ДЕКЕМВРИйките ликуват, раждането на Боян празнуват!!!!!!

• 24 164
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
И аз като Елс,се шокирах като видях последен пост от Пачи  Mr. Green
Оправяй се мацо,че идва бебе Ру и на теб няма да ти са позволени екстрите Wink Hug

Ето малко  снимки   от рожденния ден на малкия ни кръстник  Hug

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 14:57 от ***vesinka***

# 106
Леле Пачи то не останало  Hug Оздравявайте с Маги  Heart Eyes
Веси , Ивко е много сладък с тази прическа по снимките, малък мъж  Heart Eyes Hug

# 107
Ау, душко предаде фронта на финала.  Mr. Green
21-ри не 21-ри отърването се вижда. Стискам палци да мине супер леко, не че всеки ден няма да те/се питаме тук ли си? Hug

# 108
  • София
Пачи, гони сополите и прокуждай кашлицата!  smile3513 Hug

Веси, твоят сладур е почти колкото малкия ви кръсТник.  Peace

Марти, за кога ви е часът при хомеопата? Как е Дани? По-добре, надявам се.  Praynig

А пък Надето вече е без гипс!  newsm44 И днес плака, ама не толкова силно и не така истерично, както преди 2 седмици. Крачето й е в сравнително добра форма, имайки предвид лишенията, на които е било подложено в продължение на 44 дена. Има малки не точно ранички, а по-скоро натъртвания. Мажа ги и се надявам до няколко дена да няма и следа. Стъпва и изявява желание да ходи, но задължително с опора - или се придържа за някоя мебел, или за ръка. И куцука, куцука, милата.   tiptoe Но важното е, че не я е страх да стъпва и да поема тежест на крака.  smile3521 Докторът (няма да престана да го хваля, а и толкова мило излъчване не в болница, на улицата не се среща често  Heart Eyes ) каза да внимаваме да не пада първата седмица. Предупреди ни, че ще я е страх да стъпва и ще куца известно време. Но най-важното е да не се повтори травмата. Аз пък все си мисля, че ако искаш точно така да се подредиш, ще трябва бая да се потрудиш, и пак няма да е сигурно.   smile3516 С една дума, ще се пазим, разбира се. В колебание съм дали да я пускам на градина от 3 ноември или да изчакам до 10.  smile3506 Разбира се, времето ще си покаже - още първите 2-3 дена ще са показателни и ще реша кога да стартирам с изследванията. В момента, в който проходи нормално, ще я заведа да й продупчат ушите.  newsm10 Или поне така си мисля.   smile3503

Хубава и лека нощ!
  bouquet

# 109
Мимис - браво на малката героиня! Тя се пребори с тежестта на гипса,та няма да свикне с ходенето...Браво!
Веси - като гладам колко голям е Ивко.....Анна Мария ми се струва много мъничка. Много сладък малък мъж!

# 110
Мими - радвам се много, че Доничката вече е без гипс  Hug Надявам се да нямате проблеми през първата седмица и Наденцето скоро да спре да се страхува да стъпва на крачето  Heart Eyes Hug

# 111
Благодарим за милите думи  newsm51

Мимис,много,много се радвам за вас  Hug Нормално е мисля сега да се страхува малко да стъпва,но ще се оправи всичко! Peace
Голямо браво на малката героиня! newsm03

# 112
добро утро и от мен

Мимс браво на малко Наде геройче, но наистина трябва да я пазите много да не пада. Малкия ми братовчед като беше на годинка и нещо си счупи крачето, като му махнаха гипса 2-3 седмици по късно падна отново и счупи същото краче. Така че наистина трябва да внимавате много докато хубаво закрепне

Пачии то мъничко останало до срещата с бебе Ру, да ти кажа аз като влезнах да раждам бях с толкова силна хрема , запушена от всякъде, но ме оперираха кво да ме прават, то това мойто магаре от корема ми инат не иска да излезне нормално и хоп секцио. Стискам палци всичко да мине наред, без да усетиш и бързо

