ДЕКЕМВРИйките ликуват, раждането на Боян празнуват!!!!!!

• 24 159
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Елси, Марти - моите съболезнования за болните дечица и околни. Сигурно е кошмарно, а като знам как се нервирам като някой се тръшне болен, не ми се мисли. Дребното влачи един гъгнещ нос от седмица вече. Лекувам го с нищо, щото по мое мнение хрема с лекарства е 7 дни, без лекарства - седмица  Heart Eyes Подобрява се, просто количеството секрет намалява и едиснтвеното ми притесение, че ще трябва да пуснем излесдвания за детската в края на седмицата или началото на другата и те ще покажат леко отклонение. Но бели кахъри на фона на отит, ангина, вирус и подобни.

Относно кърменето - тоз път живот и здраве съм решила да не се предавам и да го карам дълго, за да предпазвам дребусът от бацилите на бъдещия батко. За това ще са ми нужни съвети, почти съм сигурна, че нама да мина по мед и масло, но наличието на все още кърмещи и на дългокърмещи такива ме крепи, както и изчетената библиотрка, кабинетите за консултация - вярвам ще успея.

Стихчето, Правде, е много мило и така истиснки отразява ситуацията в къщи, че просто да ти домилее. Whistling Докладвам, че на чисто нови стени, в ново жилище е нужен 1 месец, за да е очевидно, че има малък обитател. Е, вероятно, ако гувернантката не бях аз, а някой ходещ фюрер, то щяха да са нужни 2 месеца. Flutter

Никола заспива на обед и вечер сам, без да четем книжки, да си играем и подобни, за мен разсейващи занимания. Отнема му 5 минути - гушва си някоя плюшка по избор, завиват се и заспива. Наличието на човек в стаята или на друго занимание само събужда червея на гевезлъците. Wink Не мога да се оплача от съня му, от как се е родил има спокоен сън, няма възражения къде и при какви условия да спи и ако скучае (примерно в колата) няма сила, която да го възпре да не заспи. Всъщност маршрутът Герман - център е гаранция, че е заспал. (това са 15тина минути пътуване). Дано и N2 да ме радва със същите качества, абе на всички го пожелавам! bowuu

Хот, терминът ми е на 15.01, но тази женица не и личи, че е бременна. А аз утре влизам в 7-мия, но изглеждам внушително напред с материала. Това ми напомня, че не съм качила снимки за доказателство.

# 76
Днес е първия ден на Галина в градината сутринта плака защото я вдигнах рано но като стигнахме до градината влезе с желание и не с еобарна да ме потърси м дано е все така и да не плаче.Обадих се на обяд казаха че е закусвала а на обяд си е изяла само супата.Можеби аз съм по развълнувана от нея.В 4 ще си я взема вече ми липсва ,не сме се отделяли една от друга.Утре и Мая е на ясла да видим там как ще е
Марти едно от нас  Hug бързо оздравяване, щом е толкова сериозно по добре АБ да отколкото да стане по сриозно
Правде пожелавам ви все така да вървите и болестите да не ви достгат  Hug
Хот хубаво е че си по твърда с Радунка  Peace
Ланг щом имаш желание ще успееш да кърмиш изисква се търпение но ще се справиш  Heart Eyes
Веси как е Ивко ?
Пачи дали е от комар или нещо я е полазило?
Зечи на частно ли ходите на логопед в градината нямали такъв специалист който да се занимава с децата
Елс хайде болестите вече надалеко от вас  Hug

# 77
Минавам на бързо,за да ви покажа как Ивко чисти пипер и ще готви   Mr. Green

# 78
  • София
Малей, ВесиShocked Ако мен ме накарат да върша тази работа, бих се справила по-зле от Ивко! Браво на детето!!!  Peace Hug Heart Eyes
(За първи път виждам такъв уред... Но и дори да съм го мяркала, никога не съм знаела за какво служи...  Embarassed)

# 79
Тук съм, не съм родила, отново съм в някакъв препускащо-работен-битов цикъл.
Утре повече  Peace

# 80
  • София
Благодаря ви много, за съветите относно витамините и сиропа   bouquet.
Елс, този сироп не съм го чувала, но ми звучи добре и още утре ще го търся по аптеките.
Веси, Ивко е срахотен. Браво на детето Peace.
Относно дългото кърмене и предпазването от бацили, аз съм на друго мнение, съдейки по моя опит и по този на майка ми (готова съм да споря с всеки на тази тема Mr. Green). Дани съм го кърмила 11 месеца, но въпреки това кихне ли някой около него той е следващия болен. А аз съм кърмена 14 месеца, но до 7 години два дни съм ходила на ДГ, две седмици съм била сериозно болна ooooh!. Така, че според мен това си зависи не от това колко е кърмерно детето, а до това колко е устойчив организма му към такива вируси и инфекции.
За финал аз пак ще се оплаквам. След 3 дневен прием на АБ, Дани е с разстройство ooooh!, а на мен ми идва да хвана гората smile3514.
Свършвам, че човека вече заспива на дивана.
Спокойна нощ на всички  bouquet.

# 81
Аз пък вчера си говорих с една позната,която ми каза,че зъбките на детето на братовчед й се ронели,пожене жена му го била кърмила много дълго...  newsm78

Марти,силно гушшш мила,всичко ще се оправи,бъди силна! Hug

Пачи,ти да не роди?Цял ден те няма... Thinking

Ние утре сме на контролен преглед,стискайте палци всичко да е ок,макар,че буболечито е по-добре!
В събота сме на РД на малкия кръсник-става на 4 годинки...ще е малка лудница само деца  Mr. Green
Днес се видяхме с любимата госпожа от ДГ и тя каза,че са ходили на куклен театър в Каварна.Жалко,че  Ивко пропусна,нали тази седмица си е вкъщи,но  пак да ги заведат,да се надяваме,че тогава ще сме здрави и ще отиде и той! Peace

Хайде лека,отивам да приспивам зверчето,че започна да не спи на обяд и издържа до късно... как-не мога да си го обясня,след като не се спира цял ден! #Crazy

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 22:43 от ***vesinka***

# 82
Марти и аз съм на това мнение Peace
Аз не съм кърмена, но се имам за здрава Mr. Green била съм и на ясла и градина
 Трифон е кърмен 2г8мес и половина Mr. Green и до мом е боледувал само от вирусни 4-5 на брой, които и аз пипвам чат-пат Wink
Въпроса е , че дори и да се разболеят, все пак бързо да се възстановят и да не стават усложнения...е, там вече се намесват и др. фактори като добър доктор диагностик, адекватно лечение, без АБ на всяка цена...
За разстройството, ако Дани хапва дренки и нар-има в момента в изобилие по пазарите Wink Дано бързо оздравее! Как е аничка?

mimiska-туй дет си го написала, не го вервам Naughty

Пачиииии де си? Днес не си писала Thinking

# 83
Марти - на Сияна при всеки прием на АБ педиатърката изписва Biotics, не съм съвсем сигурна, че точно така се пише, но благодарение на него Сиси не е имала разтроен стомах, при прием на АБ. Било по-добро от Ентерола и възстановявало отчасти, избитата от АБ чревна флора. Ако искаш посъветвай се с педиатърката за него. Под формата на таблетки е и не горчи, защотото Сиси си го просеше  Mr. Green Мисля, че го приемаше два пъти на ден и по време и около 1 седмица след приема на АБ. До колкото знам състава на лекарстовот е вид дрожди.
А за Италия - ще направя снимки, но не вярвам, че ще видим кой знае какво  Rolling Eyes, просто защото няма да бъдем в някакъв голям и с много забележителности град, а в едно малко градче, където живее шефа на мъжа ми. Самолета ще кацне (живот и здраве) в Милано, но не ми се вярва да отдели време за разходки, защото когато предните пъти мъжа ми ходи все разправяше, че бързал да се върне в неговия град и да подхванат работата, та до момента имаме само една, две снимки направени с телефона на мъжа ми от Пиза.
Пачи - днес те няма, да не би бебе Ру да е изплакало?  Thinking
Правде - още не е тръгнала на детска градина Сиси. Директораката спазва закон, според който детето постъпва след навъшване на три години или поне в месеца, в който ги навъшва, така че Сиси ще започне вероятно в началото на декември.

# 84
Тук съм си, все така кръгла.
Днес реших да се поизлежавам, и като резултат на обяд като ходих на запис на тонове на бебето нещо ми се зави свят, та зял следобяд гледам на Х, а сега ме боли глава.  Crazy
Успуредно с всичко продължавам да си върша битовизмите, а телефонът не спира да звъни по работа  ooooh! #Cussing out
Утре най-накрая ще трябва да изгладя, но и междудругото ще водя и едни клиенти на нотариус за изповядване на сделка.
Абе с 2 думи - полудяла съм. Стискайте палци утре да не родя в нотариалната кантора, че още не съм ходила на козметик  Mr. Green

ПС А какви планове имах... целия последен месец да лежа и да гледам филми  ooooh! Нищо, в следващия живот, когато се омъжа за богат и красив милионер... Или в този като се омъжа за Бекъм  Mr. Green

# 85
  • София
Нищо, в следващия живот, когато се омъжа за богат и красив милионер...

Верно си полудяла.  Mr. Green Къде си чула и видяла богат милионер?  Joy

Хайде, споко! Всички тебе гледат!   bouquet След ден-два-седмица ще се разкайваш за загубата на ценното свободно време по разни нотариални кантори. Седващо такова (свободно време) - след около 3 години, и пак не е сигурно, еле па ако се омъжиш за Бекъм - дотогава ще да си родила поне още две отрочета.  hahaha

# 86
Аз на Бекъм и 20 ще родя, той само да ми падне  Mr. Green
Там ще е лесно - няма да работя, няма да готвя, чистя, пера, гледам деца (или буквално само ще ги гледам и ще им се радвам), единственото ми задължение е само секса, ама дет' се вика ще се прежаля  Joy

Мдааа, верно съм изтрещела, това за богатия милионер е много умно  hahaha

# 87
Марти, аз пак като някой фармацевт да се обадя, ама какво да се прави, като най-често напоследък шопингът ми е от аптеки  Crazy.... Та за диария след антибиотик и изобщо за възстановяване на чревна флора и засилване на имунитета - капки БиоГая. Съдържат някакъв лактобацил, не ми се става да ходя до хладилника сега да го преписвам точно, че и Тони почва да скрибуца. Скъпички са, ама много хубави неща пише на листовката. Дават се 5 дни по 5 капки. Аз лично ги купих уж против колики, ама не съм убедена колко ще действат точно в тази насока, защото пише, че за колики ефекта е след поне 4-седм. употреба - те и коликите ще свършат дотогава, това ли е ефекта, даваш и чакаш да минат от само себи си?!
За зависимостта кърмене-боледуване съм абсолютно съгласна с теб! Няма такава по моя опит! По-скоро нещата опират до ген и късмет. Е, съгласявам се до някъде, но само за малките бебета - може би заради кърмата ми и заради това, че и аз се разболях от вируса на Стени (следователно произведох антитела), Тони не успя да се разболее. Но за по нататък вече е до организъм.

Пачи, що се пререждаш за Бекъм??? Айде аз тогава ще се прежаля за Брад Пит. И без друго имам ген да раждам близнаци, при това еднояйчни, а човекът явно го влече. Остава само да си синхронизираме програмите и да си уредим съседни имения и представяш ли си каква идилия hahaha?!
............айде и аз изтрещях......... връщам се в реалността и отивам да мия акано дупе..................

# 88
Олелеее много болни болни дечица,защо така бе - бързо да се махат всички гадни бацили и да се оправят малките бонбони.
Мдааам аз съм кърмена 3 месеца и се имам супер здрава още от малка (чукам на дърво),Елла не е вкусвала кърма и да ви кажа че е бетон направо (чукам още по голямо дърво) ето на вече 6 месеца ходи с мен на фитнес почти всекидневно и там винаги има поне 10на деца всякакви възрасти а там не регулират кой болен кой не и е факт че и потече носа само за 1 ден и толкова.Организъм си е това за мен,кърмата гаранция никава не дава,само като новородено едно бебе може да се каже че е по защитено ако го кърмят.Моят опит,надявам се не съм засегнала никой  Peace.

Влизам да пожелая на Пачи най страхотното раждане и най спокойното бебче,изчезваме за седмица в неделя и предполагам че може да родиш точно тогава  Mr. Green
Елла е много щастлива че ходи на океана и щяла да скача "ъп анд даун" във водата(тука показва как) и най вече че има "папорт" Laughing и нейна снимка вътре  Laughing,оххх да и че ще лети със самолет (ще и е 1ви път)

ПС..МТВ...да ти отговоря на въпроса че аз лично а пък и околните ми близки никак не чувстват икономическият "срив" ,единствено мога да кажа че го усещам поради факта че вече няколко семейства харесаха къщата ни която продаваме но не успяха да вземат кредит от банка за да я купят,така че за някои хора явно се усеща.

# 89
  • София
Човекът днес е по - добре, освен кашлицата (която си мисля, че ще си я носи още седмица) и 3 пъти дрискане за деня  друго всичко е на 6 Grinning. Утре сме на контролен преглед и дано всичко да е наред, че хлапето така се разглези тази седмица, че с нетърпение чакам момента, в който ще тръгне на ДГ Whistling.
Записах му час за хомеопат и вече смятам да го лекувам с нетрадиционна медицина. Тук е момента да благодаря още веднъж на Мимис  bouquet.
Елс, благодаря ти отново  bouquet. Днес в трите аптеки около нас питах за сиропа, но и в трите ми казаха, че се е свършил. Голям късмет Mr. Green. Утре ще го търся и в други.
МТВ, благодаря за идеята за дренките и нара, но Дани от 1 година сигурно не е слагал в устата си плод ooooh!. Така, че ще го тъпча с химия.
Уф, днес нещо се чувствам уморена и ще свършвам.
Приятна вечер на всички   Hug:.

Общи условия

Активация на акаунт