ДЕКЕМВРИйките ликуват, раждането на Боян празнуват!!!!!!

• 24 165
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Мммм супер много се радвам,че всичко е добре! Peace
Ще чакаме вече хубавата новина,за да честитим!  Hug

# 121
Пачи и аз стискам палци всичко да мине бързо и безпроблемно! Praynig Hug

# 122
Пачи, леко пребиваване, учудващо лека операция и възстановяване, сладко Ру и чакаме официалната информация  Hug

А, сега хапни и за мен, че не ми е останал резервоар за храна напоследък! Mr. Green

# 123
Пачиfingerscrossed fingerscrossed

# 124
предитръгващо да стисна и аз палци и да пожелая още веднъж много леко раждане на пачи   bouquet

къдрокоске ...като се прибера ще ти пиша Hug

# 125
Данке, данке  Hug  bouquet
Ланг, едва от 1 седмица мога да ям като хората, преди това имах чувството, че коремът ми почваше от гърлото  Sick А сега, вместо да намаля малко манджата, та да ми се посвие стомаха и да преживея по-лесно глада около операцията, аз се тъпча като за световно (явно се презапасявам  Mr. GreenThinking
Вики, още веднъж - страхотно изкарване и много послушна Елла  Heart Eyes

# 126
  • София
Пачи, стискам палци всичко да мине като по вода!!!  Hug Praynig Peace

Благодаря, момичета, за милите думи!   bouquet

# 127
Пачи - и аз се присъединявам - леко раждане и едно сладко, не ревливо и добре похапващо бебенце Ру  Heart Eyes Praynig Hug
Вики - весело изкарване на почивката  Hug
Къдрокоске - успех в набелязаните неща, стискам палци  Hug

# 128
Пачи - още веднъж ти пожелавам леко, безпроблемно и колкото се може по-безболезнено раждане! smile3525

# 129
  • Бг-мама
Айде , леко да е раждането  и от мен Пачи.Аз сега си идвам от мача на ЦСКА ,от Пловдив и исках да ти се обадя да ти вдигна малко настроението от агитката на ЦСКА ,ма пусто вече старост нерадост забравила си бях телефона.

# 130
Здравейте мамаи на декемврийски дечица, ние утре започваме детска градина 1 група, и от сега се пазарим.  Какви подаръци и на кои пързалки ще отидем ако, госпожицата се държи прилично първия ден. Ееее  аз знам, че рев ще има така или иначе, дано успея да не ревна и аз Simple Smile

# 131
Здравей Соничка пожелавам ви успех, постарай се да не се разтройш пред нея.Да си призная аз първия ден видях други деца да плачат жално а не моето и ми се напълниха очите със сълзи. Обаче като оставям Мая си поревавам мъничко и на бързо бърша очите и продължавам напред  Peace

# 132
Соничка, стискам палци за утре - дано детенце по-леко приеме раздялата, а ти да покажеш сълзи пред нея  Hug

# 133
ПАчИ СТИСКАМЕ ТИ ПАЛЦИ ВСИчКИ ТУКА! ДА МИНЕ ЛЕКО И ДА СЕ ПРИБЕРЕТЕ ДО ДРУГАТА НЕДЕЛЯ С ЕДНО СЛАДКО И СГОВОРчИВО БЕБЕ РУ!!!

Тук де кой имаше термин октомври родиха - на 12, 16, 17, 19, големи сладкиши и красоти!! Рада повтаря нонстоп, че е голяма кака и трябва да я слушаме!

Лека и безсополна седмица! Тук, в страхотна есен!

целувки

# 134
 Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee
Мъката се започна пак...ДГ  Mr. Green
Ивко снощи легна щастлив,че сутринта е на ДГ,но сутринта категорично отказа да ходи! Naughty
Не искаше да става,седна на гърнето и подремва на него,но се оправихме и отидохме.
Поплака много малко,за мое учудване и си влезе в стаята.Другите деца бяха много щастливи,че го виждат! Grinning
А аз се страхувам да не се разболее пак...  Praynig
От сега ми е скучно без него,защото цяла седмица бяхме заедно,но няма как. Peace
Днес ще изчистя основно,че с него не се получава,иска той да чисти с прахосмукачката,той да обира прахта,той да мие пода... Mr. Green

Соничка
,скрий сълзите от детенцето,а вкъщи е позволено да си поплачеш! Hug

Пачи,не остана! Hug baby_neutral

Краси,невероятен аватар имаш!  Heart Eyes  bouquet

Еличка,успех в набелязаните неща.Как е Борко?Не си ни показвала снимки мноооого отдавна... Crossing Arms Peace

Хайде отивам да се разсея!  newsm79 newsm75 wash hang 1ironing

Общи условия

Активация на акаунт