Гоблени-31

• 50 090
  • 491
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Здравейте Grinning
Бързам да ви се похваля - ето за 3 дена докъде докарах моето гобленче (малко не е сполучлива снимката - панамата е зелена!!!)

А относно Йерусалимската св. Богородица - някой питаше за квадратчетата - моите са 25 на 20 - моделът е на Солария, 1:1 съм я шила. Наистина изглежда прекрасно с ламето, пък и не помня да ми е било много трудно (а, може и да съм била прекалено ентусиазирана като за първи гоблен и затова да не ми се е видяло сложно  newsm78 )

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 17:55 от Bilkova

# 316
  • Пловдив
Здравейте Grinning
Бързам да ви се похваля - ето за 3 дена докъде докарах моето гобленче (малко не е сполучлива снимката - панамата е зелена!!!)

Чудесно е до тук!

# 317
В линка на ina22 намерих ей това http://photo.163.com/photos/naruto.1025/159880649/4907351688/
Тъй де някой май говореше за играчки за елха и ми се стори, че може да му е полезно.  Embarassed

# 318
Имам молбичка и аз : някоя мадамка , по-светната с компютрите ако може да ми каже как да си копирам линковете в предпочитани от компютъра в къщи на някакъв диск или дискета , за да си ги имам и
на работата , пък и да не ми се изгубят newsm78

Мъчих , ама нещо не мога  Rolling Eyes

Много ще съм благодарна .

# 319
  • Бургас
Добър вечер мили дами  bouquet

Ние утре с малчо ще се командироваме в Сливен за седмица имам да вземам един гоблен 'Момичето с книгата' бях го дала за рамка миналия път и ако успея да го кача тук ще ви покажа какви съм ги свършила с предния гоблен Rolling Eyes .Таткото пък ще бъде в Турция, но после ще наваксвам пропуснатото тук...Идващите дни ще се постарая да пошия доста понеже нали мама ще гледа малчо и азз да се възползвам от свободно време(и хасан е човек нали..  Embarassed
 Доста интересни неща сте ми пуснали много благодарско  bouquet
Сега ще гледам да оправя багажа и после ако имам време ще надникна пак newsm49

# 320
  • Пловдив
Имам молбичка и аз : някоя мадамка , по-светната с компютрите ако може да ми каже как да си копирам линковете в предпочитани от компютъра в къщи на някакъв диск или дискета , за да си ги имам и
на работата , пък и да не ми се изгубят newsm78

Мъчих , ама нещо не мога  Rolling Eyes

Много ще съм благодарна .

От my computer, отиваш на local disk D /при мене това е работният диск, другият ми е само за инсталационни програми/ и там има папка/звезда/ Favorites, отваряш я си си копваш това което искаш на CD.

# 321
  • Бургас
Момичета включвам се извънредно....с един тъп въпрос Rolling Eyes
на LANARTE цените на гоблените каде ги пише!!??

# 322
Диг Таг , много благодаря  #Crazy

Ще опитам по-късно тази вечер и ще пиша пак

# 323
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета включвам се извънредно....с един тъп въпрос Rolling Eyes
на LANARTE цените на гоблените каде ги пише!!??

Thinking при мен излизат или в ляво на картинката или под нея, но ги има и тук
http://www.axioma.3clab.com/lista_lanarte.html

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 20:42 от Goody

# 324
  • Пловдив
В линка на ina22 намерих ей това http://photo.163.com/photos/naruto.1025/159880649/4907351688/Тъй де някой май говореше за играчки за елха и ми се стори, че може да му е полезно.  Embarassed
това много ми харесва, но освен картинката, всички надписи около нея са само във вид на квадратчета  Rolling Eyes Някой може ли да ме ориентира как да си сваля схемите и легендите, моля?  Praynig Кои от всички квадратчета да натисна (горе, долу, ляво, дясно)?  newsm78

# 325
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
над картинката има стрелки  Wink
така е по-лесно  Hug
http://photo.163.com/photos/naruto.1025/159880649/#p2

едно от котетата е на предната страничка  Peace

# 326
  • Бургас
Goody    newsm51 страшна си ..много благодаря
Абе момичета малко тъп въпрос но сега чак се замислих....я кажете DMC то номерацията винаги ли е еднаква с цветовете
Ако реша да си купя панама и да си купя цветовете с DMC С НОМЕРАЦИЯТА дали няма да се разминават с цветовете?

# 327
  • варненка от София
Момичета привет, аз се завърнах във Варна и ме грабна лудницата Tired Tired Tired. Страхотно чистене пада, но след ремонт е така. Време нямам никакво, но си мисля евентуално да се организираме за неделя, дано да е хубаво времето, че да направим пак една морска?

Хайде вижте, помислете и кажете кога да стане. Аз го виждам преди обяд, защото после трътчица трабва да спи.

Помислете и драснете ред. Ако тази седмица не се организираме ще мога чак следващия уикенд.

# 328
Здравейте, момичета!
Вие сте заразни все повече и повече неща искам да шия много красота има в нашата темичка. Шия си Вълната трябва да започвам едни вазички за рождения ден на мама, а съм полудяла по бебето на черната панама.Чакам да докарат панама, но се чудя дали ще мога да се справя с него newsm78.Ако нещо не е ясно вие сте насреща.Успех на всички!  bouquet

# 329
  • Benelux / Varna
Марулка здравей, с нетърпение те чакаме. Аз съм съгласна за неделя и съм на линия, само ако е удобно да се срещнем в някое кафененце ще ми е по-удобно, защото ми се обажда дисковата херния и много не съм за разходки в морската, но ако останалите момичета имат желание за такава разходка, ще дойда и аз, пък няма да вървя много ( ще ви зърна само).
Иначе другия уикенд съм заета - в събота ще струваме на братовчед ми 40 дни и на баба ми 9 мес ( падат се на един ден), а в неделя се жени моя приятелка, на сватба няма да ходя ( не ми се струва нормално), но поне ще я уважа на ритуалната зала и църквата. Така че много ще се радвам ако успеем да се видим в неделя сега.

Общи условия

Активация на акаунт