Августовските котанки мъркат, пеят, а пък котарачетата им се смеят

• 13 864
  • 295
  •   1
Отговори
# 15
Ея, как само си мачнала заглавието с темата, била тя и римейк  Heart Eyes

Ние с Тристан ходим до един парк в центъра и там си убиваме два-три часа. Тъжно е, че сме сами, няма други майки с бебета, само пенсионери. Не ми пречат хорицата, заговарят ме, правят комплименти на бебето, ама все пак ... Явно гледачките не си дават много зор да извеждат дечицата, по-скоро ги гледам ги мъкнат с тях да си напазаруват в хипермаркетите  Confused

Мъжът ми пее до мен на Тристан и ме разсейва. Утре ще пиша по-задълбочено  Stop

А ! Бебетата със зелените акита за колко време им мина ? Сега сме ние наред. Нали не беше нещо обезпокоително ? Прехвърлих си в главата какво съм яла, но освен тестени екстри друго май не ми се услажда напоследък  Blush

# 16
Хоп,и аз в новата тема  bouquet
Ще се постарая да не се оплаквам много...

Cherry,не се притеснявам чак толкова да давам АМ,но просто не мога да преценя по колко да и давам,за да не я тъпча много или пък да я държа гладна.Много ме беше изнервило целодневното цедене и най-вече,че не успявах да събера достатъчно.Все пак,благодаря за съвета    bouquet
Утре ще ходя при педито да видим какво ще каже.А и нещо от както започнах да и давам АМ(от вчера) и излезнаха много пъпчици на дупето-не знам дали е от него или просто се подсече newsm78 Давам и Милумил ХА1,което има вкус на картофено пюре.
Ние сега ползваме Pampers NB-2,ама май ще ги сменям-нещо ми пропускат и май пак ще се върна на Хъджис,нищо,че са по-дебели.Иначе взех да пробвам Бамбино Мио,ама нещо на малката май не и хараса-беше много неспокойна с него,а и се беше намокрила до ушите(защото аз не го бях сложила правилно де Embarassed)И така сега ми стои за резерва.
За кекса...хич не ми е до това-изобщо нямам грам желание,за разлика от мъжа ми. А и честно казано малко ме е шубе,че беше голямо кърпене като родих и сега не знам какво е положението отвътре...
Цункайте бебоците и лека и спокойна вечер от мен!Аз изчезвам,че коликите пак започнаха :cry

# 17
добьр вечер и от мен с днешна дата
Ея   bouquet, много хубава тема
аз преди малко оставих моето малко човече при баба си и сега ми е много мьчно  smile3518 но утре като стана отивам да си я прибера
пред блока оня ден отвориха детски кьт и много сьм щастлива зимата ще има кьде да пия кафенце  newsm44
една приятелка ми подари слинг някькьв, странен който се сьстои от две двоини парчета плат който се премятат през рамото крьстосани, но хич не ми е удобен или не го слагам правилно, някой ако има подобен да сподели как става, от премаман е Praynig
момичета сигурно ще ми се смеете но аз вече искам да имам още деца, живот и здраве ако даде Бог Валентина като стане на годинка мисля пак да пробваме, искам да родя поне още две деца и задьлжително искам да си осиновя едно детенце, дори вече подхвьрлих на мьжо, много искам да си осиновя едно красиво момиченце Heart Eyes
аза вчера урочасах работата, като казах че сме пропуснали нощните и снощи хоп беба в 1, 3, 4 и 30, 6 и т. н...........
лека от мен

# 18
# 19
еваля, еваля Асе, стляхотно newsm51 newsm10 smile3501

# 20
Asiya благодаря ти smile3501

# 21
Момичета, да ви попитам нещо, сега видях, че с диетата на П.Дюкян могат да отслабват и кърмещите като мен, та има ли някоя от вас, която е на тази диетата, че ми се иска и аз да я започна!??? Thinking

# 22
Asija с всеки изминал колаж ставаме все по на централно място.За което newsm51.Не си спомням как стояха точно нещата с подредбата,но май ще минем през всички категории. smile3534Само помолих да не ме слагате в графата ''недокексени''защото там съм ОК. smile3521 yesyes

Лека нощ на всички.И много много целуфани на вашите съкровища.   love001

# 23
Алей хоп в новата темичка,
момичета помагайте Rolling Eyes.Нашия гладник започна да си смуче палеца Sad . Незнам как си го намира, защото някъде прочетох, че бебетата до втория месец нямали усет т.е не знаели че имат крайници. А той  редовно започна да го смуче. Давам му биберон, но като си изпусне бибката и веднага ръцете му са в устата. Някой знае ли как мога да отуча ткова малко бебче от този гаден навик???

# 24
Ея, много сладка темичка   bouquet

сладурки да ви се похваля-от днес съм дипломирам магистър по маркетинг  Grinning,за да успея да присъствам на тържественото връчване се наложи 2 пъти да кърмя в колата,а сестра ми и баба ми бутаха количката в близкия парк,Дари беше много послушна,тя нали си беше с мен и по време на държавния изпит(в корема)

Меган аз вече спрях да се впечатлявам от зелените акита,от време на време още се появяват,доки каза,че малката е здрава и това ми стига

спокойна нощ на всички бебета и техните мами!!!

# 25
Честито дипломиране,Стела!  bouquet
Много успехи и на двете с Дара!
Надявам се,че ще са ни умни дечицата,щом заедно с тях учихме-и ние с моята Ети станахме бакалаври по стопанско управление,ама още не са ми връчили дипломата.Имаше и други мами,които учеха през бременността,ама освен Интрига,която си изкара годината,не си спомням кои бяха другите Embarassed
Да сме живи и здрави и дечицата ни и семействата на всички!!!
Хайде лека нощ!

ПП: Асе,сложих снимка на моята Мариетка в албума-ще я добавиш ли към колажа? newsm03

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 01:11 от kameto79

# 26
Добро утро маминки и бебчовци!
Ея темата е супер  bouquet розовото е любимият ми цвят!
Аз докато се запиша и изписали сте две странички!
Честито дипломиране на Стела
Направо се възхищавам на някой момичета които толкова скоро се новиват на второ детенце,а някой искат да имат и 3,4 аз мисля да си остана с двечките които си имам, ама знае ли се след 6,7 години,като пораснат може да решим да направим ново попълнение!

# 27
Добро утро мамчета  Coffee
 Ея, много готина тема   bouquet
И аз съм от учащите  Wink дори сега ми почват лекциите ooooh! хич не ми се занимава , но няма начин щом съм се хванала на хорото. 
Интрига нещо се изгуби  Thinking
Желаем ви приятен ден   bouquet и цункайте бебчовците  Heart Eyes

# 28
Имаше и други мами,които учеха през бременността,ама освен Интрига,която си изкара годината,не си спомням кои бяха другите Embarassed
и аз съм от тях  Crazy след месец ми започват изпитите от новата сесия  ooooh!

# 29
Добро Утро и от нас.
Стела БРАВО  Hug  bouquet Гордеем се с теб. Дано и аз да завърша. Онзи ден се записах за 4ти курс, пък после за магистратурата ще се допитвам до теб за маркетинга. Simple Smile
Ася си е супер открай време и колажа е страхотен.
Абе станахме си задружен форум. Я как я изпъдихме тази анонимната дето  много знаеше.....
УСПЕХ НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ

Общи условия

Активация на акаунт