Априлските деца, пюренца хапват и през есента!

• 13 638
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Lassi ,Петя , благодаря ви. Значи , не че на мен не ми става хубава , а си е такава самата каша. А все пак е нестле , много странно. Петя , на хумана има ли каша без глутен , че ние заради алергията трябва да ядем само такава ??? А иначе съм решила да взема на милупа да пробвам.

# 226
Lassi ,Петя , благодаря ви. Значи , не че на мен не ми става хубава , а си е такава самата каша. А все пак е нестле , много странно. Петя , на хумана има ли каша без глутен , че ние заради алергията трябва да ядем само такава ??? А иначе съм решила да взема на милупа да пробвам.
има да ние ядем бананова без глутен ,но май е млечна  newsm78
провери в магазините със сигурност има без глутен  Peace

# 227
  • София
milenag, вчера гледах кашите на Хумана. Плодовите все са млечни и без глутен  Peace

cenitelkata, ама много яко се изразяваш с тия емотиконки  Hug

В тоя ред на мисли я ми кажете щом кашата е млечна с какво мляко е правена, АМ или краве или не знам и аз какво  newsm78. На кашите на Хумана видях, че пише само "обезмаслено мляко", та не знам какво да си мисля.

# 228
Петя , koalkata , благодаря ви  Hug Hug

# 229
Здравейте Wink
МиленаГ аз също купих на Нестле каша с ориз и стана на гранули - 3 пъти съм я правила...еми 3 пъти става на гранули и неможе да се разбие. ДОкато тези на Хумана са супер- хем вкусни, хем за 1 мин става кашата и се разтваря напълно! Има без глутен и безмлечна- аз давам такава - ХУмана ябълка Wink

Днес купихме памперс Хъджис и ги пробвахме еми съвсем друго си е, първо не и стискат около крачката, имат ластик и са доста удобни. Вече ще сме на тях Wink

# 230
  • Бургас
Милена, аз от кашите на Нестле съм най-доволна Peace Взимала съм бисквитена и плодовите, оризова не съм Rolling EyesНо ги правя винаги с вода на стайна температура; не знам как е с топла newsm78 Бисквитената е разкошна Laughing Сложи малко повече каша, ако ти се вижда рядка Thinking
Най-големи ядове брах с тези на Милупа - изхвърлих 3 кутии Close По принцип забелязах, че повечето каши, приготвени по упътването на кутията стават рядки, но тези на милупа са просто извън класациите - нищо общо няма с каша това, което става като спазиш пропорциите Confused
Акварелче, вие досега с какви памперси бяхте и пробвали ли сте Хъджис преди? Защото Дима на втория ден се подсече до кръв от тях и сега ми отлежава един голям пакет в гардероба; явно и те дават реакции Tired

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 21:05 от Goldie

# 231
Здравейте мамита!
Аз още вчера много се ентусиазирах от общия ражден ден,само че  ми е кофти да карам до толкова далече сама с беба Weary! пък аз няма да бъда с мъжа си(другото,което ме спира) ! не знам някой ако има място в колата си за мен и бебка евентуално да ми свирне newsm24
Досега от кашите,които сме яли най-много ми харесват на Хумана,на Хип и на Слънчо Peace
Милена е болна нещо-не иска да яде днес хич и има 35 и 7 температура! Не знам какво да я правя smile3543

# 232

Днес купихме памперс Хъджис и ги пробвахме еми съвсем друго си е, първо не и стискат около крачката, имат ластик и са доста удобни. Вече ще сме на тях Wink

Мирка,а преди какви ползвахте?
 За кашите-и аз съм за Хуманата ммммм  newsm22 newsm22 coolcool eat

# 233
Aquariel , благодаря ти за отговора.И тази , която купих е с ориз.

Goldie , утре ще пробвам с по-хладка вода , пък да видим.Тя моята не стана на гранули , а като пресечено мляко, та затова си мисля , че много затоплих водата.Утре ще ви кажа какво е станало. Но преди това ще купя  от старата каша ( фризокрем ), та да имам резервен вариант.

# 234
За кашите: давах Нестле, ама не трябва да се спазва дозировката, иначе става течна  Rolling Eyes
Сега съм взела една на ХИП, с праскова и кайсия.

От Калоян помня, че кашите на Блевит са много вкусни, но пък повечето са с мед или глутен, а аз още не съм давала  Rolling Eyes

reiana, какво й е на Милена? температурата, която си писала е 35,7 , което май е грешка...
С температурите съм на ТИ от баткото, ако трябва, мога да помагам  Peace

# 235
За кашите: давах Нестле, ама не трябва да се спазва дозировката, иначе става течна  Rolling Eyes
Сега съм взела една на ХИП, с праскова и кайсия.

От Калоян помня, че кашите на Блевит са много вкусни, но пък повечето са с мед или глутен, а аз още не съм давала  Rolling Eyes

reiana, какво й е на Милена? температурата, която си писала е 35,7 , което май е грешка...
С температурите съм на ТИ от баткото, ако трябва, мога да помагам  Peace

kalli , ти колко лъжици слагаш на 150мл ??? По указание са 5 и аз толкова сложих.

# 236
За следващата тема ще пусна една анкета с евентуални градове за срещата да видим кой къде иска Peace
Понеже правенето на колажа върви с пълна сила ,а има майчета,които явно не са разбрали,че снимките трябва да се надписват ще попитам чие е това бебе,някой ще си го познае ли???

останалите безименни ги разконспирирахме,но този сладур... ThinkingНеееее

От няколко дни си мисля къде се затри Милена 1976???От доста време не е писала,ама пък видях,че в албума е сложила снимка на Мария,защо така бе Мимееее????
анилинда нищо не казваш..как мина днес прегледа,наред ли е всичко?

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 22:27 от sisee

# 237
Калли да сбъркала съм #Crazy 37 и 7 е! Ще се радвам на съвети Heart Eyes
Момичета знаете ли дали се вадят 5 десети,когато температурата се мери с термометър биба(тоест в устичката)!?
Сиси и аз не го разпознавам бебока Hug

# 238
Реянче, мисля, че не се вадят градуси. Ето линк за високата Т:http://www.pramed.com/le4enie_na_vis_t.html

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 23:09 от cow

# 239
Имам въпрос към вас-Не ви ли е трудно така с 2 албума???Един за априлки и 1 за априлчета,голямо лутане пада докато се открият дадени снимки ooooh! Няма ли начин да се обединят 2-та албума newsm78 за улеснение??

reiana ами дай й Панадол PeaceАз доколкото съм чувала тези термометри-биберон не измерват много точно Thinking

Общи условия

Активация на акаунт