Оправяй се мацо,че идва бебе Ру и на теб няма да ти са позволени екстрите

Ето малко снимки от рожденния ден на малкия ни кръстник

И днес плака, ама не толкова силно и не така истерично, както преди 2 седмици. Крачето й е в сравнително добра форма, имайки предвид лишенията, на които е било подложено в продължение на 44 дена. Има малки не точно ранички, а по-скоро натъртвания. Мажа ги и се надявам до няколко дена да няма и следа. Стъпва и изявява желание да ходи, но задължително с опора - или се придържа за някоя мебел, или за ръка. И куцука, куцука, милата.
Но важното е, че не я е страх да стъпва и да поема тежест на крака.
Докторът (няма да престана да го хваля, а и толкова мило излъчване не в болница, на улицата не се среща често
) каза да внимаваме да не пада първата седмица. Предупреди ни, че ще я е страх да стъпва и ще куца известно време. Но най-важното е да не се повтори травмата. Аз пък все си мисля, че ако искаш точно така да се подредиш, ще трябва бая да се потрудиш, и пак няма да е сигурно.
С една дума, ще се пазим, разбира се. В колебание съм дали да я пускам на градина от 3 ноември или да изчакам до 10.
Разбира се, времето ще си покаже - още първите 2-3 дена ще са показателни и ще реша кога да стартирам с изследванията. В момента, в който проходи нормално, ще я заведа да й продупчат ушите.
Или поне така си мисля. 

За раничките и натъртванията - мажи ги с Вита Мерфен или мазилата за изгаряне от типа на Витасин и другите подобни, които продават в аптеката (повечето са на основата на мазнотия и невен, но наистина правят чудеса с всякакви рани
).
Няма такава болка. Чак ми минатава през ума дали да не се пробвам да родя нормално
Ама и такама болка няма, така че след малко ще ходя на лекар да решева той вместо мен 

) 
Успех ти желая! Чакаме те тук с трепет, за да честитим!

Пожелавам на Надето да се върне към нормалният си ритъм скоро и никога повече да не преживява нещо подобно!

Ще ви разкажа за какво става дума, но нека мине още малко време! Не става въпрос за бременност и трагедии, а просто за радикални промени, в случай, че започнете да гадаете. 
От днес съм на антибиотик, за да доуморя сополите (въпреки че аз доста добре се справих само с леки илачи). Много благодаря на всички за загрижеността 

Препоръчани теми