Гоблени-31

• 51 490
  • 491
  •   1
Отговори
# 225
  • варненка от София
Аз досега не съм шила на "мартенички".Не знам как става и да питам то си го пише в инструкциите,нали?Взирах се в снимката  ,но нищо не видях.
Абе много е симпатичен и реален.Точно както си го представям Дядо Коледа.

Хм, как така не си шила на мартенички, нали ши фара на Дименсънс, силно ме съмняма там да е нямало комбинирани цветове - две или повече нишки от различни цветове newsm78, това всъщност са мартеничките  Wink

Инче, успех на работа и горе главата. Като влезеш в ритъм и ще се нагласят нещата, аз самата още си напасва ритъма, ама няма начин, трябват па се изкарват парички за красоти разни  Wink

Зори, чудесен е дядо Коледа, аз си ги мислех първо него да поръчам, но се отказах и взех едни коледни котета, с които сега ми се разказват играта, много смяна на конци бе  Tired

Дж, ти си пушка, а и ги разбираш нещата  Hug

Сисаче, втрещих се от гърба ти, БРАВО!  Shocked аз също съм от отбора на китениците, ама не му обръщам внимание, важното е да е избоцкано и метнато на стената  Blush

# 226
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дж, ти си пушка, а и ги разбираш нещата  Hug

hahaha ДУМ! и аз съм пушка  Joy Joy
не разбрах с какво заслужих благодарности, но ги приемам с охота  Mr. Green и компенсирам с това:

коледно настроение   

още изненади за дамски мами 
 smile3534 Дж - теб те знам, съвсем скоро ще ги покажеш ушити smile3521

според любимия образ, на хората им влиза муха в главата, а на мен цели самолети  Crazy - нещо за на тези, които са като мен на тема часовници

сега трябва да се отчитам в играта  Blush а ме е сраааам  Blush

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 21:37 от Goody

# 227
аууу, тези принцески са страшни  Hug

# 228
Момичета отново големи красоти сте показали.
Сисак конете са чудесни   bouquet.

аз също съм от отбора на китениците, ама не му обръщам внимание, важното е да е избоцкано и метнато на стената  Blush
Peace ,само дето при мен и това с боцкането е малко бавно.Но от днес малката беше за първи ден на ясла,представила се е много добре и се надявам по-бързода свикне и мама да има повечко време да шие.Толкова много съм се закрастила вече,особено след като видя готовите ви гоблени.
Зори   страхотен Дядо Коледа.Имаш чувството че ще ти заговори  Hug.
И за да не се повтаряме ,на всички  smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 newsm51

gallaksia  дано синчето ти да се оправи бързо.
Ина   успех в работата  Peace.

Goody  тези линкове при мен се отварят с едни китайски ироглифи,нормално ли е или повредата е пак в моя телевизор  Sick.

# 229
Веси, честит рожден ден и от мен на патерици. каквото си пожелаеш, да ти се случи!

Зори, благодаря за обяснението, сега разбрах, идеята е наистина супер.  а този дядо мраз (или коледа) е много готин. браво. ти май не спиш, ами само шиеш... като гледам какво си изработила, направо и аз мисля да направя някакви такива чудеса (за елхата имам предвид)!!!
ноооо, първо ще се наложи да свърша за базара,щото много бавно върви. даже се замислям да спра да ви чета, щото само чета вместо да шия...

тъкмо си извадих сайта с азбуките и там ги няма буквите на Дианна. обаче пък се замислих, че те май няма да ми свършат работа, щото са много големи. в градината искат да надпишем кърпите и дрехите. айде на дрехите ще сложа по една буква, ама кърпите искам да ги направя грандиозни.

яяяя, лак за коса май е по-лесно от С200.

леле, kiki_andr, ти си много много бърза. то ангелчето вече готово  smile3501 smile3501 smile3501 много ми харесва. разкошно е

venipuh, браво, много хубав е станал подаръка за Мартин!!!

mimi72, чудесни цветя!!!  Hug

ееееххххх,  Embarassed Blush Blush, много благодаря за похвалите, ама как да ви пропусна... аз ви чета през 2-3 дена и толкова много сте изписали и толкова много неща ми идват наум, които не мога да не споделя... и искам всичко да ви кажа... пък нали всичките си ви обичам и трябва да ви хваля и да ви се похваля.... ми нали за тва сме тук

newsm09 newsm09 newsm44 Alexandra, браво, много бързо успя да направиш контура и Мая е просто страхотна  smile3501

Bilkova, наистина трудно се различават листата около свещника на ангелчето, но иначе не изглежда толкова зле... де да знам, може пък и да стане добре (няма да е като картинката, но без нея...)

еnjest, страхотно се получава. ама като виждам само ваза и нямам търпение да видя какво има в нея...

spinki, направо те признавам за спец  bowuu страхотни са торбичките. само да ми обясните как прикрепяте тази канаваца към другото парче  newsm78 с карфици ли, с гергеф ли, чудя се сега как да го направя. че ако го зашия, после ще трябва да го разшивам...

Дуданке, как няма да го рамкираш, на мен много ми харесва - прилича ми на скица, страхотно е. всъщност съгласна съм с vvvitality - може би ще е малко по-добре, ако посивкавиш фона. но и така ми харесва. изглежда все едно нарочно е така контрастно...
гледам, че и ти си започнала мая-та, вече просто съм сигурна, че това ще е следващата бройка в започнатите ми гоблени...  Party

ееее, Дъмпи, просто ме сриваш с тия красотни нещица... и шапката с мечо пух е възхитителна. мойта щерка вика: "оооуууу, колко е хубаво"  hahaha

vessito75, тези цветя на черната панама наистина са много хубави.

vvvitality, благодаря за схемата. много ми харесва. вече нямам търпение да се пенсионирам, та да почвам да шия всичко  Joy
да те питам нещо: гледам шиеш с гергеф. я ми обясни как успяваш да го стегнеш и изобщо как се работи с тва чудо. аз все затягам, затягам, а следващия път като взема гоблена и той се отпуснал и наново - затягам, затягам и понякога той ми се изхлузва и се измъква и нанова разхлабвам и затягам - направо не е истина. повече време отделям за затягане отколкото за шиене. моля те помогни ми малко с тоя гергеф...  Praynig

Здравче, браво и за втория венец. какво ще го правиш сега?

ilinayorsmile3501 smile3501 smile3501 много аплодисменти за тази балерина. най-накрая! на мен повече ми харесва с втората рамка - сребристата.

а аз от продавач, който не знае какво продава, не купувам нищо  Naughty
Peace добър съвет!
а това момиченце е ушито или сега ще го почваш? щото ако си го ушила, явно и ти си от неспящите...

уха, ina221, ти отдавна не си работила!!! успешно начало и късмет ти пожелавам! и дано да ти хареса!!!

mimi_mimi, аз уших една снимка, стана супер. ама това, дето ти си измайсторила, няма да стане добре... мога да помагам както искаш. ще се пробвам първо аз да направя нещо, за да мога да ти дам конкретни насоки. иначе Хипатия е права, добре е да се направи първо малко обработка на снимката.
виж мойта снимка:

и гоблена:

те много го харесаха! (на живо изглежда малко по-добре, отколкото тук, нещо не мога да снимам с тоя апарат  Embarassed)

Ivanichka, мечето изглежда невероятно. преди много не ми харесваше, обаче сега изглежда супер!!! браво!

newsm09 sissak, ти какво си направила??? как го шиеш толкова хубаво на гръб??? че аз не мога да ги различа. истинска страхотия , много е готино!!! браво

doci, и ти си направила чуден пейзаж!

viv75, браво за молитвата. аз мисля на баба ми да я ушия. мисля, че с кръстчета е по-хубаво. не се е получило много плътно твойто, ама може би като изпереш ще стане

desisladka, браво на теб - имаш прекрасна колекция! много ми харесват всичките ти гоблени!

galaksia, успех и на теб на работното поприще и не се притеснявай. ние пак сме тук и ще те подкрепяме!!!  Hug  bouquet

# 230
Добро утроооооо!
слънчев и весел ден от цялата банда  Mr. Green

и схемичката, ако някой се засили на голчото  Mr. Green
http://photo.163.com/photos/maya_stitch/110782352/

накои компютри искат инсталиране на езиков пакет за да виждаш китайските сайтове  Peace моя не искаше нищо ( Wink сигурно образа го е оправил за да не му пискам)

# 231
Добро утро от мен момичета ,хайде от мен едно кафенцеЛек и слънчев ден!

# 232
хахаха, ти тоя голчо го уши тая нощ ли?
много е сладък

desisladka, много ме кефи корема ти  hahaha hahaha Joy Joy
и аз така ще си вържа панделка като забременея и така ще се явя пред таткото да му кажа  Crazy

# 233
хахаха, ти тоя голчо го уши тая нощ ли?
много е сладък

desisladka, много ме кефи корема ти  hahaha hahaha Joy Joy
и аз така ще си вържа панделка като забременея и така ще се явя пред таткото да му кажа  Crazy

hahaha hahaha не съм го ушила, но му се точа  Flutter и на него  Rolling Eyes и на още най-малко 10000оо (има още нули, но ме  е срам )
десисладка - мерси за кафенцето, а кофичка като за мен няма ли?  Whistling че чашката ми малее  Laughing
ако поизбързаш мъъъъъничко  Blush ще празнуваме заедно рождените дни   bouquet

# 234
Goody голчото е много готин,tarzanka желая ти го от сърце ама панделката да е синя!

# 235
Добро утро.Благодаря за хубавите думи.Той само този гоблен май изглежда добре отзад.На другите не съм се престаравала.Ама този реших да го направя добре.

# 236
ха добро утро и от мен  Hug и аз ги докарвам на китеници отзад, и прескачам големи участъци .... но не ми пука, като са на стената никой не знае какво отзад  bowuu
тарзанке, ушито е момиченцето, но то беше щампа и не се шие всичко, а само определени участъци, та затова стана бързо  Peace
spinki, така и не каза колко парички е това чудо за бродиране на текстил  newsm78

# 237

Ха и от мен .
Хубавото на работата е , че има цветен принтер без пари  Party - за схемичките  Laughing

Лек ден на всички !

# 238
това звучи супер за безплатния принтер, но и аз не се оплаквам, моите патрони са много евтини, от ибея разбира се Whistling

# 239
За всички, които ме помолиха за схемата на Дядо Коледа, качих я тук :

http://dump.ru/file/1122883

Вътре е с оригиналния ключ + варианта на конците с които аз съм го шила.
Тук е мястото да кажа и благодаря на jujua от девичик.ру, благодарение на която имам схемата   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт