Тайната на дългата и здрава коса - 46

• 26 770
  • 391
  •   1
Отговори
# 105
От скоро почнах маската с тривитаминол, но забелязах, че супер бързо ми се омазнява косата.
След маска я сапунисвам 3 пъти с шампоан, в маската слагам и масло от гроздови семена /уж за регулиране на омазняването, но не виждам ефект/ някакви съвети как да избегна този проблем  Cry Cry

# 106
По-евтино ще излезе със самолета /11 лв. на прИмоция/ от София до Варна + 8 лв. горещата ножица. Joy Joy

DjeiLo®, напиши състава на Твоята маска.

# 107
Амии 1с.л тривитаминол
         1с.л. масло от гроздови семена /1вите 2 пъти слагах зехтин/
         1ч.л. газ
         2 аспирина
         и малко ракия
За около 3 седмици съм си правила маската 4 пъти

# 108
Ето ви снимка, от днес е. Цветът е Череша+Шоколад+  Шоколад на Л`Ореал кастинг...Реалният цвят се вижда само долу, в краищата.  Mr. Green
  КЛИК

DjeiLo®, пробвай без аспирините и може да смениш ракията с коняк.  Смени маслото. . Сложи кокосово или бадемово. Или каквото ти се намира. Това от гроздови семки е тежичко.  Hug

# 109
Мис Арк, косата ти е страхотна! Поздравления! smile3525
И днес си харесах шампоан. Вече мога да заспя спокойно. smile3524

# 110
didito. в предишната тема беше попитала за препарат, който се слага в боята, за да защити кожата на главата. Има такъв препарат на Рилкен, може да се слага в боята, а и след боядисване може да се втрива в кожата, за да я подхрани. Мисля, че опаковката беше около 50мл, а в боята се слагат само 5мл. Сега видях, че в боята на Л`Ореал е бил серум за преди боядисване   bouquet
 А има и ампули на Пантесалмина - тези белите, слагат се в боята и след това се втриват в корените на косата.

# 111
Благодаря!
Не ме поздравявайте, исках само да ви покажа цвета, а той пак червенее от светлината. Пак да кажа- реалният цвят се вижда долу, в краищата, където не е била осветена косата.

# 112
Мис Арк, на мен много ми харесва цвета ти   bouquet А косата определено изглежда доста жива. Направо ти завидях  Twisted Evil И аз искам такава коса...  Praynig А какво каза половинката за промяната?  newsm78
Забелязах и резултата от Дюкан!!!   bouquet

# 113
Намерих една снимка, на която по-добре се вижда цвета.

КЛИК

dessy_g HugРадвам се, че си личи! Blush

# 114
Супер!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 115
Супер!   bouquet Добре се е получило, да!

# 116
И аз мисля, че много добре си туширала червения цвят. Да разбираме ли, че половинката е одобрила промяната и сега към естествения ти цвят ли ще се стремиш? Въздъх, прекрасна коса, моята кога ли ще стане такава ( или поне мъничко )?!?  Crazy

# 117
Колко мноооого сте изписали...едва изчетох, даже с малки пропускания Simple Smile
Мис Арк, wow! много ти е хубава косата, така цветът ми харесва повече! брависимо

А моята нова прическа е супер, цветът стана невероятен. Оказа се, че "кичурите като конци вече са ретро" и сега имам един тон руса коса и 2 тона по-светли отблясъци тук-там, направени по някаква много интересна технология и с новото за мен име "меланж".
Снимков материал по-късно.

# 118
А какво каза половинката за промяната?  newsm78

hahahaАми нищо не каза. И снощи вече не издържах и го питах толкова ли не забелязва...А той отговаря" Виждам аз, че пак си си правила експерименти....  Joy Joy

Сега  чакам да се отмие. Видях се вече и с кафяво, ама с червеното повече се харесвам. Пък и се връзва с луничките ми. Mr. Green

Очаквам снимките на Nya и Мама теторист.

До дамата, която ми писа на ЛС: дава ми някаква грешка като ти отговарям. Нещо за изтекла сесия и за някакви 30 секунди. Thinking
От тук е:

http://www.zfashion.bg/products.php?prod_id=333

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 08:02 от мис арк

# 119
мис арк, наистина е много хубав цвета ти, много красиво стои косата   Hug  bouquetМного бляскава и красива! Много харесвам шоколадов цвят.

Аз на моята се опитвам с кестенява къна да премахна един рижав оттенък, остатък от боядисваното. Но той си избива, ама с постоянство ще го махна.

Nya
, много интересно звучи, давай да видим какво е станало!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт