Подобрява се, просто количеството секрет намалява и едиснтвеното ми притесение, че ще трябва да пуснем излесдвания за детската в края на седмицата или началото на другата и те ще покажат леко отклонение. Но бели кахъри на фона на отит, ангина, вирус и подобни.Относно кърменето - тоз път живот и здраве съм решила да не се предавам и да го карам дълго, за да предпазвам дребусът от бацилите на бъдещия батко. За това ще са ми нужни съвети, почти съм сигурна, че нама да мина по мед и масло, но наличието на все още кърмещи и на дългокърмещи такива ме крепи, както и изчетената библиотрка, кабинетите за консултация - вярвам ще успея.
Стихчето, Правде, е много мило и така истиснки отразява ситуацията в къщи, че просто да ти домилее.
Докладвам, че на чисто нови стени, в ново жилище е нужен 1 месец, за да е очевидно, че има малък обитател. Е, вероятно, ако гувернантката не бях аз, а някой ходещ фюрер, то щяха да са нужни 2 месеца. 
Никола заспива на обед и вечер сам, без да четем книжки, да си играем и подобни, за мен разсейващи занимания. Отнема му 5 минути - гушва си някоя плюшка по избор, завиват се и заспива. Наличието на човек в стаята или на друго занимание само събужда червея на гевезлъците.
Не мога да се оплача от съня му, от как се е родил има спокоен сън, няма възражения къде и при какви условия да спи и ако скучае (примерно в колата) няма сила, която да го възпре да не заспи. Всъщност маршрутът Герман - център е гаранция, че е заспал. (това са 15тина минути пътуване). Дано и N2 да ме радва със същите качества, абе на всички го пожелавам! 
Хот, терминът ми е на 15.01, но тази женица не и личи, че е бременна. А аз утре влизам в 7-мия, но изглеждам внушително напред с материала. Това ми напомня, че не съм качила снимки за доказателство.
бързо оздравяване, щом е толкова сериозно по добре АБ да отколкото да стане по сриозно 
.
. Така, че според мен това си зависи не от това колко е кърмерно детето, а до това колко е устойчив организма му към такива вируси и инфекции.
.

. Утре сме на контролен преглед и дано всичко да е наред, че хлапето така се разглези тази седмица, че с нетърпение чакам момента, в който ще тръгне на ДГ