ПЛЕВЕН - 65

• 13 839
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честит празник,Ди!

# 91
Честит рожден ден, Ди!  bouquet
Да си здрава и много щастлива!

sweetheart, наближило е. Sunglasses Леко и безпроблемно раждане! Hug
kati_v, хубаво би било да го заведете на детски психолог.
И моето момиче е като сина ти. Дано по-бързо се адаптира в новата среда, детето!

# 92
Ooo, sweetheart, прдставям си какво вълнение те е обхванало   Crazy
Леко и безпроблемно раждане ти пожелавам и едно здраво и сладко бебе тези дни  Peace

# 93
  • Плевен
Честит рожден ден, Ди!

sweetheart_bg, бързо и леко разждане Hug Не танцувай сега, пази си силите за по-късно Grinning

# 94
sweetheart, гледам не си тръгнала още - да постискаш още малко, да сме на една дата с бебе  Wink Шегувкам се - успех  Hug

# 95
Момичета,още съм на линия. Joy
Голям смях ме напушва,явно адреналина ми е в повечко....Полежа,полежа,пък дойда да видя кой какво е написал....Днес е перфектна дата за раждане.10.10.2008,а цифрите на годината и те са 10,не че има значение,одеве се сетих....Ако мога ще драсна преди да тръгна,а на Тина съм обещала да пусна един смс да докладвам каква е доставката от щъркела....

# 96
А ти имаш ли контракции? Не познавам друга жена с такъв ентусиазъм да очаква раждането  Laughing

# 97
А, ти недей да лежиш, ако искаш да раждаш - разходвай се  Peace

П.П. Виждам че Тони е на балкона,  Grinning  Да я похваля, снощи тропнахме едни хорца с нея.  Hug

# 98
sweetheart-че, на колко са ти контракциите? И аз бях голям ентусиаст преди да тръгна за болницата, всъщност най-неприятния ми спомен е от шиенето /направиха го без упойка/, останалото ми беше песен. Дано и при теб мине леко!
За Митака - учителката му е много разбрана, децата също не му се подиграват. Даже ставах свидетел как се опитват да се сприятелят с него, а той се темерути и се дърпа. Sad Просто сега е в нова градина, изискванията са по-различни - те учат по някакви учебни тетрадки още от първа група, но имало различни програми. А той заради боледуванията изпусна доста и сега му е трудно. А на всичкото отгоре е чувствителен и се разстройва от това, че не може да направи нещо от първия път. Усеща се, че е по-назад и съвсем се потиска. Днес ми заяви, че не си представя как ще се оправя в училище, щом сега му е толкова трудно.  ooooh! Смяната на градините, на обстановката също си оказва влияние. Аз затова исках лятото да походи поне месец, но не можаха да го вземат в сборната група. Мъчно му е и за децата от предната градина и така се натрупват нещата в не много розова картинка, за съжаление.

# 99
  • плевен
Честит рожден ден Дилянче! Пожелавам ти много житейски и професионални успехи и най-вече - бъди здрава.

# 100

П.П. Виждам че Тони е на балкона,  Grinning  Да я похваля, снощи тропнахме едни хорца с нея.  Hug

Да ,много ми хареса ,благодарности за информацията .Другата седмица пак съм там ,чувствах се страхотно след това.

# 101
sweetheart_bg  леко раждане!
Днес в предаването "Часът на мама" д-р Михайлов препоръча сребърна вода за предпазване през зимата от вирусни и бактериални инфекции.За деца,които ходят на ясла/градина се дава по 1 ч.л. сутрин 1 месец и 1 месец се забърсват очите всяка вечер след като се прибере детето с памуче,потопено в сребърна вода.
Когато зачестат грипните заболявания се дава 2 пъти по 1 ч.л. на детето.
Може да се ползва и при хрема като капки за нос.Доста добри отзиви има.
Валенце,май ти беше писала, че я ползваш за децата.

# 102
  • София
Да,ползвала съм я-капвала съм в носа,давала съм да пият,очичките съм промивала...за всичко съм я ползвала. GrinningОбаче миналата година си я поръчах по нета,защото тук не я намерих.Обаче Дикси беше писала,че я е купувала от някаква аптека и ще съм и благодарна,ако ми припомни. Peace
sweetheart_bg ,леко раждане! Hug

# 103
Обаче Дикси беше писала,че я е купувала от някаква аптека и ще съм и благодарна,ако ми припомни.
Ако си пиех Гинко-то редовно можеше и да си спомня  newsm78
Само помня, че беше от първата аптека, в която влязох.

# 104
Валенце, аз съм си купувала от аптеката под х-л Ростов, не тази на ъгъла, а до хранителния магазин.

Общи условия

Активация на акаунт