Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите и рисковете от обрязването на момчетата?
Какво представляват ритниците по време на бременност?
Какво представлява обрязването на момченцата и защо се прави?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите и рисковете от обрязването на момчетата?
-
Какво представляват ритниците по време на бременност?
-
Какво представлява обрязването на момченцата и защо се прави?
-
Може ли новородено да се отглежда на климатик?
-
Какво представлява хълцането на бебето по време на бременност?

Толкова беше реален, че извиках на сън и се събудих разплакана
). Отново видяхме, че отглеждам мъж. Натежал е доста вече - 497 грама. Любимата му поза е с гръб към света, затова и всичките му ритници ги усещам само аз, дълбоко навътре. Всичко му изглежда наред, след седмица сме на фетална морфология (която каките ще пропуснат, защото ще е в учебно за тях време). 
.
ужас!!!Ще се наложи да потърсим малко повече,но това ще стане когато наистина имам голяяяяма нужда
,макар че вече свикнах с идеята за двама мъжкари и вече май ми е все едно,важното е да са здрави

/, люто, кисело, ментово... въобще колкото по-силен е вкуса, толкова по-добре /такава съм си от малка/ и четох, че вече бебо усеща... дали много му пречи? За сега не съм усетила да има връзка между моето хранене и хълцането, но все пак... Пък и колко може да му пречи.... а? какво ще кажете?
Чувала съм противоположни мнения.Ако знае някой дали има смисъл...Аз не съм ползвала,но ако решим трябва да си го носим в болницата.Една приятелка скоро роди тризнаци и веднага и казаха да слага ластични гащи(и то след секцио).
обясних му, че след като доктора е разрешил- може, пък и бебка е толкова защитена, че той няма как да стигне до нея ... та сега нещата си вървят нормално и аз съм мн доволна