Гоблени-31

• 51 490
  • 491
  •   1
Отговори
# 180
ей, ina221, успех ти желая и не се притеснявай  Hug

# 181

Хипатия , не четеш, друго казах  Wink все пак съм в ибея от 8 години, позволи ми да имам опит за някои неща  Wink
знам много добре какво се опитваш да кажеш.Simple Smile
Позволявам ти разбира се

# 182
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ох, отдъхнах си  Whistling

# 183
що, на теб не ти е разрешено  Mr. Green днес яко спамя  Blush ма да кажа, привършвам един дименшън, шия гаден фон на кораба от лятото още  #Cussing out

# 184
Добро утро.Относно забавянето на поръчката,ако останалите нямат нищо против,моля да изчакаме.Държа си на гоблена.

Завърших конете,ще показвам снимки след малко.

# 185
Добро утро и от мен!
Искам да попитам някой правил ли е гоблен по снимка с PCStitch? Аз сега шия един по снимка на сина ми ама нещо ме притеснява резултата.
Ей това е оригиналната снимка http://picasaweb.google.bg/mariyana.dukova/aVLzHL#5256516414973217154,
а ей това е как би трябвало да изглежда на гоблен http://picasaweb.google.bg/mariyana.dukova/aVLzHL#5256516431371186146.
Притеснява ме, че има доста синкаво по едното око и острани на лицето и също така многото различни цвята около окото и по лицето.
Направих го да е със 60 цвята защото със по-малко очите му вместо сини излизат кафеви.
Моля ако някой има опит или пък има някой хитринки около програмата за да прави по-качествени гоблени да сподели.
Аз започнах да го шия така или иначе и като има нещо за показване ще го кача.

# 186
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile
Да покажа окончателно мечето с лилията:

Горкото 1 година беше захвърлено и чакаше контур и без малко пак да го захвърля и да чака още една година. Голям зор видях и много се изнервих. Друго мече с тооолкова контур и най-вече на Аида 16 няма да започна  #Crazy
А това пък започнах в неделя:

Мими_мими не съм правила гоблен по снимка, но доколкото знам е добре първо самата снимка да се обработи с друга програма от рода на Фотошоп и там да се намалят цветовете, но нямам реален опит   bouquet

# 187

Искам да попитам някой правил ли е гоблен по снимка с PCStitch? Аз сега шия един по снимка на сина ми ама нещо ме притеснява резултата.

аз съм правила. Още, когато си нямах на понятие как се прави схема за гоблен:)
Цвета на лицето стана много странен-ама тогава вярвах на програмата,че всичко прави автоматично и не проверих цветовете наживо:)

# 188

черпя с кафенце  Wink само за ранобудни мацки като мен

тоя номер с програмата и автоматичното създаване на гоблен е изпробван  (не от мен, но го видях) - голяма гадост стана  Confused лицето беше като петниста хиена. мацката направи нещо много интересно, но не знам дали всеки може да го приложи
имаше гоблен-портрет на който съчетанието от цветове беше много добро - тя реши да използва тези 6 цвята, като за всяка "зона"от схемата избра по един от тях (единичните бодове ги приравни към околните, и май имаше цветове, които използва за да замени по два цвята). Това, което видях ушито докато бяхме заедно ставаше по-добре от автоматичното, но не знам какъв е крайният резултат.  Hug
аз съм любопитка и бих пробвала малко на лицето (там където има най-много цветове) и ако не ми харесва бих сменила цветовете с нещо изпробвано добро  Peace

сега ще седна да пошия малко, но имам предложение:

темичката беше много приятна първите 7-8 странички, айде пак  Heart Eyes

# 189
Ето ги най-после конете.След петгодишен зор и бая чакане по шкафовете.Че и три неща си пожелах,по едно за всяка конска глава.
Дали не съм се прекарала newsm78.Кучето не изпълнява ли желания   Crossing Arms ?

Отпред:                                                                                                              Отзад:

# 190
  • в зоната на здрача
 sis, кучето изпълнява команди като -седни ,падни ,стани,е такива ... Joy Joy
А конета са ти разкошотия,и отзад и отпред,чудесно изпълнение.
Айде рамкирай и на стената,и много щастие да донесат в дома ти.. Hug

# 191
 smile3501 smile3501 smile3501 Браво, Сисаче! Станал е разкошен откъдето и да го погледнеш. а моите приличат на фъкани килимчета отзад smile3525
 hahaha я си пожелай нещо и от кучето - или ще изпълни желанието или smile3513

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesслед третото кафе гледам почти като човек  Joy ще се разходя до магазина съвсем да избистря погледа  Wink и се връщам да видя още красоти. то се е видяло, че само чуждите ще гледам  Confused

# 192
Здравейте,
Goody,благодаря за кафенцето Grinning
Момичета,макар и с голямо закъснение искам да ви благодаря за поздравленията и за милите думи за РД на моето съкровище,а и да ви почерпя макар и само виртуално с по едно парче от тортата,заповядайте:

Големи красоти гледам пак показвате...голямо браво от мен,аз бързам,бързам и от бързане вчера се наложи доста да поразшия за мое съжаление,ще показвам по нататък живот и здраве надявам се вече в завършен вид!

Александра, Мая е страхотна и конете на sissak също smile3501
Ivanichka ,супер е!
нямам нет вкъщи и направо съм болна...липсвате ми!
Heart Eyes

# 193
  • Според сезона
sis, кучето изпълнява команди като -седни ,падни ,стани,е такива ...

Моето и това не прави... Joy

Да ви попитам - май си купих нещо - Faraway places /ebay/ и се интересувам дали някой го е шил и на коя фирма е това?

http://i14.ebayimg.com/03/i/000/e3/87/4ef9_1.JPG

# 194
Браво ,Сисак.Прекрасно си се справила,колко ли се вглеждах в гърба е така не мога да го направя.Благородно ти завидях.

Общи условия

Активация на акаунт