Августовските котанки мъркат, пеят, а пък котарачетата им се смеят

• 13 875
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от нас с Гошко.Тази нощ мина добре.Спа до 6ч.Температура нямаме.Незнам при вас как е но тук е страшна мъгла Sad.А така ми се излиза че просто не е истина.
mama galka23 видях сайта,но не можах да намеря нещо повече написано за 1цата.Пишеше само за 2ката и 3ката.Аз ще видя дали в Търново го има някъде и ще взема една кутия да го пробвам и ако му хареса ще поръчам и аз от сайта.За сега от мен толкова,че имам малко wash hang 1ironing newsm28 clean и да излизаме.
Приятен ден на всички.

# 136
Здравейте мамита и от мен Wink! Ние с Давид и каката сме добре. В понеделник сме на преглед при педито и ще видим колко сме наддали. Т. к. и нас ни няма в колажа Sad дали можем да се присъединим и ние Praynig. Опитахда влезна в албумите но нещо неможах да ги наме newsm78ря  Rolling Eyes
Грациана честита годишнина да сте живи и здрави и да се обичате винаги толкова много Heart Eyes Wink
 Относно свекървите аз лично изхвърлих мойта като мръсно коте и  и забраних да се доближава до мен и децата то нейното не се търпеше просто #Cussing out а по - принцип не съм скандалджийка ама тя ме изкара извън релси #Cussing out #2gunfire #Cussing out и вече трета седмица я няма и вкъщи е много спокойно Grinning
 Е това е от мен засега че ме чакат хиляди задължения  Rolling Eyes

# 137
Добър ден и от мен!
То какво му е доброто освен времето - ние усъмнахме със затворено око от много гурели, май е конюктивит  Cry ама горканчо е толкова тъжен и с един такъв влажен поглед....
Досега с брат му си късах нервите с домашните - хич не му се пише горкия ама няма как! А ми се излиза, просто не е истина. Аман от тия домашни задължения  ooooh! май ще зарежа всичко и айде навън! Нещо днеска съм на метлата, ама няма да ви заразявам и вас! Приятен ден от мен и до по-късно...  Peace

# 138
Здрасти!
И ние сме от радващите се на циганското лято; вчера му дръпнахме една дълга разходка от НДК до парка "Заимов"-там има някакъв фест и беше пълно с народ и много празнично, постояхме там да погледаме, мъжа ми в един момент даже малко ме поуплаши, като каза, че ще се пробва на караокето Joy; после отидохме до Халите да напазаруваме и там Мариела реши, че вече е много гладна и нададе вой; ясно е, че нямаше как да я кърмя насред Халите, но я извадих от количката и я поразходих на ръце; това сработи-тя се заоглежда любопитно в тавана и лудницата наоколо, а и хората я зяпаха като панаирджийска маймунка; така укротихме топката и успяхме поживо-поздраво да стигнем до нас; Вчера най-сетне се реших да си купя дънки, след като моите си чифтове упорито отказват да се закопчеят, или ако успея все пак с много зор да вдигна ципа, спирам да дишам; та си взех едни дънки...с два номера по-големи от обичайното #Crazy, ма поне са удобни
Честит 3-ти месец на Мони на Феб!
Честита първа годишнина на Грациана-пожелавам ти връзката ви все така да те кара да преливаш от щастие и да остареете заедно!
Цвети-не избързваш ли малко с изводите и тревогите, че Габи не наддава достатъчно? Изчакай все пак консултацията, дори и да е по-малко, важното е детето да е в кондиция и да виждаш, че е здрава Peace; пък и това, че не чувстваш пълни гърдите си, не е никакъв критерий-аз само два-три пъти съм ги усещала такива(за разлика от първия път)
Хубаво си пиша, ама като знам днес какво ме чака- newsm75 1ironing wash hang 1dishes, та ще връча децата на мъжа ми за разходка и да се оправя а аз да яхвам метлата ooooh!
Хубав ден на всички ви Heart Eyes

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 11:43 от бланш

# 139
Ох ,Бланш не знам дали избързвам но много навътре го взех Sad.Ще изчакам разбира се да видя утре какво ще кажи и педи,но като  гледам на  Ирен книжката с консултациите,че е качвала до 4-ия месец по 1,100 горе долу,и сега се притесних,че Габи е качила толкова малко.Кантара ми е верен.
На мен ми се струва добре,не плаче,веселка си е и все си гука и си ги пее нейните Mr. Green
А циците и тази нощ ,с пауза от 6 часа не бяха фул.Не мога да си го обясня,някои дни без да съм яла много и да съм пила се пълнят и тече само като минат 3часа,а когато ям  храни ,които  предполага се че увеличават кърмата и се наливам течности ,не са пълни Tired

Какво ли толкова е станало ,ако например не ми досега млякото и се наложи да давам добавка Confused,а какво го взех на вътре и се нервя само от 3 дни да го мисля че ми намалява и защо  и т.н #Crazy
А бе ,не съм вред Rolling Eyes, Корем ме боля тази нощ ужасно  и тази сутрин установих че съм се разтекла.Аман и от това,та скоро беше когато ми дойде след раждането.Може да е от цикъла и хормоните.

# 140
Както се казваше в една реклама(с малко перефразиране): Ето тази усмивка чаках Sunglasses

а ето я и новата й придобивка-активната гимнастика(и тя много й се кефи)

# 141
хелоу на всички Hug

Бланш  Peace много е хубава гимнастиката  Grinning да й се радвате много и дано малката се занимава с нея и и се радва  Hug

и ние имахме санитарен полуден и сега излизаме на хубавото време да се разхождаме,
нищо ново от вчера влизам да проверя някой дали е дал рецепта за чая от анасон и копър/семена/ ама никой Sad нищо пак повтарям молбата си  bouquet моля който знае как да направя отварата за бебо да сподели, мерси   bouquet

хубав ден на всички

# 142
  • софия
malkabubi слагаш една чаена лъжичка от семената и леко ги начукваш.После ги заливаш с 200мл. вода,запарваш за малко и чая е готов Peace

# 143
ама как ми влияе слънцето на настроението  Grinning ,дали е от зодията не знам, но не ми се мисли в какво настроение ще съм зимата  Close
и ние максимално се възполваме от хубавото време,сега само се прибрахме да я нахраня,а тя взе,че пак заспа и съм я оставила в количката
ще ми се смеете като ви казжа вчера какво ми се случи-кърмих в пробната на един бебешки магазин в мола в Младост  Joy  Embarassed ми какво да се прави като Дари наду сирената  Mr. Green

Граци,мила,пожелавам ви все така влюбени и щастливи да сте дъъъъъълги години!!!
Буби,сега вече настроението ти съвпада с аватара ти,радвам се за теб!  Hug
Бланш заслужаваше си чакането!!!
Мамадона да слизаш бързо от метлата  Wink

# 144
Момичета  Hug
Искам да ви споделя какво открих снощи: http://DMCA-removal-from-Google/torrent_details/46092911/rockaby … +baby?tab=summary
Приспивни мелодии направени върху рок парчета. Има доста интересни попадения и не са стандартните класики, които чуваме от всяка играчка.
Сега виждам, че Светла мама ме е изпреварила...

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 16:50 от Black Eyed

# 145
# 146
Сега аз съм на ред да ви се оплача,
от вчера, от едни подложки за кърмачки такава алергия получих на лявата гърда, и по-точно на зърното и около него...  #Cussing out Аман от боклуци, цяла нощ се цедя да давам от шише, а не от болната гърда, а тази сутрин отидох на кожен лекар и ми изписаха Лоринден Ен за мазане и витамин Ц да пия! За сега няма подобрение пък да видим!  Rolling Eyes На всичкото отгоре, два дена ме наболяваше левия яйчник и май ще ми идва цикъла... Дребният пък реве само се дърпа не иска да суче, а да му тече в гърлото... Е, как да стане, кога да се цедя...? Остава да ме накара да се изцеждам и да му давам с шише...  Crazy Голям купон ще стане!
Хайде бягам, че ме вика...  ooooh!

# 147
Буби, моята рецепта за чайчето е по-различна от на Деси, но ето ти я и нея - на 100 мл вода слагаш по 1 щипка (с два пръста) копър и 1 щипка анасон като заври водата. После аз варя 5 минути, щото по толкова знам че се преварява чешмяната вода. Т.е. нашето шише е малко - 150 мл. и аз слагам около 200 мл вода и по 1-2 щипки от двете семена и варя. А тя за 5 мин. водата поизври и остане около 100 мл.

# 148
Ето една усмивка от петък, хваната с камерата на телефона Wink

На фотоапарата има и по-сполучливи, но след седмица чак ще ги сваля, че тук нямам кабелче!  Rolling Eyes

# 149
Здравейте, мами!
Аз родих през август, въпреки че термина ми беше началото на септември и до сега си стоя във форума на септемврийките и сега се присетих, че и при вас мога да се включа  Grinning,надявам се да ме приемете.
Да са ви здрави бебоците и да растът щастливи!

Минаха ли вече коликите при вас?
Всъщност интересно ми е най-вече майките, които само с кърма хранят, по колко пъти вече на ден се храните и колко са през ноща. Моя син от два дена вече се хранипо 6 пъти, като вечер от 21 д към 3 прави пауза и през деня един или два пъти пауза повече от 3 часа.

Общи условия

Активация на акаунт