Гоблени-31

• 50 115
  • 491
  •   1
Отговори
# 255
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Лошо,много лошо Goody такова.Само ми пускаш мухи.Аз разногледа станах.Сега съм в чуденка.И ко праим?

hahaha hahaha к'во праиш - отиваш в Софето, хакаш се под колоните и купуваш  Hug ако не искаш, молиш софийските майсторици  Joy и все някоя ще те съжали и ще ти вземе  Hug

за лЪв и пе(т)десе(т)  Mr. Green толкоз  Sunglasses

сисаче - а на теб колко ти трябва? имам предвид колко метра при 35 см ширина ?  Wink може пък да измисля нещо  Sunglasses

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 15:44 от Goody

# 256
Не се притеснявай.Ще помолим софианки,защото с pepi_r вървим в комплект.

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

кой ще се смили над нас?

# 257
Тарзанка,във Фара има много символи ,които се шият с няколко цвята обаче аз не съм засуквала нишката като мартеничка.Простоси вдявам различните цветове и си шия.Пак става?! newsm78Тя при самото шиене нишката така или иначе се поосуква newsm78
Да ви се похваля-отидох в един копирен център да ми свалят схемите на ония цветенца и казвам на момичето-това божурче ако може,това лаленце ако може и т. н.Тя само вика може може и на А4 и на А3 и накрая си тръгнах с 2 лв. hahahaИзбягах от работа и си взех само 40 лв.Колежката ми вика вземи си протфейла ама аз ъъ-за кво ми е - дай набързо hahahaЗа малко такъв срам да бера hahahaПочти похарчих парите за принтер /домашен/ hahaha

# 258
ма ти верно сумати пари си похарчила. за тая сума можеше наистина принтер да си вземеш  Peace

# 259
  • гр.Добрич
Ходих все пак до магазина да проверя за интересуващите се. Незнам как се смята каунтовете Embarassed и затова слагам снимки, но са малко лоши

Това, което аз съм купила е с дължина 60см за 9лв. метъра. Има и 1,50м. за 20лева.
Ако някой все пак реши, да свирка.

# 260
Здравейте на всички. Браво за красотите, които сте показали. Радвам им се много и искам да ги ушия всичките, но..............
Did_tag на схемите и картнката не пише коя е фирмата, разработила гоблена. Аз мисля, че е на Cuadros, тъй като надписите са като техните, а и схемите са такива, каквито са техните. И тъй като Tarzanka също няма търпение да види какво има във вазата, ще покажа картинката, която трябва да се получи, когато е готов моя гоблен......еееех няма скоро да го видите Grinning

# 261
  • Съвсем в края на света
ехооо ето ме и мен.
Честито на рождениците, зло да ги забрави Simple Smile
Дечурлигата са добре, онзи ден докато кърмех бузанка, разбойника Мартин, се избръснал с на леля си самобръсначката, измил си зъбите и се жабуркал /по вероятно пил/ пак от препарата за зъби /брех това нещо как се казва на бг?/ Аз съм за бой де, но ...
Вечерта от въпросната стая и баня, бидеха извлечени, всичките тез простотии ама малко след дъжд качулка.
Преместихме се, за един ден. Сега си имам градина като слънце /почти/ и една камара боклуци в гаража за нареждане. Иначе още същата вечер, всичко си беше по местата. /това в събота/
И да не е спам, малко организационни въпроси.
Г-жа Директорката на ДМ ми чезне по фланга, ша я замолвам за метърче-лъвче и половина /ако може половината да е от страната на главата/
Значи, видях една страхотна Мая, мечка, венец, елф, ваза, торбички иии, мда и за да допиша трябва да се върна да зяпам, извинявам се на пропуснатите.
enjest, аз лично комплект на Cuadros не съм виждала, а и не съм виждала техен фар.

# 262

Г-жа Директорката на ДМ ми чезне по фланга, ша я замолвам за метърче-лъвче и половина /ако може половината да е от страната на главата/

те т'ва за мен ли беше?   ooooh! ако да, кажи как и е твое  Hug

# 263
  • в зоната на здрача
Добро утро..
Kita  Hug,нещо ми липсваше.

И сега кое е по хубаво,това на Goody или това на  spinki ..
Аз от София ще изпратя ,няма проблем ... Hug

# 264
 Hug Катеринке бре, душо  Heart Eyes какви са тези въпроси?
моето  е по-хубаво разбира се  Laughing

за кафенцето говоря  Wink

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
днес повече няма да поглеждам към този ъгъл   Rolling Eyes ще шия неуморно и непрестанно  Whistling

# 265
КитаHug Joy Моята девойка пък един ден реши много да ме зарадва че сама се е сресала, ама го направи с четката за тоалетна Party Joy
Момичета, сложих бодливковците тук (с позволението на Дъмпи Praynig)
Тарзанка, тези лилипутски къщички са супер, ама мега-шиене искат. Аз съм си харесала онзи, младоженския модел, че по-мъничък ми изглежда, ама да видим кога...
Почнах бебето на черна панама, и орхидеите на Ланарте, с една дума- на всеки завършен гоблен се възнаграждавам с 2 новозапочнати Laughing

# 266
Прасчо, няма проблем  Hug схемата не е моя, тя продължава да си виси в албума ми  Wink не съм видяла, че някой я търси  Embarassed

# 267
Здравейте.С pepi_r искаме да помолим Ketri за 3 метра панама за дрехи от 1.50 лв.Два метра (2 м) синя и един (1м) бяла.

Кате,ако шъ яде Асан баница,кажи да ти пратя адреса си и прички (къде,как и колко).Ясно е,че си поемаме доставката.

Включвам само себе си и Пепиту,защото никой друг не писа.

# 268
  • гр.Добрич
Днес е много пустичко тук. Всички шият ли шият.  Laughing

# 269
  • sf
аз не шия - пиша домашни  Joy

Общи условия

Активация на акаунт