Августовските котанки мъркат, пеят, а пък котарачетата им се смеят

• 13 876
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Ssieber, думи нямам да опиша как ме разстресе това което сте преживели. Желая ви възможно най-скоро да се оправите и Емко да оздравее и да няма и помен вече от подобни терзания. Стискам палци !  Praynig

Граци, честита ви влюбена годишнина...още много по толкова желая най-сърдечно и макар и банално : Нека косите ви побелеят на една възглавница! Бъдете щастливи !  Hug newsm51

Коте, искам да те питам ти с бадемовото масло мажеш ли и тялото? Страхотно ухае и при подобен ефект в/у кожата на лицето се чудя дали да не омазнявам и телцето от време на време-все пак го дават за баня ?!?

# 121
  Граци ,желая ви да сте все така влюбени и да плавате в море от любов и разбирателство дълги години

Ssieber, наистина  шоково преживяване.Разбирам те напълно какво си преживяла.И аз бях в болница с беба 7 дни когато тя беше на 13 дена и беше кошмарно за мен и нея.Но всичко приключи добре . Hug

Feb честита трета месечинка  bouquet

# 122
Феб честита месечинка на Мони! Цункай го по дупето от нас! Жив и здрав да е и много послушен!
Аз за пъпчиците по лицето ползвам Мустела - специален за крусти и съм доволна, но уви като видя резултат и спирам да мажа - не съм много упорита, а трябва!

# 123
Feb честито и на теб. нека мони расе здрав и много красив.
Благодаря за пожеланията. Сякаш вчера беше, когато излязохме за първи път. Макар и отскоро заедно(само 1 год.)Ния е добре планирано бебе и много желано.

# 124
Феб, всичко мажа с бадемовото масло, и то най-обикновено на Икаров за лев и нещо от всяка аптека. Само лицето с бадемовото кремче на ексципиал и то още с мострата от болницата.

# 125
граци честита ви годишнина, щастие да не ви напуска и все така влюбени да сте. догодина едно момченце може би  Mr. Green
ссиебер ужасно е това което сте преживяли, гушкай повечко бебо и скоро всичко ще е наред
феб честита ви тройна месечина, цялото здраве, щастие и много любов да го врьхлети красивия младеж. нацелуваи Мони от нас
момичета и на мен ми доиде и вече свьрши, и кьрмата почти никаква я няма, но аз сьм упорита и с цената на недоспиване и много рев продьлжавам да упорствам, вьпреки сьветите на обкрьжението ми. какво ли не  пробвах вече и нищо, ще взема да пия повече от този чай само това не сьм пробвала, но няма да се отказвам Peace колкото толкова, нали пак хапва по малко и кьрма.
мамадона защо ги смесваш фризовците(  Joy ), а ми не само фризовом?! не е ли хубава храна, аз само такава давам, не я смесвам, минахме през 3 храни ( нан, лактан) всички ни запичаха, а казват че лактана е много добра храна, и сега сьм доволна ака по 2 пьти на ден, това е много добре като се има впредвит че един месец и повече не акаше без моя помощ, направо си е постижение
вече мога да кажа без страх че нямаме КОЛИКИ  newsm44 newsm44 newsm44
лека засега

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 22:22 от shiiila

# 126
ssieber, дано всичко лошо е вече зад гърба ви  Hug наистина, гушкай повече бебо и за него е боли страшен ужас  Confused
Феб, честита месечинка  Heart Eyes
Граци, честита годишнина! пожелавам ви все така влюбени да остареете заедно!  Heart Eyes
моят Венци вече се изчиства от хремата ( за разлика от мен). има храчки и е голям рев и страх докато ги изплюе  Sad  знаете ли как мога да го облекча? тази нощ на 3-4 пъти като че ли се задави с тях. изкарахме си акъла и двамата  Sad потупах го и се оправи. и тзи нощ ще спи при нас, че ме е страх, че, ако се задави няма да го чуя  Confused

# 127
shiiila аз не мешам фризовците, а мешам 1 лъжица Фризовом и 3 лъжици НАН Н.А. Мешам ги защото неможах да намеря анти рефлуксното мляко на НАН, няма го по складовете. А ги смесвам по съвет на педиатърката след като повече от месец беше на 5 мл. Дуфалак дневно и акаше през ден. Смесването е с цел да не сменяш тотално храната, защото и от честото й сменяне получават зверски колики. При нас е така поне - дори от една лъжица Фризовом в началото се гънеше като червейче. Сега вече му свикна стомахчето и сме о.к. Някой път ака всеки ден, някой път през ден, ама без лекарства.  newsm44  което си е един вид постижение! Айде лека нощ от мен, аз ще отнасям плувката, че едвам гледам!

