Априлските деца, пюренца хапват и през есента!

• 13 651
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
За последно пак съм аз(Сисе, сега да не ми скараш, че ти пълня темичката - ама тъкмо ще можеш скоро пак да се изявиш така прекрасно) Laughing

Ласи, на линия ли си вече или още сте по гости?

Галиво, мила, ти ще можеш ли днес да дойдеш на срещата?

Много се вълнувам за срещата, даже си пробвах едни стари дънки, дето се оказа, че вече ми стават и ще взема тях да си облека, да взема малко по-прилично да изглеждам, че да не изплаша Коско и Габи, ще вземат да ревнат и после няма да искате да се срещате с мен повече  Mr. Green

# 151
Reiana, не ми отговаряш на лични, затова пак да кажа, че ако искаш да тръгнем заедно, само ми звънни,или напиши смс-че за къде и кога. Тел. ми го има малко по-горе. Аз сега излизам и може би направо на срещата ще отида после. Поздрави!

(извинявам се, че пълня форума)

Vanyivan , мила, я се стегни  Hug То детето цъфти, слушка, оздравяло е, пък ти пак сълзи рониш  bouquet  bouquet  bouquetЩе прояде, не се притеснявай, те не са глупави, няма гладни да стоят. А и като са леко неразположени си предпочитат млекце, не някакви гадни пюрета. И според мен не е добре да си завършила педиатрия, защото тогава зад всеки симтом ще се съмняваш за 100 болести. Може и да бъркам де, но лично аз понякога съжалявам че толкова чета и само се обърквам понякога. Айде до след малко и "ще те оправим" на живо  Hug

# 152

Хикси, благодаря за закуската и песничката.

Приятна среща днес момичета. Да си изкарате много хубаво и после чакаме снимки  smile3508

doly_dog, Vanyivan, стискам палци да се върне бързо апетита на Ради и Боби.

Момичета, аз мисля вече да вкарвам кашата, но не искам да я давам всеки ден. Та в тази връзка Vanyivan да те питам как каза педито да редуваш кашата с плодово - вместо каша даваш само плодово пюре така ли? А плодовото нали не замества хранене или аз нещо се бъркам?

# 153
Здравейте,момичета!
Аз се завърнах.Не бях в Троян почти цялото лято,а от средата на юли не съм влизала във форума,понеже ми се счупи компютъра.Много се надявам всички да сте добре!Сега ще наваксвам с темите(които не са никак малко),за да видя как сте си прекарали лятото и как растат бебоците!
Ние сме добре.Мога да се похваля,че Калина е добро и лъчезарно бебе.Днес сме на консултация и ще видим колко е наддала,но според мен е малко над 8 кила.Още не съм я захранила,но смятам да почна от другата седмица.Сокчетата не и понасят добре,затова не я насилвам.Това е засега.
Поздрави на всички!  Hug

# 154
  • Варна
Добро утро Simple Smile
Някой може ли да ме светне как да кача снимка на Дари за колажа? Съжалявам за тъпия въпрос..Simple Smile

Пояснявам за теб и всички, които се интересуват:
Отваряте линка, който съм дала в поста си, а именно: http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=294862 Под снимката, която е като корица на албума, демек на моята хубосница, отдолу пише "Качи снимка в албума", избирате "Стандартно прикачване"  и готово.
ВАЖНООО!!! Ако не виждате, това което описвам, погледнете дали сте логнати, защото ако не сте, няма да стане. Влизате с юзер aprilki2008 и парола 2008, и това което описах ще се появи

# 155
Добър ден  Hug
И аз нямам търпение за срещата  Rolling Eyes
вече навъртях няколко километра ходихме пеша на консултация  Peace резултатите са 9,800кг. и 68см. бихме най-накрая 3-я пентаксим и взехме кръв не гъкна  Simple Smile в сряда ще сложим хепатитната и ще носим урина
айде нямам търпение да става 1 часа. Hug

# 156
Бибобибо, докторката каза, че трябва да редуваме един следобед плодово пюре, а на следващия - каша. Не ми е казала каква точно, а просто да гледам етикетите  - да бъдат за нашата възраст, но аз май ще внимавам също да е без глутен (това сама си го добавих).
При нас плодовото пюре не може да замести хранене, аз не го давам между храненията, както правят някой мамчета, а преди хранене - колкото изяде и след това мляко - незнам дали е правилно, (това не е съвет, прото споделям). Аз правя така, защото ако не е напълно огладнял Боби не иска изобщо и лъжичка даже да хапне, така, че чакам часа за хранене  Peace

СРЕЩА, СРЕЩА, СРЕЩА  Party Party Party

# 157
момичета аз разбрах,че срещата е в 2? Какво е това 1! #Crazy

# 158
момичета аз разбрах,че срещата е в 2? Какво е това 1! #Crazy
в 1 ще изляза от нас  Peace

# 159
здравейте и от мен в този слънчев ден  bouquet
Вчера ходихме в очната клиника във Варна и ни записаха час за вторник.Там ни обясниха повече за сондирането и казаха че упояването е с райски газ,но отново бебчето трябва да не яде поне 6 часа SadМного ми е кофти за това оченце.От както се е родила е така и с нищо не минаваааа CryВсе пак ни обясниха че има още време и надежда да се оправи с медикаменти.Доктор ще ни прегледа и може да назначи друго лечение(С капки например,защото досега не сме използвали)и чак тогава да сондират ако не помогне.
Пак се оплаках но наистина ми е гадно ConfusedСъжалявам за поста

Пожелавам приятна разходка на всички софийски мами и очакваме снимков материал как е минала срещата Peace

Днес времето наистина е страхотно и ние смятаме да прекараме целия ден навън.Само чакам малката да се събуди и:     ГОУ АУТСАЙД Joy

Лек ден на всички  bouquet  Nature Sunny

ПС благодаря  на всички за съветите относно  beer2

# 160
  • Варна
Емма аз слагах само варен пипер в пюретата. Никога не съм давала пюре само от пипер, то ще е  Sick  Пюретата ги праввех или на картофена или на оризова основа, т.е. слагам картоф/ориз + зеленчуци. Трябва да има въглехидрати, иначе доникъде няма да го засити.

cow не съм счетоводителка, но правя интрастат и разни други протоколи за нашата фирма. Момичето, което ги правеше тези неща излезе по майчинство и сега аз я замествам. То не, че аз не съм де  Grinning

Днес времето е страхотно, само да пласирам Ники на училище и отпрашваме към градината. Желаещи?

a  и
Хиксита закуската ти е сртахотна. Вкусничко...  chef
anabana Добре дошла отново при нас!  Hug

# 161
Добър ден и от нас!

АСЯ, мила, много целувки на все още малкото тумбаче и догодина да си гушкаш сладкото бебе. А как изобщо ти мина през ума, че те пускаме в Априлки 2009?
и аз се остисках да не изпея новината...

Реяна, много приказки се изприказваха, много съвети се дадоха, а само ти знаеш кое е най-правилното нещо. Прегръщам те силно, и, моля те, недей да таиш злоба към мъжа си. Каквото и да се случи - прости му и забрави, въпреки, че е трудно да се каже, колко повече да се направи. Все пак всички сме хора и никой не може да каже с чиста съвест, че не е допускал грешки. Когато простиш, ще ти олекне, повярвай ми. Единствената утеха за мен в такива моменти е вярата ми в Господ, който ми дава сила да продължа въпреки обстоятелствата.Вярвай, че утре идва по-добър ден, в който ще видиш изходен път, защото Бог е стеб и НЕ СМЕЙ ДА СЕ ПРЕДАВАШ! Hug Hug Hug

# 162
Много ми се идва на срещата, така че смятам да взема трамвая и след като раждах в Тина Киркова ще се ориентирам за мястото. За всеки случай си позволих да взема телефона на Aquariel и да и звънна ако не ви намеря.
Така че пищете ме и мен за срещата

# 163
  • София
Много ми се идва на срещата, така че смятам да взема трамвая и след като раждах в Тина Киркова ще се ориентирам за мястото. За всеки случай си позволих да взема телефона на Aquariel и да и звънна ако не ви намеря.
Така че пищете ме и мен за срещата

Градинката НЕ Е близо до Тина Киркова!

Веселина, да не се объркаш ! С кой трамвай ще пътуваш?

# 164
18 трамвай, но някъде прочетох че е близо до Малечко и мисля че знам църквата и ще  се ориентирам по Пиротска

Общи условия

Активация на акаунт