами!! Hug

Имам питане към момичетата, които чакат момче. От 2 месеца насам всички ми казват, че ще имам момче, даже и хора, които ме виждат за първи път ми се усмихват с въпроса - момче ще е нали? Коремът ми бил ниско, в гръб не ми личало че съм бременна, лицето ми нямало петна и всички други бабини показатели. Като им кажа, че е момиченце, само ми казват ще видиш.... Та вашите кореми как изглеждат????

# 159
  • Попово
моя корем изглежда така, както е изглеждал и предните 2 пъти... не е задължително да имаш и петна по фейса, аз лично нямам и никога не съм имала  Peace пък каквото излезе Wink момче момиче шанса е 50/50  Joy

# 160
  • София
моя корем изглежда така, както е изглеждал и предните 2 пъти... не е задължително да имаш и петна по фейса, аз лично нямам и никога не съм имала  Peace пък каквото излезе Wink момче момиче шанса е 50/50  Joy

Май и на мен хормоните почнаха да ми идват в повече!Щом почнах да се притеснявам за такива дреболий!
Пепе, благодаря за отрезвяването! Mr. Green

# 161
  • София

Имам питане към момичетата, които чакат момче. От 2 месеца насам всички ми казват, че ще имам момче, даже и хора, които ме виждат за първи път ми се усмихват с въпроса - момче ще е нали? Коремът ми бил ниско, в гръб не ми личало че съм бременна, лицето ми нямало петна и всички други бабини показатели. Като им кажа, че е момиченце, само ми казват ще видиш.... Та вашите кореми как изглеждат????

Аз не чакам момче (Уж !!!), но на мойта мойта приятелка й казваха по същия начин. Навсякъде и всеки "момче ще е нали?" дори и тя самата вече беше почнала да вярва  Mr. Green  Да, ама НЕ !!! Роди се едно хубавко и здраво момиченце  sling  На нея петна й се появиха мисля че в деветия месец. Аз по принцип съм си пълничка и може би затова не ми личи, че съм бременна отзад. Колкото познати да са ме видели все казват, че само на корем съм пораснала Simple Smile Нямам петна по лицето. А относно корема - аз знам, че когато е по-остър е за момче, а когато е по-заоблен е за момиче.....но всичко си е относително. Уикенда бях при мама. Не ме беше виждала от началото на септември и като ми се изцепи "знаеш ли, че корема ти сега ми прилича като за мъжко"  Naughty  За малко да я плесна през устата  Joy  Та, в крайна сметка - живи и здрави, пък каквото такова Simple Smile все ще си ни е най-хубавото  Heart Eyes

# 162
welcome на новата мама!!!
Лора лежи си и почивай, малко остана! Hug
Мама Мери - браво на вас с Алекс, айде скоро вкъщи да си се храните Hug!
shoppy-мими и аз бях вчера на отворените врати в ТК. Тая с розовото сако Laughing, където не може да го закопчае Laughing
На мен днес ми е много тъп ден, а вчера ми беше супер, на разходка. Явно съм се преуморила и днес нищо не мога да направя, пък и ми се излиза някъде навън, ама сама  smile3518 не. Искам вече компания Laughing
АЗ заподозрях нещо такова ама невървеше да те запитам от нищото  EmbarassedАз бях тази най-кльощавата  Mr. Green дето обу шушляка на обувката на мамчето дето не се справи пред входа на родилното  Laughing

# 163
Здравейте пупициии виждам че и сте доста активни и тая вечер Party
valya_76_08 и мен като ме гледат някой казват че ми е остър корема,но на всяка мама й е различна структурата.Напоследък чувам а и имам 3-4 доказателства,че когато на мамата й е изпъкнал пъпа е момиченце,,не че няма изключения,може да кажат мамите със техни наблюдения.
Пепена и аз като теб прах днес,мисля и утре и после лека по лека да гладя и да подреждам в гардероба.
Аз другата седмица ще съм на лекар и ще видя дали моята мацка се е обърнала,не съм я виждала от месец  Hug
Ели надявам се стягането да мине и да изчакаш още малко,миличка  Hug
Браво за добрите резултати,а за утре успех на предстоящите   bouquet

# 164
Така, завърнах се!
Та сега да ви се отчета. Днес с беболин бяхме на доктор, записахме тоновете. Всичко е наред, седи си спокоен вътре. Говорихме за датата на секциото, но  Naughty от суеверие няма да кажа! Heart Eyes Майките вестителки ще разберат веднага щом бебо се появи!

Изследванията са ми добре, всичките. Другата седмица в четвъртък сме пак на ЖК, тогава ще имам консултация с анастезиолог и кардиолог. Та това беше с разходката ми до болницата днес.

Леле момичета, за къде са се разбързали тези бебчовци!!??? Shocked

За това как изглежда корема ми ( аз чакам момченце ) всички казват че е типичен за момче. Но да ви кажа братовчетка ми беше бременна с момиче и корема и беше като за момче, така че незнам. Зависи според мен и от самата структура на тялото на мамчето.

Лорче успокой се мила. Това напрежение ти вреди. Магнезия ще подейства.

Сега ви казвам лека нощ и до утре, че ми е почнал сериала ( "24" ) и трябва да гледам да разкажа утре на милото че е наработа. Hug

Общи условия

Активация на акаунт