# 128
Добър вечер мами.Вече нещата се поуспокоиха.Температурата ни е 36,6.Не мога да си обесня какво беше това чудо newsm78.Само температура и толкова бързо спадна.Ох аз пък какво съм се зачудила по добре да я няма.ПО едно време като я мерих пък беше 35,6 и викам сега пък взе много да пада  ooooh!.Важното е че сега е добре.Окъпан,нахранен и вече спи.Така се притесних че направо smile3514.
Благодаря на КОТКАТА МАРТА за линка за температурата.
А и на ВСИЧКИ ВАСче сте съпричастни.
Лека нощ и се радвайте на любимите хора

# 129
зравейте и от мен,  Hug

още един хубав уикенд за разходки юпии надявам се всички са се възползвали макс от него. аз също, бяхме на разходка и аз ест се мотах по магазините докато мъжа ми буташе количката и се сдобих с палто, много съм хепи макар че той омрънка света каква била тая разходка той висял пред магазините  Mr. Green ама имам си нужди айде сега  Laughing после пихме бири на открито с едни прители и тяхното момченце на год и половина копето просто им разказва играта и направо се виждам след една година как и аз така тичам като луда след малкия който например се качва по чуждите колела, реве за колички и каквото там още му дойде на акъла  Mr. Green Laughing Mr. Green

иначе ние сме добре, изключае помрънкването за щяло и не щяло и вече редовният рев истерия към 7-8 вечерта #Crazy сега и двамата ми мъже спят а аз блея, чака ме гладене  Tired ама не искам да си губя хубавия ден утре с ютия в ръка затова ще гладя сега

малкия вече раздва усмивки на поразия и адски много ме кефи, все едно си говорим, супер много се вторачва в мен и само ме изучава, направо не ми се вярва как сега аз съм за него най-важното   Hug, направо ме просълзява от умиление Hug

радвам се на видя отново Шийла и Мамадона Heart Eyes
ssieber, дано всичко лошо е вече зад гърба ви  Heart Eyes
Ани, честита годишнина!! а аз мислех,че само аз и моя мъж сме от толкова скоро а вече с бебе, е ние ви бием с 3-4 месеца Laughing
Феб, честита 3та месечинка, да сте много здрави и много хепи Heart Eyes

от мен хубава вечер   bouquet

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 23:23 от malkabubi

# 130
Здравейте момичета!

Аз нещо не съм на кеф и затова не пиша, но пък редовно чета...
Честито на Граци! Много любов и семейно щастие им желая kiss

И на Стелето специални поздрави и пожелания за успешна реализация! Hug

А на всички бузанковци, костенурчета,  зеленчуци, китита-митита и т.н. много целувки Kissing Heart

# 131
въпросче:

как се прави чай за колики от семена Анасон и Копър?

помня, че някой от вас бяха писали, че си правят такъв и реших и аз да купя тия семена ама не знам как се прави-смесвам ли ги, как се дозира и т.н.

Благодаря предварително Hug

# 132
Добро утро от нас!
Теди млякото го поръчвам от сайта им,защото в Пловдив никъде не мога да го намеря 400гр е и е 8.50 ето тук може да видиш повече!
http://www.celia-bg.com/index.php?mPath=6
Честита месечинка на Мони да е жив и здрав!
Честита годишнина и на Граци!
SSieber радвам се че, са се оправили нещата при вас,дано всичко лошо е зад гърба ви!
При нас общо взето нищо интересно по цял ден сме на вън ,възползваме се от хубавото време,че после като се застуди и не ми се мисли!

# 133
  • софия
Добро утро момичета Hug
Желаещи за разходка в Южният парк?

# 134
добро утро! ние отиваме на пикник   Party
слънчев ден на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт