Априлските деца, пюренца хапват и през есента!

• 13 627
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • Добрич
Takaa...

Как мина днес софийската среща-никой нищо не казва.Ние си спретнахме една добричка среща и сме много доволни Grinning

Ема,можеш да дадеш Хамомилата Peace

За зъбите-признавам си още не съм се наканила  да ме погледнат.

С мъжа  ми се обичаме както и преди,но сега е по-красиво:имаме си детенце Heart Eyes

А след раждането ми е много по-спокойно,май никога не ми е било толкова хубаво Wink

Айрин,ти ме видя-слагам малко грим,а отскоро и парфюм.Дезодоранта не съм го спирала Peace

# 181
Здравейте!

Да започнем  с въпросите на Дидиморка Peace
Как ви се отрази бременноста и кърменето на усмивката,някой каза за кариеси и аз затова да питам-? Амиии сякаш са си същите зЪбите ми newsm78
Как са отношенията с партнера,демек онази другата част на света- мъжката половина на семейството? Караме се доста!Отчуждени сме някак..все се раминаваме Rolling Eyes
И как се чувствате след раждането в смисъл ,по-силни,по-слаби,много нерни или много по спокоини от преди бременоста и децата? Ами как се чувствам...Чувствам,че обичам накой толкова много,такава любов не съм изпитвала към никой досега,естествено,че към Дани GrinningПо уверена съм,по решителна,по самостоятелка...абе в положителна посока е промяната ми определено Peace

Емма аз за зъбите давам само Камомила...вечер като стане мноог нервен и раздразнителен PeaceДали помага....ами аз си внушавам,че помага и давам!
alokazia ей сега ще сложа една снимка на Дани в албума,но на себе си-Не Naughty Тъй като гледам това предложение и за наши снимки не се прие Thinking
Буренче и моя се буди повече от обикновено нощем да цока,но кърмата ми си е ОК Peace Не мисля,че има нещо общо и при вас буденето на 2 часа с намалянето на кърмата ти!Аз ще ти впиша мерките на Жоро доколкото помня и предния път аз ви писах и на 1-ва страница ще ви изтипосам,че май ви няма newsm78

Не се притеснявайте да пълните темата бе момичета....само да ви кажа,че  и другата вече е готова,така,че....пишетееееее Mr. Green

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 22:24 от sisee

# 182
  • София
АНИЛИНДА много внимавай наистина с ушите, много е опасно и нали знаеш, че при бебетата всичко се развива много по-бързо. Дано не е това което са ти казали  Praynig

Айрин аз попринцип не съм много по гримовете, но не мисля че е проблем слагам си  Peace Относно парфюмите и дезодорантите също ползвам, но естествено не се пръскам в стаята на Ради. Май наистина прекалено я пазиш. А това дали ще попадне или не, също не мисля, че е проблем като се замислиш какъв е прахоляк навън и всичко влиза в количката и какъв въздух дишамеееее Sick

# 183
  • София
Anilinda, мисля че от зъби не може да плаче непрекъснато детето...Панадолът му е успокоил болката, за това е заспал....Много е гадно дете да го болят ушите. А е и опасно ...
Само като прочетох как страдаш и ти, и детенце и ми се отщя да пиша за каквото и да било друго Sad
Хайде по-бъро да идва утре, че да го иди вашата лекарка и да започнете да го лекувате !!! Тя може ли сутринта да го прегледа?
Аз на твое място шях да взема антибиотика... Не те упреквам, само си казвам мнението.

Спокойна вечер ви желая  Hug

# 184
Ха сега да ПРЕПЪЛНЯ темата (Сисе – че да направиш новичка пак  Hug)
На срещата бяхме: ВаняМ, Ваняиван, Ценителка, Акварел, Реяна, Галиво, Хриси-Писи, една приятелка на Реяна, Петя (с която се запознах там  Hug) иии...ха сега де...абе и още някой (да не се сърди сега!!!). Днес отидох с 2 часа закъснение на тази нашта среща, Умряла от глад и жажда и кво да видя – Мирката донесла цял багажник (багажник на МагИнгланд, не на кола, което ще рече – повече от кола!!!) бира  cheers (Айрин - поздрав за теб beer ), а пък Хриси-Писи и още някакви феи-добронамерки купили пържени картофки с майонезчица и кетчуп  eat...и моят както мърмори като ям такива неща – елате ме вижте – първо си хапнах и пийнах, та тогава се освестих да разгледам бебетата – мерси, момичета!!! И една цигара изпуших, ама това с много малки букви – да не гопрочете някой... red АНАТЕМА-АНАТЕМА  smile3538...ама и други кърмачки пушеха – АНАТЕМА-АНАТЕМА-АНАТЕМА!!!
ВаняМ и Емма – нали щяхте да пишете по-рядко tongue
Танцен – много мило и сладко успокоение...въпреки че не съм дълбоко вярваща ми прозвуча много окуражаващо...
Да уважим и дидимора (пък който си иска да ме чете) – че много земни въпроси е сътворила:
Мойта стоматоложка е в майчинство (днес дойде на нашата среща) и не съм се преглеждала скоро...
С партнера много се стараем (и аз, и той – сега прочетох, че и у Стефания се стараели) да са нормални взаимооношенията и  много често сме на ръба, ама аха-аха да изпуснем положението и го овладяаме – понякога си мисля, че съм най-щастливия човек, защото съм заедно с любовта на живота ми  Heart Eyes , понякога му се дразня за кво ли не...днес напр. си взех бънджи   jumpuu и с примряло сърце се прибрах вкъщи – очаквах голямо мърморене – че няма къде да стои, че се превръщам в една от всички други майки...и като го закачихме, и като седна пред Елица...направих им снимка, как Иван с малоумна усмивка стои и люлее Еличка...иначе – мрън-мрън – пуууууу....А за секса...ми на мен мн ми се спи  newsm46...нали ставам пи 2-10 пъти нощем...
 И как се чувствате след раждането в смисъл ,по-силни,по-слаби,много нерни или много по спокоини от преди бременоста и децата? – от всичко по-малко...но някак си намирам смисъл вече в живота..и всичко др ми е по-дребнаво...дано запазя това чувство и на работа...
Доли – и аз искам да не ходя на работа, но преди да изляза в майчинство си “поговориха” с мен, пък и от таткото нямам подкрепа...
Халиотис – Мики е голяма принцеса!!!
Анилинда – писах ти на лични...
Айрин – откакто родих СИ ОБЕЩАХ, че ще използвам грим – и използвам!
Наана – много добре, че не е съдово...А ЯМР нищо ли не показа??? И това е добре! Значи остава “на нервна почва”  Stop  Продължавай и успех!
Кау – много ме обнадежди с твоите отговори – че след първото нещата са..., а след второто се оправят...(чу ли бе, Стефинко???)

АМА ТО ТОВА СИ Е ГОЛЯМ ШОК бе, момичета  Shocked Rolling Eyes #Crazy – както сте си били двама и изведнъж – прък – пръква се не друго, ами човече ви казвам  newsm30 , дето си и отговорен да спи, да яде и човек да стане – жив човек се появява – и всички ти опяват, че ти си МАЙКА, и ти си СИЛНА и т.н. и т.н. – АМАН – ами как няма да психясаш и да се попроменят взаимоотношенията с Него...но да си призная, аз пиша само ечер, когато той е тук, и вместо да..., пииииша ли пиша - на вас...ама то ще спирам май и аз като някои други!!!  hit
Ааааа, пък Ваняиван беше със старите си дънки...А Реяна почти научи и моята Елица да казва “боц” – Миленка го прави идеално – и здравей казва (подава ръка) – абе дете  генийче ви казвам – на МАМА се е метнало...

айде стига да не си кажете..."таз лудата пак писала-писала..."...Целувки!

И Класната пита де се дяна Кръстницата???

# 185
Абе петък вечер да не сте плъпнали по клубовете???

Само на Ася й е простено да не пише - тя сигурно лудее в пловдивски култов бар нейде...

Аааа, момичета - днес Ваняиван сътвори страхотна идея...значи, предложи, вместо да се чудим кой да каним на рождените си дни (на бебоците де) - и кво да купуваме и на кой ден кой да си празнува - на 18.04.2009 (събота) да направим ЕДИН ОБщ РОЖДЕН ДЕН... в някой клуб...с всички бебоци и майки - да съберем пари - да купим еднакви подаръци (едни за момченца и др за момиченца) - абе дори и избрахме клуб и т.н....та идеята е ВСИЧКИ да присъстваме - софиянки, варненки, димитровградчанки, кърмачки (реализирани и нетакив), некърмачки, захранили и незахранили, брюнетки и умници ( hahaha Hug Embarassed)...и защото повечето сме в Сф (ами сори, ама...) - да поканим и всички други, извъм Сф (аз НЕ обичам думата провинция - щот съм си оттам Joy) - и всеки да се разбере с някой - кой къде ще спи - да си поканим другарче, един вид...Ваняиван   bouquet за идеята...айде сега една тема за размисъл! Ванче - мали не се сърдиш , че ти споделям идеята???

# 186
  • Варна
Здравейте!

Софиянки, явно сте си изкарали добре. Още веднъж ви казвам, че благородно ви завиждам Cry Wink. Много ми липсва копмания тук.

Що се отнася до въпросите:
- за зъбите - не съм ходила още на зъболекар след раждането, но аз ходя само ако ме заболи. Сигурно ще има някой друг новопоявил се кариес, на някой от малкото зъби, които ми останаха напълно здрави Close Много съм зле със зъбите, дано Малвина наследи на баща си, той няма ни един кариес или подобно.
- за отношенията - определено има подобрение. И преди не сме се карали много, ама сега съвсем рядко се джафкаме. А когато сме заедо тримата и си лежим примерно в леглото, сърцето ми се изъплва със щастие и любов
- за раждането - определено по-спокойна относно нервите. Единственото кофти е, че ми е скучно понякога като сме само с нея и не ходя на работи като преди, да се срещам с разни хора.

МАМЧЕТА, хайдееееееееееееееее колажа вас чака, много слаба инициатива дотук. Само 19 майчета. Повече от половината са готови. Така че и останалите мамчета да качват. И пак повтарям:
- Надписвайте снимките с името на вашето бебе, вашето име и датата на раждане.  Peace
- Подбирайте снимките, така че да се вижда цялата глава на бебчо, по възможност в анфас  Peace

# 187
И Класната пита де се дяна Кръстницата???[/quote]

УУУУУ, Ей ме на !
Аз пък  как точно срещата с пиячката пропущих  -тю да му се не види!
Йощи съм при мама на ГОряховица - сега по никое време клепя и чакам бащицата да са домъкне от Сф с влак (трак-трак) щото като му разправям,че няма да има билети за АвтобУс, не ми вярва. Тъщата (демек мама) мъ прати да скрия един ключ на тайно място долу пред блока, за да не звъни зетя и да вдигне блока на глава като са довлече. То Ша съ яде, Ша съ къпе, и ей го на станало 5 часа и дзвяра са е облещил. И те така....
Много одобрявам идеята за общ ден рожден
Скоро четох, че февруарките организират среща догодина на неутрален терен (май на Узана беше) и леееекинко им завидях за ентусиазма. Ще е страхотно и ние да се организираме и да се съберем! Който е съгласен моля да гласува!
Лееека и меееека....

Alokazia, утре ще сфотам момата и ще я курдисам в колажа - накъде без нас!

# 188
Алоказия,я кажи повече за този колаж,че аз съм от по тъпичките Joy(бавно загрява реотана)и не знам как и къде се качат тези снимки.Бе въобще нищо не ми е ясно май,къде съм тръгнала и аз  Banghead

# 189
  • Варна
Алоказия,я кажи повече за този колаж,че аз съм от по тъпичките Joy(бавно загрява реотана)и не знам как и къде се качат тези снимки.Бе въобще нищо не ми е ясно май,къде съм тръгнала и аз  Banghead

Прочети моите постове 1-2 странички назад и всичко ще разбереш  Peace Peace Peace

# 190
еееее много хубава тази ваша идея Peace ние от кога я умуваме и по скоро Стеф първа предложи и то забележете на неутрален терен което ще рече около Велико Търново!Така,че Софиянки сори,ама ще се срещаме в провинцията Wink да няма сърдити!На тез дето живеят в околностите-а Честито Peace На мен колко ми се иска наистина да се организираме и да се видим и да направим един общ рожден ден на децата.....дали е възможно да стане бе мамка му  Thinking да взема да направя един списък със желаещите newsm78

1.Сиса /демек аз/
.........
........
......

Аз се отчетох със снимка на Дани за колажа и наистина момичета най-добре слагайте снимки в анфас за да стане по "подреден" колажа Peace като отворите албума и видите Малвина ще разберете какви снимки е най-добре да се слагат  PeaceДавайте по организирано,че да не ни подгони класната  Mr. Green

Айде лека нощ от мен!

Такааааа....понеже има неразбрали все още къде се слагат снимки за колажа пък и не четат ВНИМАТЕЛНО постовете на alokazia,която се зае да го прави ще ви кажа,че на 1-ва страница слагам линк към албума където можете да качвате снимки Peace

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 00:08 от sisee

# 191
Здравейте прекрасти мами!
За срещата днес-беше ми страшно хубаво! Радвам,се че и най-накрая се запознах с Ванчето,коато е много симпатична(както си и мислих де)! И се радвам,че Хриси писи ми е съседка(да се обадин да почерпя и аз ей) Hug Радвам се и че се видях с Мира,която не бях виждала отдавна! Че ми беше много приятно и с Еленка и Галка няма да говоря(щото май си ми личи-тоест предполагам,че го усещат) Heart Eyes Еленке много мерси за сладките думи за Миленка(генййчето на мама Joy,дето от 1 месец се учиме къде е лампичката,къде е мама и тн и то котката вече разбра,ама генийчето не hahaha)
Ласиииииии вчера ти писах на лични да фащаш Емата и бързо в София за срещата,ама явно не си ми го получила Heart Eyes
Идеята на Ванчето и на мен страшно ми харесва и не е трудна за осъществяване-ще бъде страхогно Hug
Калли надявам се не си се обидила-вчера ти отгаварих на ЛС-то,но явно и ти не си го получила #Crazy
Танзен мерси мила-винаги съм ти се радвала на силната вяра в Господ(а си мислих,че аз съм силно вярваща #Crazy)! но ти някак успяваш да живееш с постулатите,което е най-трудното! Много оптимистичен беше постът ти наистина Heart Eyes Само че не знам как се прощава такова нещо! Аз съм простила,доколкота да ти го мразя-аз не го мразя,просто не съществува за мен(е понякога ми избива много яд,огорчение и злоба,но не го мразя! Обаче съм му дала едно голямо игноре!!!
Дидиморке-отношенията с половинката след раждането ни са като от приказка-навсякъде цветя и рози rotfImbo След раждането и кофти случките ми порастнах страшно много,глезанката в мен си отиде(което не чак хубаво), много по-силна съм и най-щастлива на Земята-имам си Миленка(една безусловна и гигантска любов) Hug
Айрин точно след раждането(разваляне на фигури,умора и тн) най-силно имам нужда да се чувствам красива и да се чувствам жена,а не само майка! цапотя се ,мажа се,пръскам се-всичко,което ме кара да се чувствам по-добре Peace
Еленке обади ли се на гледачката?

# 192
Емма, и на мен момичетата ми казаха как да правя плодови пюренца - вариш в малко водичка или на пара Peace Лидия вече си хапва с кеф круша, ябълка, слива Simple Smile

Лидия хапва повече пюренца вече (месното с ориз на Хипп много й е харесало ми каза майка ми, изяла го е цялото - нещо нечувано до момента Crazy Crazy Е, да видим как ще е тия дни, да не стане пак злояда Laughing)

Буренче, кърма имам, цедя се, но въпреки това Лидия като заспи около 20.00 - 20.30 се буди минимум 3-4 пъти до 12 вечерта преди големия сън до към 4-5! Shocked И само как се буди - с рев, почти винаги се е обърнала по корем и реве, кой знае защо?!? Thinking #Crazy

Анилинда, стискам палци да се оправи Кръсти бързо! Praynig Hug

Айрин, пръскам се, пръскам се с миризми разни! Laughing Сега като ходя на работа слагам задължително, че и без това колегите ме питат спя ли, а без ФДТ - представям си! Shocked Rolling Eyes #Crazy

Сисе, как изглежда това камомила за зъбите? На коя фирма е? Да си го поръчам от Бг! Thinking

Как ви се отрази бременоста и кърменето на усмивката,някой каза за кариеси и аз затова да питам-? Ами имах 1-2 кариеса още като бях бременна, но се оказа, че не са били за правене, но явно попаднах на  Money Money Money Money алчен зъбар (съсловието моля да не се засяга Praynig Praynig Praynig), който искаше да ми вади и мъдреците, които растят ДА НЕ БИ да направели проблем докато съм бременна!?!?!? ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Оттогава така смотано ми направи един кариес, че не мога да ям нищо на сума ти зъби - станаха супер чувствителни, с две думи, че много дълго стана - трябва да ходя да ми вадят нерви! Crazy Crazy

Как са отношенията с партнера,демек онази другата част на света- мъжката половина на семейството? В началото бях добре, после много взе да ме дразни Thinking Но сега след раждането хич не мога да търпя щуротии, казвам всичко директно и стават караници, въобще трудна работа. Полагам усилия, както беше споменато до момента Peace.

И как се чувствате след раждането в смисъл ,по-силни,по-слаби,много нерни или много по спокоини от преди бременоста и децата?
По-силна съм в много отношения, няма вече мрън-мрън, лигавщини, глезотии Naughty По-уверена съм определено, гледам си детето, то да е добре, това ми е най-важното нещо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes! Peace

Иииииии, софиянки!!!! БРАВОС за срещите Crazy! Hug

# 193
Здравейте в тази късна доба, ама докато сваля снимките (зареждах батерията на фотото) и докато свалим и клипа с помоща на Васко, стана утре  Mr. Green
Значи срещата беше супер! Много съм доволна че видях всички мутрички дето ги бях виждала само бременни, запознах се и с Хриси и със сладкия Марти- изглежда като голямо момче а не бебе Wink  Пети(pettty) с Макси- страхотни сини очи има този Макси бе...
 и с една дружка (по-добре звучи от фриендка) на Яна, Диди с нейната госпожичка Ана. Съгрешихме с бира, дюнери  и пържени картофки и цигарки (АНАТЕМА  bishop - хЕленче виж к'ва иконка ти избацах в  допълнение - ей не внимаваш значи с тия иконки  hahaha)
Много благодаря на всички момичета който дойдоха от далеч! Страхотни са ни бебчетата, най-хубавите на света, че и мамите покрай тях, ми тъй де не е лъжа Peace Няма да изброявам поименно, вие си знаете....Супер си изкарахме! Ето и снимковия м'триал - Тук и клипчето Тук Има само един проблем, снимките общите дето ги правихме не са излезли снимки ами като ефект на клипа, изглежда камерата няма опция да снима снимки. Много се извинявам, мн ме е яд ама кво да се прави  ooooh! Идеята за общия рожден ден е брилянтна! С две ръце съм "ЗА"!

По въпросите на Дидето :
1. Зъбите май са добре, като изключим един пломбиран дето ме боли от горещо- не искам да знам защо  #Crazy
2. С Васко се дърпаме повече, ама се и обичаме повече, абе не мога да кажа че не се разбираме, ами сме на моменти по- изнервени, което мисля че ще отмине  Peace
3. Чувствам се супер! КАто че ли нещо в мен си дойде на мястото, където винаги е липсвало! По-уверена съм , по-отоговорна, по-щастлива и никога не съм мислила че може да обичам човешко същество толкова много и по този начин!

Пак стана ферман!Благодаря на всички що ме изчетоха!

Аааааа не мога да не благодаря на Галя и Еленка, че ме светнаха как да си качвам и слизам количката с Габа вътре. ПРОБВАХ„ СУПЕР УДОБНО Е И И СТАВА ЗА СЕКУНДИ И НАЙ–ВАЖНОТО НЕ МИ ТЕЖИ!  newsm20

П.С- Айрин аз се мажа, пръскам, мацам, чак на косата си слагам и пяна, абе всичко бе! Ми те са вече големи, трябва да свикват, утре ще вземат да се гримират и те  hahaha

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 01:49 от Aquariel

# 194
Опа,
аз вече едва държа очите ама нали да пиша...
Правихме парти за полурождения ден на Ава, който Ава - познайте - проспа! Grinning Иначе беше купон... не див, ама приятен Wink
По въпросите - за зъбите не знам; с мъжа ми - хем има нещо по-дълбоко и голямо зад все що е било, хем сме по-уморени и по-дребнави отколкото съм си предсатвяла. Може би и аз имах по-идеалистична представа (надявам се да стане така с второто Mr. Green), ама все си мислех, че като дойде бебо и хоп - ние ще станем бетон от любов, подкрепа и всеотдайност, но нейсе newsm78; а за мен - да, наистина преоткрих смисъла на "любов" към друг. Хем съм любвеобвилен, емоционален човек, ама сега си давам сметка колко е различно да си майка! :love Преди бях огън и буря и пламък, сега съм по-уверена, спокойна, уравновесена. Повече се харесвам така и дано да се съхраня Grinning

И един въпрос как сте с кърмата ( за тез които кърмят още) не зная не му ли стига какво ли, но се буди по 4 пъти на нощ, добавки никакви не иска. От два дена се мъча да захраня с плодове пюре, ама физиономията насреща ми е  Sick
Буренче, не знам как да ти помогна, защото мойта не се буди през нощта. Защо не звъннеш на консултантите в Майчин дом? Аз това бих направила.

Общи условия

Активация на акаунт