Гоблени-31

• 51 490
  • 491
  •   1
Отговори
# 195
Ivanichka, крайният резултат е много благ, но наиистина пустия контур може да ти скъса нервичките  ooooh!.

sissak , кончетата са супер! Аз колкото и да се старая, от зад немога да достигна такова съвършенство. Затова и гледам да не поглеждам много-много задната страна  Joy.

Искам и аз да се похваля, Дядо ви Коледа вече е готов в рамчица и не мога да му се нагледам :

# 196
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
bella - пропуснала съм ви  bouquet поздравления Hug живи и здрави да сте 
александра - и маята съм пропуснала  Blush и нея съм си харесала  Blush кога ли ще е  Crazy
зорииии - кога успя  Crazy страхотен е и рамката му пасва идеално   bouquet
нестинарка - на него не пише ли? има такъв на Дайменшънс (някои от момичетата също а си го купили от и-бея) но май съм виждала такъв на друга фирма  Thinking

# 197

Искам и аз да се похваля, Дядо ви Коледа вече е готов в рамчица и не мога да му се нагледам :

Има за какво да се хвалиш.Страхотен е.

Искам да помоля за нещо.По молба на някого от нашия форум,бях правила схема на една зебра.Съжалявам,но не помня на кого.После я видях ушита.Искам да помоля,да ми бъде пратена снимка на ушитата зебра  Praynig

Давам мейл: s2103@abv.bg

Предварително благодаря.

# 198
  • Бургас
3ори - Браво, чудесен е! Май беше споменала, че сама го комплектова? Вече си готова и можеш да се стягаш и за Великден, ей го къде е!

sissak - И аз до сега се гордеех с моя гръб на гоблена! Е, хубавото е, че ако случайно избелее, можеш да си го обърнеш обратно.

nestinarka - Да права е Гуди, Весито 75 го уши скоро и го показа с рамката преди няколко страници, и аз се наканвам да го започна, но тази картинка, сякаш ми се вижда различна - може би е малка, а може и от рамката така да изглежда.

Goody - Това питане за размера на гоблена е свързано с някои мисли, които ме спохождат, макар, че е свършен факт. Комплекта е купуван от България, а новополучения размер е по-малък от посочения на кутията, а не обратно.

# 199
  • Според сезона
[нестинарка - на него не пише ли? има такъв на Дайменшънс (някои от момичетата също а си го купили от и-бея) но май съм виждала такъв на друга фирма  Thinking
Не пишеше.И аз мисля , че е на Dimensions , но не можах да го намеря.Колежките ме уплашиха ,че ще е доста труден- заради водата , но все пак е само 22 цвята!

# 200
Goody,благодаря ти Hug Heart Eyes

3ори, и аз не мога да му се нагледам с-т-р-а-х-о-т-е-н  е!

# 201
Здравейте момичета!СТРАХОТНИ НЕЩА СТЕ ПОКАЗАЛИ-БРАВО НА ВСИЧКИ МАЙСТОРИЦИ!!!
Кетри, от някои гоблени в кашона имаше ли повтарящи?Защото и аз имам орхидеите и вазата с божурите,да не би да не са пристигнали всички гоблени?
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСКО,ДА РАСТЕ ЗДРАВ И УСМИХНАТ-малко със закъснение,но сега се прибирам

# 202
всички твои гоблена са пристигнали  Peace скоро ще си ги получиш

# 203
Ето до къде го докарах вчера:

# 204
Привет от една общинарка- гобленарка, работарка !
Зори , дедо Коледата е супер, дали ще мога да го направя и аз , като ми дойде ...

Кики, много сладко ангелче !

# 205
  • Бургас
nestinarka - Не искам да те разочаровам, но с 22 цвята едва ли е на Дименшън. Схемата е с много цветове и допълнителни съчетания от тях. И аз съм си го купила. Морето наистина изглежда трудничко, но сигурно ще се справиш. Ето как изглежда кутията:

Kiki_andr - Пак ти се се чудя колко бързо шиеш. Подгънала ли си краищата на гоблена или мястото не ти е стигнало?

[нестинарка - на него не пише ли? има такъв на Дайменшънс (някои от момичетата също а си го купили от и-бея) но май съм виждала такъв на друга фирма  Thinking
Не пишеше.И аз мисля , че е на Dimensions , но не можах да го намеря.Колежките ме уплашиха ,че ще е доста труден- заради водата , но все пак е само 22 цвята!

# 206
Kiki_andr - Пак ти се се чудя колко бързо шиеш. Подгънала ли си краищата на гоблена или мястото не ти е стигнало?
Подгънала съм го да не се вижда разръфаното..

# 207
  • Според сезона
nestinarka - Не искам да те разочаровам, но с 22 цвята едва ли е на Дименшън. Схемата е с много цветове и допълнителни съчетания от тях. И аз съм си го купила.

Не съм много добре с английския и карах малко с преводаческа програма

Ето от този търговец:
http://cgi.ebay.co.uk/Cross-Stitch-Kit-Faraway-places_W0QQitemZ1 … ksid=p3286.c0.m14

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 14:31 от nestinarka

# 208
nestinarka,
и аз съм съгласна с мнението на ilinayor.
Не,че имам комплектовката, но видях легендата към схемата на Дименшън.

За колко купи гоблена?
Виждам ,че пощенските разходи са 10паунда.
Притеснява ме и факта ,че продавача се намира в Китай.
И че пише, че конците са предварително сортиране, което за Дименшън не важи.Simple Smile
Но това не значи, че схемата няма да е добра. Вероятно някоя фирма, която комлектова гоблени е взела оригинала и леко го видоизменила, за да го представи за свой.
Като го получиш ще съм ти благодарна да кажеш какво представлява схемата

# 209
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Не съм много добре с английския и карах малко с преводаческа програма

Ето от този търговец:
http://cgi.ebay.co.uk/Cross-Stitch-Kit-Faraway-places_W0QQitemZ1 … ksid=p3286.c0.m14

Thinking хм, китаец, около 3 лева за цял комплект  ooooh! боя се, че можеш да се разочароваш накрая  Confused моят китайски гоблен изобщо не отговаряше на описанието си, не стана чак толкова зле, но Аидата му не беше на Аида, още по-малко 14 (мисля, че го докараха до към 11), конците трябваше да са ДМЦ, но приличаха на целволе  Rolling Eyes
 защо не си снимаш конците, част от схемата и ключа за да ги сравните с Илианор например, или с друг, който си е купил гоблена.  
 Hug само се опитвам да помогна, знам колко е лошо с мерак да шиеш нещо, а то да излезе нищо   Tired

сега видях и това от същият търговец и пак е с 22 цвята  Mr. Green Илианор може да ти помогне с мнение и за него  Whistling

hahaha hahaha сега видях и още - всички комплекти са с по 22 цвята - интересно дали са и с едни и същи цветове  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт