ПЛЕВЕН - 65

• 13 881
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Валенце, аз съм си купувала от аптеката под х-л Ростов, не тази на ъгъла, а до хранителния магазин.
О,Мериан,мерси!
Дикси,простено ти е. Crazy

# 106
Аз си я купих онзи ден от Санита на Дома на книгата да си я имам. Simple Smile

# 107
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИЛЯНА! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ!

sweetheart_bg ,леко раждане!

# 108
  • Плевен
Нашето бременно момиче не е било на линия от 14.30. Леко раждане ти желая, миличка! Peace

# 109
Ей,лесно от мен няма да се отървете,още съм тук,но прилягвам-не ми се седи на компа....Не мога да му хвана края...само не ми се смейте...Кога са тия контакции-когато ти се втвърдява корема,или когато те "напъва" отдолу...Само не ми се смейте....Сутринта прокървих и се шашнах,защото знам,че това е най-неприятното начало за раждане,и се обадих на моята лекарка,тя ме прегледа и ме успокой,че тапата е паднала,ама кой ти знае,че може да е кървава...Боже,отвратителна съм,как подробно описвам...Но поне сте все жени и майки,ще ме разберете.....Цяла буря ми е в сърцето,хубавото е,че са все положителни емоции....и едно напрежение-това дето най го мразя-да чакам....Ама си заслужава.
Едно голямо  Hug на всички ви за хубавите пожелания....голяма подкрепа ми оказвате и съм трогната,влияете ми като болкоуспокояващо/това е комплимент/ Laughing

# 110
Спокойно миличка ,не се шашкай -наближава .
Аз родих цяла седмица след като ми падна тапата.

Сега гледах повторението на часът на мама -стана ми много интересно за тази клеева тинктура.
Ще я потърся по нашите аптеки.
А дали има в Плевен лекар хомеопат ,освен д-р Пандурска,че нещо не чувам добри мнения за нея.

# 111
  • плевен
лЕКО РАЖДАНЕ НА БЪДЕЩАТА МАМА.
Ей момичета аз като раждах никаква тапа не видях. Пък и водите ми ги спукаха в родилно.
Ох в понеделник ще водя Марио на ушен лекар че тая кашлица я влачи вече трети месец и ми е много притеснено. Дано не е нещо сериозно.

# 112
И на мен не ми е падала тапата, или не съм разбрала. Направо ми изтекоха водите.
Аз нямам спомени за втвърдяване на стомах, ама едно такова те "напъва" и те позаболява. ) То голямо обяснение му дръпнах.
Ще стискаме палци всичко да мине леко. ))))

# 113
Сигурно си тръгнала вече, но ако не си, да ти кажа и аз за контракциите - на мен ми се втвърдяваше корема и ме приболяваше кръста и отдолу. А при самото раждане е сякаш ти се ходи по голяма нужда, с извинение за натуралното описание. Embarassed
Иначе и аз не видях тапата, а водите ми ги спукаха на 6 см.

# 114
sweetheart_bg леко раждане ти желая  миличка Hug,и не се притеснявай за подробното писане има и бъдещи мами като мен които не знаят Laughing

# 115
Ще ви разочаровам отново,още съм си вкъщи....Лекарката ми каза,че тази кръв е от тапата,само дето аз си се притеснявам,кръвта си продължава....слабичко ама си е постоянно.И само ми се ходи по малка нужда....А това втвърдяване и напъните си ги имам,ама не са редовни,не са на равен интервал...и ми е едно такова....както се чувствах през първия ден от цикъла...ех,че съм образна и аз...незнам какво щях да правя без вас....голяма подкрепа ми оказвате всички Hug

# 116
Ама ти още ли си тук, няма ли да раждаш. Ще ми се размине прогнозата май   newsm78   
Не се тревожи, всичко ще си дойде на мястото   Peace   Стискаме палци   Hug

# 117
  • София
sweetheart_bg ,за редовни родилни контракции може да се говори,когато са на равни интервали от време-примерно на 15мин,като започват да зачестяват-на 10,на 5...Бубка я родих нормално,но седмица преди раждането влязох в болница за преносване.Тоест преносих я точно 7 дни.Тапата ми падна 2 дни преди раждането и контракциите започнаха почти веднага след това.Като ти станат редовни контракциите тогава може да се каже,че раждането е започнало.Макар че лекарите съветват в болница да се иде като станат на 5мин ,аз съм си бъзла и бих отишла при редовни контракции на 15 или най-много на 10мин.

# 118
sweetheart_bg, не се безпокой за образните обяснения, лошо няма. ))) Аз харесвам хора дето си казват нещата каквито са. ))
По малка нужда може да ти се ходи постоянно, но ако продължиш да "пишкаш" повече от 1-2минути значи са тръгнали да ти изтичат водите. При мен като се случи си мислех че пишкам, ама като се застоях в тоалетната 5-10мин и се усетих, че не е това. ))) Контракциите ти трябва да станат на по-равни интервали, рано ти е още. ))))

# 119
  • Плевен
Eх, защо когато аз раждах не знаех за този форум? Толкова неща не знаех за раждането и лекарите бяха толкова пестеливи на думи. ooooh! Моята тапа също падна, а веднага след това ми изтекоха водите. Аз си мислех, че се напикавам и не мога да стискам. Докато отидох до тоалетната и крачолите на пижамата и чехлите ми бяха подмокрени. Малко по-късно осъзнах, че това не е това дето си го мисля, разсмях се и събудих мъжа ми. (беше около 2ч през нощта).  Даже звънях на родилното, за да ми кажат какво да правя, а от там сънен женски глас ми каза: "Ако искате елате при нас". newsm78  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт