Емма бе, жена, ама много са ти весели, много, много свежи и едни такива неповторими постовете - то крещене, то сладко от дюли...как ще ни лишиш от тях? И аз като си бях 1 месец в Сливена града голяма без комп и си обещах, че повече "няма да си губя времето с небъдното (демек - виртуалното" - ама...и само вечер мни остава време - точно Иван като се е прибрал - да наглежда Еличка - и той само мърморясва...ама и аз като Ваня си имам коз - "ти пък като летиш всеки уикенд???"...аз скоро се бях чудила коя от вас харесваше лошото време (ама никоя не си призна без бой!!!) - таето, сетих се, АЗ харесвам лошото време - ако вали ИЛЕН дъжд и духа УРАГАНЕн вятър - тогава този уикенд Иван НЕ лети!!!
Тиквичка - сетих се и за типичната БГ куптура без глутен - рожкови, каквото и да значи това/ Значи без глутен са: ориз, царевица, елда (гречка), рожкови.
С глутен са - запомнете го - ПЕРО (Пшеница, Ечемик. Ръж, Овес)...
А аз се губя из квартала - ходя да лепя по градини, чсли, млечни кухни и спирки обяви за детегледачки - знам, че това не е подходящия вариант, но др НЯМА - видях се с доста жени и реших, че мога мн добре да преценя дали някоя е откАчена, (много такива) или нормална - наистина...според мен - съвет към всички - НЕ си търсете жена с опит като детегледачка - ОБИКНОВЕНО (не 100%) те са комерсиални, безпардонни, отракани, замайващи и искат гротесни суми (от типа на 900 лв на месец + храна