Августовските котанки мъркат, пеят, а пък котарачетата им се смеят

• 13 869
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от нас!  Laughing

Аз пък вчера понеже си мислех, че спадам към почти всички категории за колажа (с изключение на накексените), та значи трябва целия колаж да е само с наши снимки  Wink. Но каква по-хубава гледка на най-хубавото бебе на света (моето естествено  Wink), освен когато е заобиколено от още най-хубави бебета - Августинчетата ни мамини  Heart Eyes !

Стели, честито ти дипломиране!   bouquet
И на всички останали учащи - УСПЕХ!  newsm10 Няма да ви е лесно, но пък си имате страхотен стимул  Peace

Котето, не знам доколко не осъзнават крайниците си. Защото Калоян вече като тръгне да му пада бибероната и си я подпира с китката на ръчичката. Също така и като се кърмим ръката вече почти винаги му е на гърдата ми, а и към шишето с вода посяга като да го хване. А като съвет, не знам какво да ти кажа, освен да го следиш и даваш по-често биберона, да му вадиш пръстчето. И Калоян си яде ръцете, но той е се опитва да си вкара цялото юмруче в устата, а не само пръст. И аз затова като го видя гледам да му давам бибероната (когато не е от глад де).

Това е за сега от мен, после още!  Hug Heart Eyes Peace

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 10:23 от valeni

# 31
Добро утро и от мен  Hug

Пиша с една ръка, че Костенурчето ми спи на рамото. Така се гушка в мен, че ми е жал да го оставя.

Асе, колажа е страхотен, ама от къде намираш време  newsm78

Момичета, аз имам Фотошоп, ама НИЩО  Shocked не му разбирам  ooooh! Сега си свалям 5 филма за работа с Фотошоп и надявам се ще успея да направя някой от следващите колажи  Mr. Green

Стеле, честито дипломиране   bouquet Аз миналата година завърших семестриално НБУ - специалност Туризъм, ама ми остават да взимам около 30 изпита  ooooh! , та не знам кога ще успея  ooooh!

За децата и аз да кажа - искам още едно, ако може по-скоро даже, ама доки каза чак след 2 години  Naughty До тогава да внимаваме в картинката  Mr. Green

Хайде после пак ще намина  Wink

# 32
Имаше и други мами,които учеха през бременността,ама освен Интрига,която си изкара годината,не си спомням кои бяха другите Embarassed
и аз съм от тях  Crazy след месец ми започват изпитите от новата сесия  ooooh!

Оффф, и аз съм от тях-вече два пъти отлагам държавен изпит и сега декември вече трябва да се явя; само дето нямам идея кога ще се готвя за него-нощем не спя като хората, денем кога ще уча...мамите които учите, споделете, да ми вкарате малко акъл, че наистина се чудя как ще се оправям newsm78
Снощи Мариела, след кърменето и оакването в 3,30, се разсъни както винаги става и имаше до 5,30 сутринта акапелни изпълнения ooooh!; мислех по едно време сериозно да скоча през терасата Tired; незнам защо го прави, но не са колики, просто й харесва

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 11:12 от бланш

# 33
Едно бързо въпросче- след ваксина- пентаксим къпете ли бебетата? забравих да питам доктора.

# 34
  • Бургас
Добър ден в новата тема!
Стела честито дипломиране!   bouquet
На всички учащи мами пожелавам успех  Hug

Ние вчера бяхме на консултация. Дребното е станало 5,250кг. (качил е 950гр.) и 55см. (пораснал е 4см.). Биха му Пентаксим-а. Плака съвсем мъничко, обаче после като заспа  Shocked ужас. Полузаспал цока и после спа на разходката непробудно 3-4 часа. И вечерта заспа на гърдата. За сега добре му понася, дано да нямаме проблеми тези дни  Praynig Педи каза поне до 6м. да кърмя, ако може повече по-добре. Това хубаво ама каза че вече можело сокчета да му давам .... Само поклатих глава "Да, добре" и това беше. Няма да му давам сок.  Naughty  И пак фунтанелата била малка и няма да пием вит.Д, повечко разходки  Simple Smile Обясни за акането, че е нормално да не е всеки ден щом е на кърма и наддава добре.
Ние също май през почти всички категории минахме по колажа  Laughing Сега сме баш в средата. Асе, все по-голям спец ставаш   bouquet

mary j педи каза да не го къпем същата вечер и снощи пропуснахме.

# 35
  • Лондон
Стелче, браво! Честито дипломиране! Вече мога да те наричам 'колежке' - и аз съм магистър по маркетинг.  Wink
...което ми напомня, че другата ми 'колежка' морската фея изчезна съвсем напоследък.... Дано е добре!

Браво и на всички учащи! Да учиш и да гледаш бебе си е геройство! Поклон!  omm

Асе, браво и на теб!   Hands ClapДа гледаш 2 деца, да работиш по малко и да ти остава време за колажи е още по-голямо геройство... а пьк онези дето гледат по 4 и имат време да четат изследванията на НАСА вече са на съвсем друго ниво... newsm63 за тях 4 поклона.  newsm20Респект! (както казват рападжиите)

Меган, бабата поетеса ми помогна със заглавието Wink  А сега специално за твоята майка и другите баби в чужбина е и следващото стихче на свеки.

Баба в Лондон

Слага новата капела,
взема шарена амбрела -
туй по нашенски чадър-
и поема баба Вела
(с памперси и биберон)
на разходка със файтон.

То, файтонът... е количка,
всъщност малка бебе-бричка
със спирачки и гюрук
по последна мода тук.

Във кварталния Хайд Парк
също като баба Вела
със амбрела и капела
днес дошла е важна лейди
да рахожда свойто куче
(ах, горката, няма внуче!)

Ето среща, поглед бегъл,
леко кимване с глава:
-Морнинг... - Морнинг...
След това всяка пътя си поема
гордо лейдито със свойто куче,
дваж по-горда баба Вела -
с внуче.

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 12:10 от eya

# 36
Ха-ха-ха, забележително стихче:))))
Много мило и забавно...
Поздрави на автора:)
Браво:))))
Много ме забавли вашата баба Вела:)))
  bouquet

# 37
Здравейте мацки! newsm47
Най-накрая и Петкан влезе в 21 век!  newsm44 Имам лаптоп, а от 5 минути и интернет! Малко пробиването беше като в рекламата на БТК с бабето, ама нали ще мога вече да си пиша с вас - заслужаваше си!
Ея темата е много готина, въпреки че аз с тия двете момчета не мога да я оцена много в розово, но надеждата ми за момиченце все още не е умряла. Стихотворенията са уникални - просто страшна баба Вела! smile3501
По въпроса за още деца съм "за", но и аз трябва да стисна малко зъби заради секциото.
Относно кекса, виждам че сте го обсъждали - ядох вече и кекс и торта и пай и всички екстри! Както казват в една реклама - не ме е срам, аз крада всеки ден  Embarassed  Joy
Асе страхотна си - колажа е уникален!
Стелчечестито дипломиране и успешна реализация по специалността! И аз между другото съм хванала книгите, защото ме чакат конкурси за назначаване, които не знам как ще взема, ама съм длъжна да пробвам. И на мен обаче много не ми се отдава защото на това време как да затворя детето в къщи, за да чета аз - малко егоистично като се има предвид, че цяла зима ще сме в къщи. Дано поне тогава не си търся извинения да не го правя пак  Embarassed
Е, понаписах нещо като за начало - стига засега! Да не стана досадна! Но да знаете, че вече нямам извинение!

# 38
Ея-много талантлива свекърва си имаш, браво  bouquet
Момичета, имам въпрос-някой има ли представа възстановяването на месечния цикъл по време на кърмене означава ли , че кърмата значително е намаляла и спира или двете неща нямат нищо общо? newsm78
mamadona - welcome

# 39
  • Лондон
Мамадона, за момченца има малко по-друга версия - Hello Titty Wink

# 40
Сърдечно благодаря за което!   bouquet

# 41
Стела, честито дипломиране!
Ея, стихотворенията на свекърва ти са много красиви и забавни, този път аз завидях Simple Smile
а за отдела по маркетинг може до броите и мен   bowuu

# 42
Стела, честито дипломиране и успешна реализация!
И аз съм от учащите  book Уча счетоводство.Вече втора година, но как ще взема изпитите не ми е ясно. Дано по нататък се намери малко време и за четене, че сега ми се вижда невъзможно.

Баба Вела няма грешка!!  smile3525

Шийла, и аз много искам да си осиновя детенце! Дано да стане някога  Praynig

# 43
И при мен ще има още бебета, така че ще си повися във форума  Wink

Няма да забравя историята на една мама тук някъде четох, докато била бременна, свекърва й я носила на ръце, като се родило бебето, свекито отишло на гости и за малко да смачка снахата с вратата, тичайки към стаята на бебето  Laughing Аз мога само да се похваля от моята, и подаръците за мен след като родих не секнаха   Sunglasses А у тях е накупила шезлонг, повивалник и всички екстри и само чака да й дам знак да се грижи за Тристан и ще полудее от щастие. Е, естественто, Мадам има и три кучета  Wink, две са тип плюшена играчка, третото е големичко, но старо и го мързи, така че няма да се караме  Grinning В моята книга пише, че бебето може да се дава да преспи другаде след втория месец. А вие как мислите ?

Ея, след като огласих селото с рев от стихчето, го прочетох на майка по телефона  Hug Жената е развълнувана и впечатлена  Heart Eyes

Стела, честита диплома !  А на останалите ученици успех smile3529

# 44
Бланш, кърменето няма нищо общо с месечния цикъл, или поне при мен е така. И преди с Ники, и сега също ми дойде само 1 седмица след като спряха лохиите. И това е съвсем възможно и нормално, и няма никаква причина за притеснение. Аз първия път се бях притеснила и питах докторката и специално и педиатърката, да не би да има проблем с кърмата (нещо да не се повреди като ми идва цикъла), но те и двете ме успокоиха.  Peace

А сега аз да ви питам. Понеже Калоян почти не пие чайче, а пък аз му варя всяка сутрин да си има, че понякога може и малко да е, ама пийне. Та чайчето не е хубаво да престоява за следващия ден и за това варя ли варя, а на следващата сутрин изсипвам. Мисля да спра да му давам вече чай (май е още малко рано да го спирам?) и да почна с вода. Та въпросът ми е - дали са малки за изворната вода на Девин? За минерална - знам, че не трябва. Но нашата вода от чешмата е мръсна и ние пием само минерална. Ако му давам такава изворна, поне да е чиста и да не я варя? А сега се сетих и нещо друго - аз като пия минерална вода, може ли нещо да му е вредно в кърмата от минералната вода? Май взех много да се вторачвам  ooooh! !

Общи условия

Активация на акаунт