ПЛЕВЕН - 65

• 13 885
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Аз си мислех, че се напикавам и не мога да стискам. Докато отидох до тоалетната и крачолите на пижамата и чехлите ми бяха подмокрени. Малко по-късно осъзнах, че това не е това дето си го мисля, разсмях се и събудих мъжа ми. (беше около 2ч през нощта). 
Ей, това все едно аз съм го писала, че и часа беше същия  Joy Само тапа не ми е падала. И си викам :"Лелеее, почнах да не се усещам и се напикавам" , докато се усетя, че не е това Joy
 Голям майтап, защото се чудехме как да се кача в колата, че голямо течене беше и колко панталони смених и не спираха пустите му води Joy

# 121
  • Плевен
И си викам :"Лелеее, почнах да не се усещам и се напикавам" Joy
И аз си помислих същото. hahaha
Като сме започнали, нека и другите да споделят първите си усещания. Wink

# 122
  • Плевен
Аз такива трепети не съм имала. Предизвикаха ми раждането,та не знам,ни тапа,ни води Embarassed
Най-много ме беше страх да не родя през нощта.Към края всяка вечер си го мислех.

Сега гледах повторението на часът на мама -стана ми много интересно за тази клеева тинктура.
Ще я потърся по нашите аптеки.
Аз вече купих клеева тинктура и сребърна вода Grinning Ще трием очите от понеделник,та да видим до кога.
В Санита днес изкупили клеевата тинктура hahaha Казаха ми: ''Вие сте третия човек ,който пита днес,след като един господин я изкупи по-рано.Да занех,че толкова ще се търси, да не му давам цялото количество'' Laughing
Аз я взех от аптеката в Кауфланд-2,70 лв.

# 123
И аз в първият момент си помислих, че се напишквам. )) Беше съвсем малко и бегом към тоалетната, е да, ама след като стоях към 10мин и продължавах да си попишквам по малко се усетих, че ми изтичат водите. ))) Та звънях на моята лекарка към 00.30ч. ))

# 124
Тапа ми падна,и веднага след нея ми изтекоха водите,но се усетих че са те-бяха,хм,ще кажа само странни на цвят Sick.След 12 часа родих-със секцио.Ама ти миличка не се плаши,всичко ще е наред и ще Минe много бързо,пожелавам ти го от сърце!!! HugХайде чакаме вече всеки момент добрите новини smile3541

# 125
  • Плевен
На мен ми изтекоха малко от водите и си мислех, че е нещо друго. После ме преряза стомаха и поседнах в тоалетната, та си пречистих предварително дебелото черво  Mr. Green (ама това си дойде естествено ).Не съм усещала никакви контракции до този момент и малко след това. Тръгнахме към родилния дом , аз си сложих една превръзка, която не можа да удържи положението с водите до Родилния дом и там продължиха да си текат...В колата на път за Родилния реших да видя имам ли някаква редовност в честотата на контракциите и се оказа, че са на 5 минути...та така...

Случайно се засякохме с Нади Миши тази вечер в Олив'с. На нас много ни хареса. Детския кът е чудесен, а и на Траяна не й се тръгваше въобще... Grinning

# 126
  • Плевен
децата се стабилизират здравословно, когато станат на 4 години - тогава се сменяла или обръщала кръвта (не знам какво означава това, но сигурно е вярно).
Има лекари сред нас. Знаете ли нещо за смяната на кръвта при 4-годишните деца?

# 127
sweetheart-че, аз мислех, че си родила. Даже се бях засилила да търся картичка с щъркел. Laughing
Аз пък усетих само болките. Започнаха сутринта, но "помолих" дребчо да изчака, че тогава беше сватбата на принцеса Калина. Та изгледахме сватбата, като не усещах почти нищо. В болницата отидох с 5 см. и контракции на 8 мин. В предродилна даже поспах и в 20,00 ч. се роди юнака. Както вече казах - най-неприятния спомен беше шиенето.
valja, не знам за тая смяна на кръвта, ама при нас не се е станало още, май като гледам.  Confused Дано тая зима я изкараме по-леко.

# 128
На мен ми падна тапата в 3.00 часа през нощта и започнаха контракции през 30 минути,после през 20 минути.Усещах ги като болки по време на цикъл.На преглед отидох като станаха на 15 минути към 17.00часа и доктора ми каза,че късно вечерта ще родя.Така и стана.Води не са ми изтичали,когато бях в предродилна решиха да ми спукат мехура и се изненадаха,че всъщност водите ги няма.Не знам какво е станало с тях,но по принцип бях все с намалени води през бременността.

# 129
Аз клеевта тинктура си я купих от диетичния магазин под Стоматологията,за 2 лв. мисля. Започвам да давам искат не искат. Лошото е,че трябва да я разредя в повече сок,за да не я усетят,а те не могат да го изпият наведнъж.
Най-много ме беше страх да не родя през нощта.Към края всяка вечер си го мислех.
Мен ме беше най- много страх да родя в неделя през нощта и точно това се случи,на всичкото отгоре лекарката ми каза - Гледай само тогава да не родиш,че имам юбилей, и аз естествено и него улучих,та влязох в болницата и без лекар. Добре ,че всичко мина гладко Simple Smile Даже като се обадих на мъжът ми след 2 часа да му кажа,че имаме момче и момиче той ме попита - Ама видяха ли ги най-после на видеозона какви са  Laughing

# 130
  • Плевен
Започвам да давам искат не искат. Лошото е,че трябва да я разредя в повече сок,за да не я усетят
Ти по колко капки даваш? Нали се дават 1-2 на година живот на човека. 2-3 капки не се усещат и в съвсем малко вода,опитах да видя какъв е вкуса преди малко.

# 131
Djina, да ти кажа нещо, което давам при остатъчна кашлица, а и за общо подсилване. Купувам сусамов тахан /има го по диетичните щандове и магазини/ и размесвам с мед в равни количества. Много е приятно /на вкус е като тахан-халва/. От това давам по 1 лъжица 3 пъти на ден най-малко. Предполагам за мъниците лъжицата ще е чаена. Една позната, чието дете е с астма, ми го препоръча, тя е много доволна, а и моя го облекчава. Дано се възстановят бързо малките сладурковци!

# 132
  • Плевен
Здравейте!
И аз да се включа по темата за раждането.Аз както си лежах на спалната чух едно пук,
много се стреснах и се чудех какво става  и реших да стана и естествено ми изтекоха водите.
Контракции нямах ,те започнаха много по късно в родилното,приеха ме със 6 см разкритие и след
около два часа,принцесата беше на линия.Малко преди да ми изтекат водите говорих със сестра ми
и като родих и се обаждам да и кажа и тя си мислеше,че се майтапя. Laughing
Клеева тинктура и аз съм си купила,даже в момента капя на Меги от нея в носа,
заради хремата,мисля да почна да го давам всяка сутрин ,като тръгне пак на ясла. Peace

# 133
Ей,това със сусамовия тахан е идея,аз съм си гу купувала преди за мен като бях се запалила по рационалното хранене Simple Smile Ще им взема.
Нади,не знам обаче и на мен ми мирише от един метър,а пък за тях да не говорим,особено във вода. Слагала съм им по 2 капки в 200 мл вода и пак не го искаха. Може и само защото ме виждат,че капя нещо,но не го пият.А и си мирише,каквото и да си говорим Simple Smile

# 134
Ей,това със сусамовия тахан е идея,аз съм си гу купувала преди за мен като бях се запалила по рационалното хранене Simple Smile Ще им взема.
Нади,не знам обаче и на мен ми мирише от един метър,а пък за тях да не говорим,особено във вода. Слагала съм им по 2 капки в 200 мл вода и пак не го искаха. Може и само защото ме виждат,че капя нещо,но не го пият.А и си мирише,каквото и да си говорим Simple Smile

Моля те пиши ми на лични или ми звънни към обед, да се видим днес или утре да ми дадеш останалата част от подписката. Или е в Грета?
Радвам се, чете вече навън от болницата!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт