ДЕКЕМВРИйките ликуват, раждането на Боян празнуват!!!!!!

• 24 161
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Привет!
Записче ,да не изпусна раждането на Ру! Laughing

Стискам палци болните да оздравяват!

# 91
Хелоу!

Марти, исках да те помоля за координати на д-р Михайлов, щото сподели, че си ги намерила. Аз явно не търсих достатъчно усърдно, та не ги открих. Понеже смятам да минава дребния на хомеопатия, а за този лекар добри отзиви прочетох... Едно благодаря предварително!

Пачи - да не раждаш? Не смей да хукваш към болницата, без да известиш  Crossing Arms

Приятна почивка, Вики!

# 92
Тук съм, и съм много затрогната от загрижеността. Ще вземе да ми хареса и да не родя  Joy
Вики, приятна почивка, чакаме снимки  Peace

# 93
Ох, и аз влизам само, за да дебна Пачи и бебе Ру! Пачи, да ни уведомиш своевременно!

Вики, приятна ваканция! Ще чакаме снимки после!

# 94
Аз днес си оставих децата по градините сега съм като смазана незная защо се чувствам така  Cry можеби защото го няма моят любим

# 95
Аз днес си оставих децата по градините сега съм като смазана незная защо се чувствам така  Cry можеби защото го няма моят любим

Споко-май на всички ни първия ден беше такъв Mr. Green
Чудиш се какво по дяволите да правиш чак до 16ч hahaha Почивай си, разходи се, гледай филм, иди на козметик, на кафе с приятелки Wink

# 96
Az ne se chudeh - cjal den spah i gledah TV  Mr. Green

# 97
Уф, Пачи, недей да ме стряскаш така! Гледам последен постинг в темата от Пачи като гост и си викам "родила е и пише от болницата!".....

# 98
Няма опасност да пиша от болницата - нямам нет на телефона или поне не знам как да го ползвам  Peace
На някоя от вас ще се радне тази чест  Mr. Green

# 99
Пачи, нямаше ли да си планово или повредата е моя телевизор? А в коя болница ще се състои събитието? Всъщност нека мине, пък после ще разпитам къде и как, щото лекар и болница не съм избирала още.

Марти мерси за координатите!   bouquet

# 100
# 101
Веси благодаря за кафенцето  Heart Eyes снощи в Добрич валя дъжд

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 09:25 от kar4ita

# 102
И във Варна също и днес за разлика от вчера времето не е топло, но е приятно.

# 103
Пачииии......къде се губиш днес?!

# 104
Тук съм, бърша сополи и кашлям  Tired
Ланг, планирана съм за 21-ви, ама с тез екстри (сополите) не знам какво ще кажат докторите... Утре ще се разбере  Peace

Общи условия

Активация на акаунт