Августовските котанки мъркат, пеят, а пък котарачетата им се смеят

• 13 881
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
валени, аз давам преварена вода от чешмата. Незнам за другата. Не мисля че може да има нещо вредно за кърмата от минералната. Някои бира пият и не се притесняват, а ти за мин вода се плашиш.  beer2

# 46
Момичета, имам въпрос-някой има ли представа възстановяването на месечния цикъл по време на кърмене означава ли , че кърмата значително е намаляла и спира или двете неща нямат нищо общо?
Бланш, не се притеснявай, не ти е намаляла кърмата или поне не е по горепосочената причина.

Ея, поздрави свеки   bouquet

Няма да забравя историята на една мама тук някъде четох, докато била бременна, свекърва й я носила на ръце, като се родило бебето, свекито отишло на гости и за малко да смачка снахата с вратата, тичайки към стаята на бебето  Laughing
Меган, и при мен така се получи, защото не й го давам да спи в нейната стая  #2gunfire  #2gunfire Още като ме изписаха от болницата тя си направи устата, че чак се сърди, прави се на разстроена, изкарва се жертва едва ли не, че не може да се грижи за внука си  (наскоро заплаши със самоубийство, ама това е друга тема) #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Ооооооооооооооох, айде за сега ще приключвам, че пак се ядосах  ooooh!

# 47
  • Бургас
Мелфин, от какъв зор ще спи при нея  #Cussing out И свеки искаше само на ръце да го държи, като е в нас и да си налага методите за отглеждане, ама яко я отсвирих. Добре че не живеем заедно.... Сега сигурно за даването на сокче ще си имаме разправия  #2gunfire

# 48
Стели, честито ти дипломиране!    bouquet
Ея  стихчето е супер   bouquet за баба Вела
 И аз съм от учащите. днес като ходих да записвам семестъра  sling ме питаха дали няма да се задуши това дете ooooh!
Мамадона добре дошла   newsm51

# 49
Хелоу Китита и Титита!  Laughing

Да се разпиша в хубавата тема докато не е свършила.  Hug
Ея, чакам продължението на стихотворението за кварталната Морска градина.   Laughing Sunglasses

Честито дипломиране на Стели! Успех на всички учещи!

От мен толкова. Някой ден, когато ревлата почне да реве по- малко, може и да пиша повече.  Whistling

# 50
Честито на Адашката  Hug
Браво на баба Вела - поет на нашия форум!   bouquet
Мамадона, честит интернет, със здраве да си го ползваш!  Crazy
Бланш при мен с всеки цикъл ми намаляваше временно кърмата, но после се увеличаваше като отмине! Така два месеца и после спрях да кърмя, тоест нямах вече кърма, така че от два месеца не знам дали може да се направи извод!?  Thinking
Мелфин, миличка, дръж на разтояние свекито, а такива, които заплашват със самоубийство не го правят Wink Детенцето си е твое и никой не трябва да ти се меси!!! Аз съм ги елиминирала още първия път свекърви, майки и даващи акъли  Naughty За сега, с Кирил пък да не говорим, даже не смеят и да си отворят устите, че хич няма и да си видят внука, спокоен човек съм, много търпя, но за децата си и до крайности стигам!  #2gunfire
Забравих да честитя новата учебна година на учащите, и аз искам, че нямам още магистратура, но нещо не ми е дошла музата  Mr. Green

# 51
здравейте отново и от мен! тук нещо се заоблачи и май ще завали Simple Smile

Вярно ли е, че питката ( погачата) се прави в неделен ден? Асето беше пуснала много интересна информация за обичаите, но мисля, че не беше споменато такова неща, а майка ми твърди, че се прави в неделя.

# 52
Ея тез Титита направо ме привлякоха за каузата 3то дете и ако пак е девойка, ще я обличам като момче. Ми те и девойките следва да са наясно с Тититата Wink
А баба Вела е страхотна  Hug Направи един файл с нейните творения и радвай душите ни от време на време. Много миличко ми стана като го прочетох.

Камето мила довечера ще кача little miss в колажа Wink

Ооооо Мамадона честит ти лаптоп и нет, със здраве и по форумски да си ги ползваш и от ЛС на фенки да не се отървеш  Mr. Green

Каприс аз за първи път чувам, че трябва да се прави в неделя. Има известен резон обаче, защото неделя по принцип е празничен ден, тогава се ходи на църква за неделната литургия и т.н. Но аз се убедих, че по различните краища са различни и обичаите. На нашата погача си имахме една много готина баба от Благоевград, която каза че там питката се правела при изписването от родилния дом. Също съм чувала, че на момичетата се прави по-рано от 40тия ден за да не останат стари моми.

# 53
  • Бургас/Пз
Ей най-после и аз се вредих в новата темичка. Хелоу на всички Китита и Титита. А на Ея голяма Grinning и   bouquet

А за бабата на Велла думи нямам..... Hug

Валени, аз също не съм чувала за неделя. Ние вчера направихме 40дни и сега в събота ще я правим. Ще пусна после снимков материал.

Ние вчера и днес навънка спим по 4-5 часа с 10-мин. пробуждане за цокване и продължаваме със съня. И после от 5 до 9 никакъв сън и естествено рев. Не знам на какво се дължи, ама като спи сърце не ми дава да го събудя. През нощта също си спи както трябва с едно две събуждания за ядене. Тук от едно известно време доста често почти всеки ден прави пауза от 4-5 часа между храненията. Пък за 40 дни е наддал 1200 гр така че май не му се отразяват зле тези пет часови паузи които прави newsm78

Аз искам да ви питам дали има някакъв проблем ако първата ваксина Хепатитната, се сложи по-късно???? newsm78 newsm78

# 54
Валени аз на Петър му давам само от изворната вода на Девин,преварена радбира се,с нея приготвям и АМ,и стерилизирам шишетата,за да не събира въровик стерилизатора!

# 55
Ея-много талантлива свекърва си имаш, браво  bouquet
Момичета, имам въпрос-някой има ли представа възстановяването на месечния цикъл по време на кърмене означава ли , че кърмата значително е намаляла и спира или двете неща нямат нищо общо? newsm78
mamadona - welcome

Бланш, няма общо с количеството на кърмата, а с честотата на храненията. Ако н суче 4 часа например бебето ... хоп.
Иренка, ако монтираш столчето за кола на седалка с еърбег, то трябва да го изключиш, така пише в инструкцията.
Асе, колажът е мноого добър !

Ея, благодаря за темата!

Аз да ви кажа, ходих на разходка. Такъв баир изкачих навръщане.. не ми трябват никакви диети Simple Smile На всичкото отгоре се оказа,  че возя зеленчуците от вчера  ooooh!  Много съм доволна от маунтайн бъгито Simple Smile такава проходимост има ...

# 56
За водата забравих да кажа, давам преварена изворна на Девин! 
За стерилизиране - нищо не стерилизирам, мия с гореща вода и веро!  Peace
Сега въпрос към привърженичките на късното захранване, кога мислите да започнете, аз още не съм решила окончателно, зависи и от детето, но поне до края на 5-ия месец ще се опитам да е само на кърма и чайчета разбира се... Поне не съжалявам, че от малък научих и баткото да пие много течности, особенно вода! Flutter

# 57
Аз давам преварена чешмяна вода, а шишетата ги стерилизирам ту в стерилизатора, ту в течност! Дениско не ще да пие много от чая от копър, но пък за сметка на това сега му купих един успокояващ с липа, лайка и маточина и него много добре си го цока, но пак не изпива 100 гр., ама каквато майката такива и децата. И аз не пия мното вода! Аз съм привърженичка на по-ранното захранване, а пък и отдавна забравих какво е да кърмиш, за съжаление моите деца нямат това щастие, но и АМ е храна, нали?
За погачата - аз я направих в събота преди да е навършил 40 дни. Така беше и с брат му. Аз така знам, че се прави преди 40-тия ден, а на самия 40 се води на чиста молитва в църквата

# 58
Здравейте момичета- кокичета !

Embarassed Аз малко ще си се почервя като за начало поради това, че не съм писала сигурно от месец има няма... Embarassed Embarassed Embarassed Хайде стига толкоз... Wink

При нас се случиха доста нещица, като например първото пътуване до Родопите /ходихме за 2 седмици в най-големия студ  ooooh!/, почнахме да се дохранваме /за най-голям ужас на мама му/ а от днес съм горда собственичка и на яка мастопатия. Това моето диване спря да суче активно и на по-слабото мляко хич и не си прави труда да се помъчи...попридърпа и като не се излива като от чешмата почва да се мята и да реве. В чудо се видях 3 седмици и в крайна сметка и кърмата ми почна да намалява и на него съвсем не му стигаше. Какво ли не правих-то небяха бирена мая, чай и от българския и на Хип, ядки, по 5 литра течности почти на денонощие съм изпивала, та и по чаша бира и няма и няма...Та така де, и в резултата на това след 3 месеца сукане ми подари един мастит. От днес съм на антибиотици и изцеждане. Чакам го само да порасне и ще му нашаря аз дупарата... Laughing Иначе усмивки раздаваме навред, говори ми на някакъв странен език и продължаваме да се носим нон стоп на ръце, че сме с голяма пъпна херния и хич и не става на въпрос да го оставям да реве...абе глезльо ще излезе ама какво да се прави...За срамотиите стигнахме до там, че и в тоалетната трябваше да го нося на ръце като ходя... ooooh! Но стига съм се оплаквала...
Надявам се при вас всичко да е наред...все не ми остава време да ви допрочета/бях почнала и темата си беше все отворена ама Моньо не ми дава свободно хич...Ще се пробвам отново ...
Прочетох на финала само за дипломирането на Стели-Честито Стели и успешна реализация ти желая и аз!
Ще кача и малко нови снимки-видях, че почти всички сте си направили отделни албумчета та и аз ще направя така.

Целувам ви и до скоро от мен и малкият ми разбойник!

newsm51

# 59
Феб, радвам се да те видя!  Simple Smile наистина отдавна не си се мяркала. дано всичко се оправи скоро! само ще те посъветвам след като всичко приключи да посетиш мамолог ( както и всички трябва да направим). това го казвам от горчив опит, почерпен от майка ми.
Асе, наистина нявсякъде има различни традиции. логиката питката да се прави в неделя, вероятно е поради факта, че съботата е ден на мъртвите. всички задушници и прочие празници са в неделя. за това не е хубаво и сватба да се прави в събота ( ние не се съобразихме, де, когато ставаше дума за нашата сватба). от друга страна обаче питката не е християнски празник/ обичай . както и да е, благодаря за отговора!
лека вечер  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт