Априлските деца, пюренца хапват и през есента!

• 13 621
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте отново  момичета! От кашите ползвам на Hip само- харесаха ми и реших да не експериментирам за сега с други. Колкото до Nestle по време на бремеността, четох някъде за голяма антиNestle кампания и ми харесаха доводите им и реших че няма да я ползвам. На Hip  и на Humanna са с АМ и сухо млако а на Слънчо само със сухо мляко и към тях е по-голяма вероятността да  се развие алергия. Или поне аз така съм чела. А за памперсите- някои ползва ли тези пелени за многократна употреба. Много съмм се надъхала да ги пробвам, а не съм намерила коментари по въпроса. Ще се радвам някой да сподели опит!
Много сладки са ви бебочовците ейййййй!

# 241
azvasi пелени за многократна употреба ползва Верчо попитай нея Peace
Аз май станах "на всяка манджа мерудия" затова ви пожелавам сладки сънища!

# 242
  • Стара Загора
Брей, днес ще съм много редовна...

Ама никой нищичко не каза за манджата Naughty и аз го толмозих детето с едно безвкусно пюре от тиквички и картофи на Хипп, с триста зора и много настояване от моя страна хапна половината. Следобед я мъчих с каша ама нея си я ядох аз. До сега давах млечна бананова на Хумана, а вчера й взех на Хип банан и праскова, пак млечна, дано нея я яде повече, че предната я хапнах почти изцяло аз.
Мирка, ние сме основно на Хъджис и съм много доволна. Сега последно обаче взех едни в оранжеви пакети, пише Ultra  thin daipers, те са малко по-широчки отстрани и не й се впиват ластичките в крачетата, че Хъджиса в момента 3ката ни е малко малка, а 4та голяма.

За общата среща и аз съм много навита, ще се радвам страшно много да се видим на живо  bouquet

Лека

# 243
Мамчета, ето ме и мен най-накрая.

Първо искам да благодаря на момичетата от парка на Света троица за топлото посрещане  Hug Обичам ви момичета  Hug

Акварелче, Хриси-Писи - благодаря ви за почерпката  Hug

Реянче, радвам, се , че се запонахме - симпатиите ни с взаимни  Hug За температурата мисля, че можеш да дадеш Панадол бебе за тази вечер, а утре на доктор, но нека да кажат и мамчетата доктори. Дано мине всичко и като се събуди Миленка утре да е като нова  Hug

Много работи искам да напиша, обаче едвам гледам, за това набързо :
1) Докато не ме заболи зъб - няма да стъпя на зъолекар. Много примитивно нали  Embarassed ама какво да правя, не обичам да ме боли  Embarassed

2) за мъжо - не ми се коментира много, ама хайде ...какво да ви правя - след една голяма криза в отношенията ни (това е периода с моята дупка), той повече се старае да ме обгрижва, а пък на мен повече ми хареса да се глезя. Вече съм решила - вилата във врата и газ до дуппка, иначе само ядове  ooooh!

3) След раждането - не съм си представяла, че мога да обичам така безрезервно моето малко слънчице  Hug Иначе не се чуваствам добре в кожата си, защото съм малко дебеличка, ама се старая да отслабна, по-нервна съм, защото съм уморена и ми липсва малко онова чуваство, че мога да направя всичко по всяко време, защото сега мисля не смо за себе си , а и за Боби. Но като цяло - от както го има Боби , вече нищо не ми липсва, и на мен всичко останало, както на Хелън ми се струва по-маловажно.

Уж малко щях да пиша пък се олях, ама за рожденния ден не мога да не се изкажа:

Нека да гласуваме, и да видим, къде ще е най-добре, според анкетата. А иначе освен в София, на мен ми харесва Фенерите  Peace

П.П. Понеже Хелън ми е казала предложението за рожденния ден, за което и благодаря   bouquet, сега аз ще кажа едно нейно предложение, за да сме квит. Моля за следващата среща да се уточним - СЪС ИЛИ БЕЗ ЧОРАПОГАЩНИЦИ  Naughty(признавам си незнам как се пише)  Mr. Green Ами така де, няма само аз да се тревожа, че Боби е най-навлечен от всички бебчета, а пък Хелън да се чуди какво да прави, защото само Еличка е без чорапогащник  ooooh!

# 244
Азваси Hug
Миркааа- мн tenk y (както го написаха в “на учителя с любов" по БТВ репортерите) за снимките...филмчета е страхотно просто...Яна е много нахилена и красива, Хриси е много-много мила, ВаняМ е като момиченце, Ваняиван е мн стройна и готина, а Галката накрая страхотно озвучава клипа,а? Браво на оператор Ценителка и на мултимедия Мирка...(Мирка - ама ти след Елицаи Алекс най-много май бирите си снимала...)
Емма...значи дерето на Янтра,а??? Ами аз имам една мъъъничка палатка – ама мога да приютя оше 1 мама+1 бебе вътре...Тъкмо се чудих кой се е пръкнал на 18.04 – а то – Сумоооо...ами кат разбираш от намеци– туй всичкото дет си го споменала – ракия, вино и др (основно алкохоли и мезета) – ТИ ще го носиш, а??? А Сумо как няма да стои с отворена уста – като има такава майка – човекът направо зейва и остава без думи – от това ще да е!!!
За срещата – ама нали може да е семейна и аз да не съм с таткото??? Той ще е мн депресиран, ако вместо да лети го замъкна с моите "зомбясали" съфорумки! А за Танцен – то се знай, че ще е с мъжо!!! И като се замисля, май е по-добре да НЕ в Сф, че ако е туй всеки ще се прибере кой откъдето (в Сф)...
Голди – на мен пък Милупа оризова ми става супер гъста и аз доливам вода на око...
Днес напълник ТанкИнгланд с Девин изворна, зехтини и оцет-балсамико, ябълки, моркови и т.н. и точно пред асансьора - прас - скъса се лентичката на багажника - и оцетът се счупииииии...та бях сама - и се бебето и с все багаж - мъкнах кофи, бърсах - сега още вони целия вход на оцет (ама поне балсамов) - и само дето се притеснявах, че ще остане огромно кафяво петно пред асансьора _НЕ!!!! Остана ОГРОМНО бло петно - - не кафяво! Та да знайте от мен, не с Пропър, не с Бинго - с оцет се чисти!!! Дето сме по-така...хм...зрелички си спомняме - ленинските съботници - как се търкаше чина с шкурка и после с кърпа и оцет,а??? Да, ама Сиси не си спомняяяя. и сега за наказание - тя ще организира срещата Hug Сиси - ама ти тилкова присърце си се заела...И от нашия набор "над 30" - предлагам Ласи...та Класната взе да формира организационен комитет - Сиси, Ласи (ако са съгласни де) - и от Търново - Хикс? Или Теоилео??? Аз момичета да си призная, много си падам по лидерщиата, ама нали ще съм на работа...то най-вероятно точно тогава да ме ппратят и някъде де...ама предлагам лкато запием на 18 и направо след 10 дни да ходим при Ася в Пловдив на гости...Ася - - яяяя сериозно...Къде зачезна - пусна ни мухата - и дим да те няма!!!

# 245
А на 18.04.09 с чорапогащници или без???

# 246
А добра вечер!

Значи ние бяхме на памперсите Pampers 4 + и беше тесен в кълчиците и и се обраазуваха червени линийки, който пускаха кръв понякога, иначе нагоре и бяха екстра! А ако недай си Боже сме навън и не съм сменяла памперса и не се е нааквала, после той е отбелязан, все едно съм го лепила за кожата и така е цялата релефна и червена  Cry За сега Хъджиса се справя перфектно, някак си горе са по теснички смисъл по по тялото , може би заради ластика, а долу към крачката са по хлабавки- абе харесаха ми! Ще видим как ще е утре Simple Smile

Ванче как ще си пълничка бе! Супер си си ! Няма защо да ми благодариш.Да цункаш Бобката - голям е чаровник!
За чаропогащниците аз предлагам така - от началото на октомври до края на март- задължително на всички срещи се ходи с чорапогащници, освен ако температурата на въздуха не е над 23 градуса  hahaha Peace Hug

Сис едиснтвения начин за който се сещам да се обединят 2та албума е от единият да се свалят на компа всички снимки и после да се качат на ново в другия, което си е супер голяма играчка  ooooh!

Реяна дано Миленка утре е по-добре, иначе звъни на педката  Peace

Анилинда как сте, пиши при първа възможност!  Praynig

Миленка къде се изгуби наистина, липсваш тука да знаеш!  Как  ми се гледат хубави снимки. Как сте с Мимето:peace:

хЕленче ми то бирата е като жива вода за нас двете с Петя ний за туй я редихме по скамейките  Crazy  Това с оцета ме разби  Joy, а аз Хамъра как съм го товарила- то не са картофи, бутилки, дрехи, моркови, абе щом наврях 15 бири и две горнища , значи има място, ама кога ли и на мен ще се чуе "пук"  #Crazy newsm78

Лека нощ сладки майчета и още по-сладки бебчета

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 00:43 от Aquariel

# 247
Може би и аз имах по-идеалистична представа (надявам се да стане така с второто Mr. Green), ама все си мислех, че като дойде бебо и хоп - ние ще станем бетон от любов, подкрепа и всеотдайност, но нейсе newsm78;

Верчо, е наистина много точно си го казала! Simple Smile Поне и за мен важи Laughing

Мусито, и аз бях спряла пюретата, докато бяхме хремави, но после лека-полека пак ги въведох. Давай отначало по-малка доза и дай кърма после докато си стигнете количеството пюрета Peace

azvasi, добре дошла! welcome

Пепа Илкова, и Лидия пълзи назад доста успешно! Laughing Laughing Днеска я наблюдавах - ами вече се е научила да пристъпя с крачета, но не се сеща как да си отмести ръчичките, за да пропълзи горкото Grinning Но въпреки това някакси на отскоци се движи напред. Peace

За кашите - днеска най-сетне взех на Хумана  с ябълка, Аквариелче мерси за съвета! Hug и на Милупа бананова, но е млечна.  Simple Smile

Аквариел, памперсите на "Памперс" как така нямат ластик?? newsm78 Тука всичките са с ластични лепки, дето се разтягат! Thinking Между другото Лидия като се беше подсякла адски от памперс, обаче тройка, минах на четворка, която е от 9 до незнам си колко кг, а ние сме 7 кг! И дори и сега понякога леко се зачервява! Thinking

Я, кажете за този Камомил - какво точно е това? Че ще имам възможност да ми го купят от Бг, ама да дам малко повече подробности!? Мерси Hug

# 248
Ами пък ий като спите, аз ще ви досаждам!
Ето 2 малоумни стихчета, които декламирам на Елица:
1) Докато хапва:

Мама:
Елица-хубавица
вече е голяма
хапва със лъжица
дава й го мама

Бебе:
Ах, кога ще стана
тоооолкова голяма
да мога сам самичка
да хапвам с лъжичка

Декламира се по време на пюремазане и предизвиква луд смях и фърчене и пръски на оранжеви материи по дивана (белия).

2) докато се гушкаме - това обаче не съм го сътворила аз - оригиналът е за Аля:

- Дай на мама бузка - мама да я схруска!
Еличка кротки става, бузката подава.

(следва целувка от ваша страна по едната бузка)

Еличка кротки става, бузката подава.

(следва целувка от ваша страна по другата бузка)

Еличка кротки става, но бузка НЕ подава...

- Тази мойта мама, станала голяма,
а още не знае, че трета бузка - нямаааа!

И пак следва бурен смях и кикотене...Емма - не му го казвай това на Сумо, че съвсем без глас ще остане милия!!!
(следва целувка от ваша страна по едната бузка)

Я казвайте с какво занимавате бебешорите
- все се обвинявам, че не й говоря одстатъчно и т.н....дайте да предлагаме "игри" (доколкото това е възможно) за техните способности (а те са неограничени!)...

# 249
Забравих да кажа, че видях снимките от срещата - много сте хубави всичките, еххх че много бира е имало, като някой немски бирен фест! beer3 beer3 beer3 cheers

Искам да попитам мама Хриси-Писи - каква е тази триколка? Доста удобна ми се видя! Blush Mr. Green

Хелънче, ние основно пеем на Лидия, много я целувам с цел да се смее и пищи! Crazy Crazy Crazy
Понякога УЖ кихам, УЖ се оригвам  Crazy Crazy - много й е смешно на нея, та и ние се смеем заедно Mr. Green
Все търсим "копчето" за смях с разни такива щуротии #Crazy Laughing

# 250
Абе, хора, тези Хъджис не са ли всъщност Хъ/агис или аз нещо пак не съм в час? newsm78 Аз ползвах известно време, но хич не бях доволна. Сега взех някакви гръцки- Елкос, много са хубави и лепенките им са ластични за разлика от Памперс.
За срещата.ако мога да помогна съм насреща.
Майкее, то съмнало. Хайде лека, че утре пак бая работа ни чака!

# 251
ааа, и да споделя на всички мами с НОЩНИ кърмения - след като моите станаха просто безчет, реших след 6-я есец да отучвам! На 08.10 направи 6, подарих й един цицен ден и от миналата нощ - отучвам - така, както всички ми казаха, че са отучили (явно няма друг начин - освен тези щастливки, дето сами са им са отказали!) - та варя едни чайове и през нощта падна едно мрънкане и едно пиене на чай ooooh! мноооого зле ви казвам - но можело, значи - почти не рева - почнеше ли да мрънка, давам чай и така - за цялата нощ изпи 100 мл чай, това е за цялата нош - вместо да давам 3-6 пъти да суче...мисля, че явно не е толкова чак гладна, а просто или се буди, щото й е скучно, или сънува нещо - абе бебешки работи -  но си мислех, че ще е позле...то не че днес не съм хептен гроги, но мисля, че ще успея - дала съм си 2 седмици срок, ако не стане = ще  мина на адаптирано през нощта...айде стискайте палци...че вече просто не издържам!

# 252
ЛУРДЕС хъджис-а имат ластиче отзад на гръбчето, което се разтяга, много удобно изглежда и не пропускат като памперса, смисъл по-плътни са.
Аз взех Хъджис Премиум 4-ка Wink

TeoiLeo ето за тези става дума- английски са, не са американски като Памперса, ама честно казано и кърпичките и пампитата повече ми допадат...-

хЕленче страхотни стихчета!!! Аз ниаккви незнам и пея една измислена песничка на Габа за приспиване, иначе и аз имам чувтсвото че не и говоря достатъчно. Стискам палци да се отучи Еличка бързо от нощните цокания  fingerscrossed

Ама и незнам никакви песнички или стихчета, совен тия най- известните за зайченцето бяло и мила моя мамо и тн ама тях не ги знам целите и съм си ги дръпнала на компа и си ги пускаме. Иначе с Габа се забавляваме основно като заредим музиката и пеем двете или аз и правя пръци на коремчето, тая вечер пищеше яко от кеф...много и харесва, а и и правя "буба лази" и я уча да пляска с ръце Wink

Наистина момичета споделете как забавлявате бебоците и какви песнички и стихчета им казвате и какви игри играете с тях  newsm78

# 253
Добрутро, ох, много ми се спи smile3507
Кафето днес е от мен

Хелън, успех с нощните хранения, т.е. с махането им Laughing ( абе ужасно е да не може да се наспи човек).

Акварел, и аз ползвам Хъгис от доста време, много са хубави. А за кашата на Хумана се чудех как да премеря 45 г. Thinking .Аз сложих 10 мерителни лъжици от АМ, те са по 4г., та 10х4 уж е 40, ама май гъста стана...не знам де, но нещо не я яде.

ЛУРДЕС, само при нас в Бг Памперс са без ластици.

За срещата съм за, където и да е ( само май ще трябва да "нося" освен мъж и още едно дете).

Чорапогащи нямам  newsm78

Айде, лек и хубав ден!

# 254
МА моля ви се всички обърнете внимание в колко часа си пиша поста 8:21!!! И Сумо СПИ  #Crazy  #Crazy  #Crazy - вие разбирате ли за какво иде реч??? Туй е чудо невиждано ви казвам! Нивгаш, повтарям НИВГАШ не е спал до толкова късно!!!Снощи му дадох от Chamomilla-та 3 гранули, през ноща се събуди в 2 и нещо, в 4 и нещо и в 6 и нещо (като стана тъпия му баща) и още спи! Ще се гръмна ви казвам!!!! Не знам дали е от гранулите, ама.....луда работа. За съжаление едва ли мога да ги давам всяка вечер  Rolling Eyes.
 ЛУРДЕС, тая същата Камомила е хомеопатично лекарство-изписа ни го педиатърката за зъби евентуално-при нервност, безпокойство, безсъние....и аз все още не знам дали му растат зъби, ама му дадох, щото и аз като Хелън откачам-ама на час-час и половина се буди вече 2 месеца-как се издържа.... В тая връзка Helenblondy, аз съм с тебе в борбата ти с нощните кърмения, дръж ме в течение и ако има успех-давай и аз да давам...чай или каквот' е там  Peace
 Ние сме на Huggies от как се помня и проблеми с тях не съм имала, наистина ластика им ми е мнного удобен.
 Ох, даже нямам сили да пиша простотии, така се радвам, че онуй кърти....
 А за трансгалактическата среща...аз от снощи му надувам главата на моя мъж, представям си ако се видим...аз няма да искам да си тръгна. Айде, че .....отивам да чистя, оня темерут (на Сумо тейко му) в такова състояние е оставил готварската печка от тъпите си пържени филии сабахлян....

Общи условия

Активация на акаунт