Априлските деца, пюренца хапват и през есента!

• 13 661
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Ама те втърдяват ли се бе???? Чурките, имам предвид??? И таз добра - и кога се втърдяват? Ама щръкват ли нагоре? Хм, не знаех Thinking Сисе - чакам отговор...Сисе - бих те посъветвала да НЕ миеш толкова често лицето на Дани - и да не го миеш със сапун или каквото и да е (примерно "сапун без сапун" ooooh!) - значи, добре е, че си доволна от А-Дерма - но всяко едно миене с вода ИЗСУШАВА - те все още имат безкрайно раним липиден слой на кожичката - щем-не-щем с вода постепенно го отмиваме - и затова трябва по-рядко да се мие, за да може хем да се възстанови, хем да спазваме хигиена някаква (в смисъл - всеки ден, но не по 3-4 пъти на ден!) - особено ако кожата е суха - какъвто е вашият проблем...дори за атопични бебета се предлага да се къпят през ден, дори през повече - е, не и през жегите - просто трябва да се намери баланс - но недей му мий личицето агресивно - ако се лигави - да, обърсвай лекичко (потупвайки, а не бършейки) с памучено тампонче с водичка (преварена, ако не те мързи - абе аз само с нормална го правя)

Емма бе, жена, ама много са ти весели, много, много свежи и едни такива неповторими постовете - то крещене, то сладко от дюли...как ще ни лишиш от тях? И аз като си бях 1 месец в Сливена града голяма без комп и си обещах, че повече "няма да си губя времето с небъдното (демек - виртуалното" - ама...и само вечер мни остава време - точно Иван като се е прибрал - да наглежда Еличка - и той само мърморясва...ама и аз като Ваня си имам коз - "ти пък като летиш всеки уикенд???"...аз скоро се бях чудила коя от вас харесваше лошото време (ама никоя не си призна без бой!!!) - таето, сетих се, АЗ харесвам лошото време - ако вали ИЛЕН дъжд и духа УРАГАНЕн вятър - тогава този уикенд Иван НЕ лети!!!

Тиквичка - сетих се и за типичната БГ куптура без глутен - рожкови, каквото и да значи това/ Значи без глутен са: ориз, царевица, елда (гречка), рожкови.

С глутен са - запомнете го - ПЕРО (Пшеница, Ечемик. Ръж, Овес)...

А аз се губя из квартала - ходя да лепя по градини, чсли, млечни кухни и спирки обяви за детегледачки - знам, че това не е подходящия вариант, но др НЯМА - видях се с доста жени и реших, че мога мн добре да преценя дали някоя е откАчена, (много такива) или нормална - наистина...според мен - съвет към всички - НЕ си търсете жена с опит като детегледачка - ОБИКНОВЕНО (не 100%) те са комерсиални, безпардонни, отракани, замайващи и искат гротесни суми (от типа на 900 лв на месец + храна Shocked Rolling Eyes #2gunfire). Най-добър вариант е баба, доскоро гледала собственото си внуче - тогава са апдейтнати с новите неща (че иначе не са сменяли памперси, все пак) и още не са обръгнали и станали арогантни! Тъй като аз искам човек от 7,30 до 18 ми е МНОГО важно да живее до нас и затова сега обхождам детските градини - мисля, че е успешна тактика, защото вече от вчера сами звъннали 3 жени и говорх с 2 - и така...

# 106
Ася, Честито!   Hug   bouquet НА 29ти е роден мъжът ми, хубава зодия са телците  Hug

Срещата къде ще е? С кола съм, ако не ми е далече, мога да се присъединя  Peace

# 107
Ася честито миличка, пожелавам ти една лека бременност и едно хубаво и здраво бебче на пролет, което да прилича на мъжа ти (знам че така искаш) Wink Моля те отчитай се при нас, ние сме твоите априлки. Много ни липсваш и много се радваме с теб! КАжи сега как се чувстваш, има ли гадене, видяхте ли сърчицето и тн . Майка ми е родена на 29-и април и е страхотен човек  Hug Ако щеш ми вярвай ама се чувствам така все едно аз съм бременна пак  Hug Heart Eyes

Аз мия лицето на Габа веднъж- два пъти най - много само с вода, иначе като сме навън позлвам кърпички Хъджис Pure, много са хубави, за разлика от Памперс-а не оставят гаден лепкав слой, нямат аромати и тн, абе все едно с вода минавам Wink

Срещата утре ще е в нашия парк, аз предлагам да е от 14 часа, ама вие кажете дали ви е удобно, часа подлежи на промяна Wink За сега сме :ПЕтя, Ваня, Яна, аз, ВаняМ, Хиси - Писи. Предлагам да се чакаме пред църквичката или пред пицарията, където решите  Hug

# 108
и един важен въпрос към всички:
кога ще го гласуват това за 1-годишното майчинство???

Някой дали може по-професионално да ни освети по тази тема???

Мерси!

# 109
Ох, разплаках се!!!
Не съм чувала нещо толкова хубаво от доста време насам!!!
Ася, пожелавам ти всичко най - хибаво и ни разкажи как си моля те - искаме да знаем всичко - отчитай се при нас!!!
МНООООООООООООООООГО СЕ РАДВАМ!!!!!!!!!!!!

# 110
Акварелче - (обещавам, като се запознаем "истински" да спра да ти казвам така, дано не ти е неприятно Hug). Мен ме устройва в 14 часа, може съвсем мъничко да закъснея, но в рамките на 15ина минутки. Моля те ми остави твой мобилен, че има съвсем малка вероятност нещо да не уцеля съвсем точното място. Моят е 0897 877 651. Целувки и лека вечер! 

Това беше за лични, но  някой не си е изчистил кутията;)

# 111
Ето ви малко снимки от кръщенето на Фил:
Това е в самото начало с Ародоет (кръстницата му    Simple Smile Simple Smile Simple Smile)

А тук вече е кръстен    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes:

# 112
  • София
Ася   Hug  Praynig  bouquet

Ей, ама много готино времето тия дни, направо се разбихме от разходки. Нашият татко е в командировка и си извикахме баба (майка ми) и по цял ден се размотаваме и ужким сме две жени вкъщи, пък голяма дезорганизация цари  ooooh!.

Емма, успех  Peace. И на мен ми се иска да се организирам, ама ще го отложа от понеделник  Wink.

Велин не се е научил още да крещи силно, по-скоро го кара деликатно такова  Laughing. Ама от вчера взе да ръмжи, на мама меченцето  Heart Eyes. Днес за първи път се опитах да заместя хранене - дадох му към 125 гр. пюре и после да цоца, нали така се процедира  newsm78. Тия дни ще започна с оризова каша след обяд, нашата педи каза, че трябвало всеки ден да му давам каша, не е ли много? И още нещо да ви питам - на вашите дечица колко им е хемоглобина? При нас е 111 и било ОК, ама тая докторица много бързаше и нещо й нямам много вяра....
Айде стига толкова въпроси  Mr. Green

# 113
здравейте милички!  bouquet
Хелън-жената пак ми се обади-много сериозна излезе! Намерила е друга гледачке,която вече чака да и се обадиш и да се срещнете за интервю! жената живее точно на входа на ЮП,казва се павлина Дончева-0886927706! Надявам се да ти свърши работа този път! Успех Heart Eyes
Ванче аз ще ходя утре и много ще се радвам да се запознаем!
Хриси Писи можем да ходим заедно натам ако искаш Peace
На мен в 14 ми е идеално! Предлагам на църквичката?
Стефинка честито ти кръстено момче!  bouquet

# 114

Срещата утре ще е в нашия парк, аз предлагам да е от 14 часа, ама вие кажете дали ви е удобно, часа подлежи на промяна Wink За сега сме :ПЕтя, Ваня, Яна, аз, ВаняМ, Хиси - Писи. Предлагам да се чакаме пред църквичката или пред пицарията, където решите  Hug[/color]
Мацки, стига сте ме игнорирали, де   Laughing
колко пъти питам къде е срещата, вие се правите на ударени  Hug
Вярно, че не ви познавам, но никога не е късно.
Кой е "нашия парк"?  Peace

# 115
Стефинка честито кръщене на малкия ФИЛ голям сладур  е станал
 smile3525koalkata и ние не сме от най грамогласните ,само леко такова ехидничко го прави Габка мрънка си по скоро от колкото да вика  newsm03,ние още не сме правили изследвания така че незнам нашия хемоглобин колко е.

# 116
  • София
Добра ви вечер Simple Smile

Аз урина взимам с тези колекторчета и досега не съм имала проблеми  Peace Докито каза че урината е чиста, имало 1-2 левкоцита (май това беше  Embarassed ), а хемоглобина е 128 и каза че е ОК Simple Smile

Кали парка е, парка на Света Троица, на края на Пиротска (може и там на края вече да не се казва Пиротска де), къдто завива трамвай 22 Simple Smile

# 117
Добра ви вечер Simple Smile

Аз урина взимам с тези колекторчета и досега не съм имала проблеми  Peace Докито каза че урината е чиста, имало 1-2 левкоцита (май това беше  Embarassed ), а хемоглобина е 128 и каза че е ОК Simple Smile

Кали парка е, парка на Света Троица, на края на Пиротска (може и там на края вече да не се казва Пиротска де), къдто завива трамвай 22 Simple Smile
Мерси, Доли  Hug

На Мишо хемоглобина е 116. Д-рката каза, че е ОК. Ама на мен ми се струва нисък, знам ли  Thinking

# 118
  • София
Моля, моля Кали  Hug

Незнам за хемоглобина колко трябва да е, някъде май бях чела ама по-късно ще се поровя, то нали знаеш, че аз на нашата педка много вяра й нямам ама ми се струва добре 128. По-късно ако намеря някаква информация ще пиша Peace

# 119
  • в илюзия
Ася много се радвам . Пожелавам ти едно хубаво детенце на края на април 2009.

Леле колко зле съм излязла Sick

за крещенето - ние си викаме бая , направо си крещим

да се похваля от вчера сме месоядни , захранихме се с пюре на ХИПП с пилешко

Хелън и мен ме интересува дали ще ни хване нас едогодишното майчиство, Знам , че влиза от 01. 01.2009 но дотам с информацията

Общи условия

Активация на акаунт