СНБМ - инициативи - 25 част

• 17 724
  • 337
  •   1
Отговори
# 105
  • СОФИЯ
Изи, Мента ще дойде ли утре в 15ч., т.е. свободна ли е по това време, още няма опр точно място.

# 106
аз се чух с мариана - потвърди участие. санич, срещата утре е в 3 в спагетите. изи и мерияна няма да идват. ние ще изясняваме нещата

# 107
  • СОФИЯ
 ОК за срещата. 13.30ч. имам дело в АС - ако случайно закъснея това е причината.

# 108
Ако има добър човек, който да ме докара до центъра, ще се постарая да се измъкна.  Blush Района около офисът е разбит и няма никакъв градски транспорт. На милостта на колегите сме.  Cry

# 109
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
  Здравейте дами, трябват ми кратки отчети за периода февруари - октомври по следните теми:
 1.Детски заведения
 2. Близнаци
 3. Здравеопазване
 4. Детегледачки
 5. Издръжки

Отчета трябва да включва предвидени дейности, изпълнени такива, постигнати резултати, изводи - всичко това съвсем накратко и само най-важното. Просто няма как да извадя всичко свършено през периода за малкото време което имаме - до края на седмицата отчета трябва да е готов. Рових, струвах, но при положение, че не съм наясно с всичко просто няма да стане.

И понеже не всички четат тук ще пусна съобщение и в съответните теми с надеждата, че ще получа необходимото в срок.

# 110
  • СОФИЯ
Като се спомена отчети, пак да питам за отчета за Летния празник.

# 111
  • София
саня, имам питане за правилата за избор на УС (чак сега ги погледнах)- понеже имам 2 предложения по текста, но не зная дали вече не са приети тези правила и има ли още смисъл да пускам предложение в общия мейл? Thinking

за летния празник съм пас- уви не успях да дойда. Rolling Eyes

за отчетите- ако има нещо което аз мога или трябва да пиша, нека който също е отговорен/ участвал, да ми драсне едно ЛС за да знам какво да правя Peace

# 112
  • СОФИЯ
саня, имам питане за правилата за избор на УС (чак сега ги погледнах)- понеже имам 2 предложения по текста, но не зная дали вече не са приети тези правила и има ли още смисъл да пускам предложение в общия мейл? Thinking

Радвам се, че някой обърна внимание на това. Пращай предложения, разбира се! На ОС гласувахме реда за избор. Има нужда от детайлизиране при писменото оформяне.

# 113
  • София
  Здравейте дами, трябват ми кратки отчети за периода февруари - октомври по следните теми:
 1.Детски заведения
 2. Близнаци
 3. Здравеопазване
 4. Детегледачки
 5. Издръжки

Отчета трябва да включва предвидени дейности, изпълнени такива, постигнати резултати, изводи - всичко това съвсем накратко и само най-важното. Просто няма как да извадя всичко свършено през периода за малкото време което имаме - до края на седмицата отчета трябва да е готов. Рових, струвах, но при положение, че не съм наясно с всичко просто няма да стане.

И понеже не всички четат тук ще пусна съобщение и в съответните теми с надеждата, че ще получа необходимото в срок.

Аз мога най - рано утре следобед или по - вероятно петък сутринта с отчета за ДЗ

# 114
  • София
ами пратих си предложенията.
по принцип ако по някакъв начин с тези предложения се изменя смисъла на приетите вече правила, не е умишлено. писах в тракове за да е по-пригледно къде съм добавяла нещо.
ако като идея ви допадне, може да се доразвие, това ми дойде на прима виста докато коки спеше. Peace

# 115
На срещата в патетата Ива пое ангажимент да сглоби финансовия и текстовия отчет от събитието. Пепи е пратила повторно таблицата с финансовите данни. Раде, ти като координатор можеш ли да проследиш нещата до озпращането на този отчет, че аз вече изпушвам и ми идва много като задачка.

За договорите - и двете казвате, че сте го дали, но в торбата с предадените ми документи го няма и за това моля, просто да погледнете още веднъж и двете. Сигурна съм, че ще изкочи  Peace

Да разбирам ли, че нещата за Бондюел вече са ок? Ани, ти координираш там - кажи моля те.
Съгласна съм за темите за алергиите и наднорменото тегло.

От 2 дни опитвам да прочета и аз правилата за УС, но не стигам до тях..

# 116
  • СОФИЯ
На срещата в патетата Ива пое ангажимент да сглоби финансовия и текстовия отчет от събитието. Пепи е пратила повторно таблицата с финансовите данни. Раде, ти като координатор можеш ли да проследиш нещата до озпращането на този отчет, че аз вече изпушвам и ми идва много като задачка.

За договорите - и двете казвате, че сте го дали, но в торбата с предадените ми документи го няма и за това моля, просто да погледнете още веднъж и двете. Сигурна съм, че ще изкочи  Peace

Да разбирам ли, че нещата за Бондюел вече са ок? Ани, ти координираш там - кажи моля те.
Съгласна съм за темите за алергиите и наднорменото тегло.

От 2 дни опитвам да прочета и аз правилата за УС, но не стигам до тях..
Отчет за Летен празник не е наличен, а все пак и сезонът преди зимата отминава. Барбадос и др ни зове,да се постоплим ]
Няма 1 2 , договорът е, в оригинал - Христина-отговорно!!!

Ако СНБМ си пренапрагнеа

# 117
# 118
# 119
Хриси, намери договорът с Мираж. Благодаря и на нея и на Саня за допълнителното търсене...  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт