ДЕКЕМВРИйките ликуват, раждането на Боян празнуват!!!!!!

• 24 171
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
Веси благодаря  Hug
Ние не сме на градина и ясла болни сме  Sad сега хукваме по лекари
Хот за Рада

# 136
  • София
ЗДравейте Hug.
Пачи, малко късно, но и аз ти пожелавам леко раждане и утре да гушкаш най - хубавото и послушно бебче Praynig.
Мимис, радвам се, че Надето вече е без гипс Grinning. Постепенно ще свикне без него. Часът ни е за 3.11., но жената, която ни записа часа, каза че първаночалния преглед ще е 3 часа #Crazy. Как ще издържи Дани идея си нямам Thinking.
Ели, стискам палци нещата да се подредат така както вие искате fingerscrossed. Аз предполагам за какво става въпрос, но от теб ще чакаме инфо Wink.
Краси, бързо да оздравеят госпожиците Praynig, че е ужасно и двете дечица да са болни Sad.

Дани вече е здрав, но чак в четвъртък ще е на ДГ, защото лекарката иска да се стабилизира напълно. Иначе дивее като за трима Whistling. Снощи се сбиха със сестра си за компютъра ooooh!. Мислех, че за компютъра ще се карат след 5 - 6 год, но явно съм се объркала.
Свършвам, че искам да погледна и в августувската тема дали една от мамите е родила. Имаме мамче, което всеки момент трябва да ражда и разликата с по - голямото й детенце ще е 13 месеца Laughing. (а аз съм седнала да се оплаквам, че разликата между мойте е 20 месеца)

Приятен ден на всички  bouquet.

# 137
  • София
Марти, може би е най-добре да питаш дали детето трябва да бъде с теб през цялото това време.  Thinking Защото това са предимно въпроси и отговори, които ще са зададени предимно на теб засега.  Wink И може да измислиш вариант, в който някой да прибере Дани по някое време. Не знам, мисля на глас... Обади се и питай. Иначе надали ще се свърши някаква работа, ако само ще трябва да го укротяваш. Стискам палци!  Peace

# 138
Тръгнахме на градина тази сутрин. За моя голяма изненада Соня влезе спокойна и дори ни каза Чао и помаха с ръчичка. Леличката ни успокои, че първия ден повечето деца влизали така, но след това започвали да плачат. Така ,че утре ще видим какъв спомен ще я споходи пред шкафчето и дали ще помаха пак както днес Simple Smile

kаr4ita бързо оздравяване на сладуранките,  че лоша работа сега с тези вируси по градини и ясли.

# 139
аз някакси съм лепнала сериозна кашлица, Мая ще се размине само с сироп за кашлица а Галина отново алергични историй.Тази сутрин Галина се разплака за градината искаше да я заведа.
Марти аз ходя винаги с двете добре че има много играчки и се заиграват и не е било да ме дърпат да си ходим.Днес пак ходихме изписаха ни гранулките и се надявам да имат бърз ефект
Пачи виждам че надничаш казвай как си днес  Heart Eyes закусвали обядва ли бебе Ру как е  Heart Eyes

# 140
Не е късно, аз сега тръгвам  Peace
Още веднъж данке на всички, не пишете много, за да мога после да ви изчета и утре очаквайте рапорт  Mr. Green

# 141
  • Варна, морето и сините вълни!
Пачко, безпроблемно рязане, здраво бебе и бързо възстановяване!  bouquet  bouquet

# 142
Пачи още веднъж успех и късмет  Peace

# 143
Краси - как са малките принцеси?
И Анна Мария пак е болна. Има разстройство и Т. Започна всяка седмица да вдига Т за по един ден. Имаше 38,2 дадош и Нурофен и сега заспа. Не знам какво дасе мисля вече.....
Стискам палци всички болнички да оздравяват!

# 144
Честно да ви кажа днес бях много притеснена за Галина, цял ден кашля с магарешка кашлица без сополи без температура без силна хрема (тече водичка от носа й) , изведнъж тази магарешка кашлица  Close.Педиатъра само като я чу как кашля и каза че е от алергията.След това ходихме на хомеопат , винаги така правя но не казвам на педито че лекувам с хомеопатия  Mr. Green .Та не купих сиропите а купих гранулките в случая ipeka 15 .Цял ден кашля през 5 секунди , хомеото каза че до 6 следобяд ще я успокой аз не вярвах много но към 18,30 найстина детето разреди кашлянията сега спинка спокойно  smile3524 да се е изкашляла два пъти .Дано утре е по добре

# 145
Оставила съм лаптопа на форума, гладя и рефрешвам от време на време.... стискам палци и чакам появата на бебе Ру! Peace

# 146
Добро Утро и от мен!
Ние не сме в София от петък и влезам днес да прочета и да почерпя за РД на Кирил и виждам, че очакваме бебе Ру да се появи сред нас!
Пачи, леко раждане и бързо възстановяване!  Hug Heart Eyes

Кари, радвам се, че хомеопатията действа и при вас! Дано бързо се излекуват принцеските!  Hug
Марти, много е това 3 часа, при нас бее около час - час и половина, но си е според доктора. Всъщност 3 часа да задържиш дете на едно място си е много. Но освен въпросите, които задават на теб, за тях е добреда наблюдават детето - темперамент, настроение, всичко.... ТИ си решавашш дали да го взимаш. Ако му насиш някаква играчка, моливи и листове - може ида успее да издържи до края  Hug Heart Eyes

Ние сме отново в хотел Яев, близо до Карлово и за щастие времето е чудесно. Сега героите изморени от вчерашното скитане спят и аз използвах момента да се "разходя" из форума

Хубав ден ви желая!  Hug Heart Eyes

П.С. Задължително ще проверя по обяд за новини!  Peace

# 147
Тази сутрин заведох Галина на градина защото почти спря да кашля но днес е друга госпожа която беше отпуска и сега се върна и не искаше да приема Галето като и минела кашлицата тогава аз обяснявам че няма да мине и винаги ще понакашля ама не , а другата госпожа ми каза да я водя въпреки кашлицата и разбира какво и обяснявам
Пачи  Praynig Praynig Praynig

# 148
  • София
Здравейте Hug.
'айде и аз се заредих да следя за появата на бебе Ру Laughing.
Правде, да ти е жив и здрав рожденника baloni.
Краси, и в нашата ДГ е така, щом детето кашля трябва да си стои вкъщи. Мен това малко ме претиснява, защото Дани все още след сън покашля по няколко пъти и после спира и не знам дали като го видят, че кашля може да  не го пуснат на следващия ден newsm78.
Цвети, защо не слагаш на Анна Мария свещички Ефералган? На Дани много му помагат и като му сложа една след 20 - ина минути Т е спаднала.
Относно нашия преглед при хомеопатката, жената която го записа ми каза, че прегледа е само 30 мин, но на мен ще ми задават 3 часа въпроси (чудя се какво толкова ще ме питат Thinking ) и ако има кой да вземе Дани ще е добре, ако ли не там има кошове с играчки и той може и да се заиграе и да не ни пречи. Аз бих предпочела да има кой да го вземе, но 3.11. е понеделник, баща му е на работа, а майка ми ще се занимава с Ани така, че най - вероятно ще си е с мен и 3 часа Whistling.
По - късно пак ще надникна.
Приятен ден на всички  bouquet.

# 149
И аз от сутринта поглеждам и стискам палци Пачи да е добре и бебе Ру да се появи - живо и здраво на белия свят.
Правде - и от мен честит ти рожденник - да ти е жив, здрав и да те обича и добре да се грижи за вас с Кали  bdbaloni
Цвети - бързо оздравяване на детенце  Hug
Марти - при нас прегледите и въпросите бяха около половин, един час. Не съм имала проблеми със Сияна, защото имаше играчки. Стискам палци и Дани да е послуше  Hug
Краси - и Сияна има някаква алергия - избиха пъпки по цялото тяло и я сърбят, днес сме при хомеопатичката да видим какво ще каже  Praynig А за градините - и в нашата ясла преди време беше така - ако кашля не пускаха детето  Rolling Eyes
Айде оставям ви, защото в 11,30 е прегледа

Общи условия

Активация на акаунт