Веси много сладък Ивко пу пу

ох спирам да си допия кафето

# 113
Мимис, много се радвам за Надето  Hug За раничките и натъртванията - мажи ги с Вита Мерфен или мазилата за изгаряне от типа на Витасин и другите подобни, които продават в аптеката (повечето са на основата на мазнотия и невен, но наистина правят чудеса с всякакви рани  Peace).
Мамамая, умирам от ужас като си спомня какво е удоволствието от коремна операция, съчетана с небрежно покашляне  Sick Няма такава болка. Чак ми минатава през ума дали да не се пробвам да родя нормално  ooooh! Ама и такама болка няма, така че след малко ще ходя на лекар да решева той вместо мен  Crazy
Веси, страхотен е Ивко  Heart Eyes
В нас е гмеж от баби, строени да гладят (под предлог да не точа сополи върху бебешките дрешки  Crazy) Mr. Green
Багажът ми е с събран (само трябва да си взема някакви нови джапанки, че моите не приличат на нищо), къщата е оправена, дет' се вика I'm leavin' on a jet plane (Мноооооооооооого любима песен, вия я всеки път като събирам багаж за някъде  Mr. Green)

# 114
Всички сме с теб Пачи,много се вълнуваме и стискаме палци всичко да мине добре! Hug
Пиши като се прибереш да споделиш какво е казал доктора! Peace

# 115
  • Добрич
Здравейте!  Hug
Не мога да не изпратя и аз Пачи да ражда с пожелания за успешно такова! Каквото и да решите с лекаря ти, Пачи, искрено ти желая да мине възможно най-леко, да си имате здраво бебе Ру и да се възстановиш бързо. Сещам се и аз за коремната болка и покашлянето.  Crazy Crazy Crazy Успех ти желая! Чакаме те тук с трепет, за да честитим!  Hug Hug Hug
Мимисче, много, ама много се радвам, че всичко приключи успешно!  Hug Heart Eyes Пожелавам на Надето да се върне към нормалният си ритъм скоро и никога повече да не преживява нещо подобно!  Praynig Hug
Веси, Ивко е много хубав малък мъж. Голям е чаровник!  Hug
На всички болнички - бързо оздравяване и сили на майките им!  Hug
Предстои ни голяма стъпка (началото е др. месец) в настоящият ни живот и силно се надявам да сме взели правилното решение!  Praynig Ще ви разкажа за какво става дума, но нека мине още малко време! Не става въпрос за бременност и трагедии, а просто за радикални промени, в случай, че започнете да гадаете.  Mr. Green Laughing
Поздрави и прегръдки на всички!  Hug

# 116
  • Бг-мама
Пачи тук съм, можеш да раждаш , кард бланш даден!!!!!

# 117
  • Пловдив
Пачи , и от мен пожелания за леко раждане!Ще стискам палци !
Мимиска , браво на Надето!Малка героиня!
Веси , Ивко е много сладък и голям.Много ми хареса прическата му!
Къдрокоска , каквото и да сте решили,желая ви успех!Кажи как е Борко?Къде се губиш?
Зечка , а ти ,къде чезнеш също?
 Чао!

# 118
Пачи всички те мислим с много обич и загриженост пожелавам ти най лекото най лесното раждане и най хубавото и послушно бебе Ру  Hug Heart Eyes
 txtloves Heart Eyes newsm76 Two Hearts

# 119
Дами, всичко е по план - утре ме приемат и във вторник ме режат  Peace От днес съм на антибиотик, за да доуморя сополите (въпреки че аз доста добре се справих само с леки илачи). Много благодаря на всички за загрижеността  Hug
Къдрокоске, вчера Милен се сети за вас с Наско и мселеше тия дни да му се обади, за да види как сте  Heart Eyes
Отивам да плюскам, че от утре ме чака глад, после пак ще пиша   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт