Гоблени-31

• 50 122
  • 491
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, аз също случайно търсейки пердета, се натъкнах на подобна Гуудината материя. В най-обикновен магазин за платове. Води се цедило за сирене, и струва точно лев и педесет метъра. купих си, но още не съм пробвала нищо, защото от вчера си имам ново обзавеждане за спалня (фук-фук  Laughing) и редя гардероби в момента. Стои много меко, но аз го натопих във вода със захар, изгладих и се вдърви  hahaha, та си мисля че ще стане нещо от него.
Ще снимам малко по-късно и ще покажа.

# 271
брей, всички се уредихте, кой с канаваца, кой с втвърдени цедилки  hahaha
аз почнах следващия дименшън, но нещо почва да ме изнервя тази фирма, та ще видим  Tired

# 272
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
брей, всички се уредихте, кой с канаваца, кой с втвърдени цедилки  hahaha
аз почнах следващия дименшън, но нещо почва да ме изнервя тази фирма, та ще видим  Tired

hahaha през моята цедилка и сиренето ще избяга  Joy Joy
Дж - дай да видим, нали знаеш, че форума помага  Hug пък съм и любопитна  Blush

# 273
  • Бургас
Защо те нервят? Хайде, покажи какво шиеш де?  Thinking

# 274
  • Пловдив
Здравейте и от мен!    bouquet
Най-после си дочаках доставката от Гоблените!!! Вчера го почнах моето прословуто елфче, ама от много мерак и ентусиазъм - досега три пъти разшивах.  Blush
Като напредна още малко, ще показвам.  Grinning

# 275
Хе хе хе..... Така се посмях....  Joy Joy Joy
Първо за приключенията на разбойника Марти на Кита, после за подробното обяснение на Зори за цедилката за сирене  hahaha :
изгладих и се вдърви  hahaha, та си мисля че ще стане нещо от него.

Зори - да не се обидиш нещо - обяснението си е много хубаво, просто като ме хване смешката.... лесно не ме пуска  amiiii
Enjest – гобленчето си е много хубаво и добре ти се получава! Хайде стягай се и не се отказвай.  Peace

Tarzanka – с гергеф и аз за първи път шия. Взех си един голям 30.5 см., дървен от тези на Анхор, за да се хваща целия гоблен направо и сега така ми е хубаво, че няма да го сгъвам и разгъвам постоянно, пък и целия се вижда. На мен също ми се разхлабва, но много малко и си го опъвам от време на време, ама това е много рядко. Може би защото бода с иглата от горе и после отдолу и така ми е по-лесно. Незнам ти как шиеш, но ако бодеш в двете дупки едновременно може от натиска да се разхлабва повечко панамата.

Spinki – каунта се смята като се брои колко нишки има на един инч или на 2.5 см. Поне така аз знам. Кто гледам това, което показваш е 10 каунт.

Дж – хайде и аз се нареждам към любопитните да видя какво шиеш. Вие с Гуди сте големи хитруши - с тези щампички боц, боц и готово  Mr. Green , че и мене заразихте  Crazy

# 276

Много работаааа Cry, чета ви само и ми липсвате и ви се радвам на красотите.
Вечер пък в къщи с децата и другата домакинската работа и нямам време за гоблен засега.

# 277
здравейте моми4ета...ще шия Йерусалимската икона 1:1, оба4е незнам колко на колко квадрат4ета да зема панамата...някои може ли да ми каже  newsm78

# 278
този път не е щампа  Simple Smile аз щампите по презумция ги мразя, но тази я взех заради надписа  Wink много ми хареса, иначе ме нервят кръстчетата, а не самата фирма  Peace
http://cgi.ebay.de/Cross-Stitch-Kit-My-Shining-Star-Ballerina-Da … rkparms=72%3A1229|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3911.c0.m14
ей това почнах, малко да се оформи и ще покажа, че засега са само некви петна  baby_neutral
MisKapriz, дай схемата да видим и ще ти сметнем
тарзанка, ето ти буквички
http://picasaweb.google.com/jumperche/1#5257393939062292578

# 279
И аз шия на гергеф.Само че моя е по-малък от на Виталити-15 см.Хващам само участъка ,който шия в момента.ШИя през двете дупки ,а не отгоре и после отдолу.Като си го купувах преди години лелята в маг. каза че трябва да е леко хлабав.Много съм свикнала така и сега като уча колежката да шие/зарибих я след 2 год. вербуване Joy/ми адски трудно без гергеф.Като си помисля че Пътят към църквата така го ших?!Тоя чаршаф как съм го мятала Joy
И стига сте показвали тия апетитни кафенца ,че като ги гледам  #Crazy и си пия безкофеиновата чорбичка Sick/шегувам се ей-някой да не се върже Joy/

# 280
  • Съвсем в края на света
Дж, имам е това, гледам, че си търсила таз велика фирма.
Goody за теб иде реч бре, нали и иначе го докара на директор. Mr. Green Mr. Green
Прасчо, аз като една зла мама, му предложих да си измие зъбките с четката за тоалетна, ама нещял.
vvvitality, да те разсмея още, на следващият ден пи разтвор за балончета, а вчера се изпишка в средата на верандата /добре, че беше там където няма покрив. Днес имаше гол охльов в средата на хола, обяснявам колко е опасен и да не го пипа /като ги посипеш със сол умират, гадините/ докато заспи беба, за да го изчистя и го пратих да си измие ръцете. Пристига с навити ръкави и ме пита: И сега какво?? Викам, марш от там, а той жално гледа с големи очички и циврейки казва: Ама аз си измих ръцетеееее.

# 281

Мис Каприз, аз си я купих готов комплект Йерусалимската икона и не беше хич скъпа. Виж Милена стил , а и други фирми я имат , не е лоша и е някъде за 20 лв.

Аз с гергеф не мога да шия , защото точно така бода - в двете дупки и ми е трудно отгоре, пък после отдолу.

# 282
  • Бургас
здравейте момичета,
искам да ви питам знаете ли някой хубав сайт със гоблени натюрморт?
Аз също шия гоблени от много години но още тук не сам писала,ще се радвам да ми отговорите  bouquet

# 283
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
здравейте момичета,
искам да ви питам знаете ли някой хубав сайт със гоблени натюрморт?
Аз също шия гоблени от много години но още тук не сам писала,ще се радвам да ми отговорите  bouquet

добре дошла  Hug
разгледай тук http://www.goblenite.org/showthread.php?t=442  Hug

# 284
  • Според сезона
 Не занам какво ще получа от китайския търговец, но да се  похваля какво получих днес от Герика

Имам два започнати и дано устискам да звърша това:

- остана ми само малко контур

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 21:19 от nestinarka

Общи условия

Активация на акаунт